Uudised/Intervjuud.

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Jube segadus ikka, sellest uuest Tallinna Kalevist ei saa ju mingit tipptasemel korvpalli klubi, ilmselgelt on mängus see, et Klandorf on ise ka Spordiselts Kalevi esimees.
Kui tulevikus ühineksid Tallinna Kalev(Pirita) ja Kalev/Cramo, ühendaksid oma eelarved, vot siis võiks hakata rääkima tipptasemel korvpallist.
antz11

Postitus Postitas antz11 »

Fausto kadumisel ei lähe mitte tema sponsorraha Rocki üle....
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

K: Kas Kalevisse palgatakse veel välismaa korvpallureid?
V: Jah, hetkel oleme lepingu sõlminud Josh Pace-iga, aga loodetavasti saame varsti teatada veel mõne välismaalasega sõlmitud lepingust.

K: Kas on plaanis ka mõni uus-meremaalane Kalevisse palgata?
V: Praeguses faasis ei, meil on korralik Eesti mängijatest koosnev tuumik, mida me täiendame mõningate välismängijatega kuid hetkel ei ole Uus-Meremaalt tulemas ühtegi mängijat.

K: Mis on eesmärk Euroliigas?
V: Raske on nimetada meie eesmärke Euro Challenge-il, sest see oleneb väga palju sellest kui tugevasse gruppi me satume. Aga kokkuvõtlikult, iga kord kui Kalevi meeskond astub väljakule, me usume, et me suudame võita.

K: Kui palju Te teadsite enne Eestist ja eesti korvpallist? Mis ajendas Teid Eestisse tulema?
V: Natuke ikka teadsin Eestist, enamasti küll niiöelda geograafilisest küljest, ehk siis kus Eesti asub jne. Aga ka pisut Eesti korvpallist ja ka mõningaid Eesti mängijaid.

K: Mis eesmärgid olete endale seadnud tulevaks hooajaks?
V: Ma ei ole seda sorti inimene, kes seab endale suuri eesmärke, sest see võib pärssida võimet neid täide viia. Mulle istub paremini see kui võtan ühe mängu korraga ja püüan seda kindlasti võita.

K: Kas Te toote meeskonda välismaalasest mängujuhi või hakkavad seda positsiooni täitma Kriisa ja Sokk?
V: Praeguses staadiumis ei saa ma kahjuks kommenteerida nende mängijate profiili keda me meeskonda toome. Nii Kriisa kui Sokk on mõlemad head mängijad ning Kriisa võib mängida ka nr. kahte, mis annab meile veelgi paindlikkust ja võimalusi juurde.

K: Kust kavatsete tuua tsentri või tuleb Travis Reed tagasi?
V: Hetkel on Travis Reed Kalevi pakkumise tagasi lükanud kuid jah, me otsime kedagi sellele positsioonile.

K: Kas need kaks välismaalast kelle toote on pikad, et üks on puhas tsenter ja teine nö „suur äär”?
V: Jällegi, praeguses staadiumis ei saa ma kahjuks kommenteerida nende mängijate profiili keda me meeskonda otsime, kuid samas on ju selge, et me vajame mängijaid positsioonidele 4 ja 5. Aga meil on Kangur ja Keerles, kes võivad edukalt mängida ka nr. 4. Teine suur küsimärk on muidugi ka Martin Müürsepp ja tema tervislik seisund, tema mängimine muudaks olukorda üsna palju.

K: Kas olete mõelnud palgata Travis Reed’i uuesti Kalevisse?
V: Travis Reed on hea mängija aga hetkel on ta Kalevi pakkumise tagasi lükanud.

K: Kes Eesti mängijatest veel Kalevile huvi pakub? Kuidas iseloomustaksite Josh Pace-i? Oli teil mujalt ka pakkumisi peale Kalevi? Kui oli, siis miks valisite just Kalevi? Mitme välismängijaga kavatseb Kalev hooaega alustada?
V: Eks me ikka otsime mõningaid noori talendikaid Eesti mängijaid oma meeskonda, aga hetkel ei saa veel konkreetsetest nimedest rääkida.
Josh Pace on nö „siduv” mängija. Väga ebatraditsiooniline mängija, mitte selline keda oleks lihtne iseloomustada, aga samas on ta väga efektiivne. Väga hea meeskonnakaaslane ja suurepärane inimene.

Mul oli ka teisi pakkumisi, kuid inimesed BC Kalev/Cramo juures jätsid väga sügava mulje ning nii ma otsustasingi anda endast kõik, et aidata Kalevit. Olen tuleviku suhtes väga elevil.

Välismängijate arv ei ole veel kindel, see sõltub paljuski ka klubi eelarvest, aga meil on olemas eestlastest tuumik kes suudavad mängida ja näidata väga heal tasemel korvpalli kui võideldakse ühise eesmärgi nimel.

K: Mis mulje teile jäi Kalevi mängijatest, kui esimest korda juttu ajasite? Kas tänu teile jäi Kangur Kalevisse? Edu uuel hooajal!
V: Ma kohtusin ainult nelja mängijaga, kes olid kõik väga meeldivad inimesed ning olid huvitatud mind rohkem tundma õppida nagu mina neid.
Ma ei oska öelda kas Kangur jäi Kalevisse tänu minule. Kui see oli nii, siis on see loomulikult minu jaoks suur au. Aga nii või teisiti on mul väga hea meel et Kristjan otsustas mängida Kalevis, sest ta on suurepärane mängija, meeskonnakaaslane ja inimene.
Tänan sõbralike soovide eest!

K: Mis mulje on teiel jätnud Eesti, Eesti korvpall, Tallinn ja mõistagi BC Kalev/Cramo?
Kas kavatsete Kalevis kasutada pigem kiiret jookse-viska mängu või pigem positsioonirünnakut?
V: Kõik mis ma senini siin näinud olen on jätnud väga positiivse mulje. Tallinna linnal on suurepärane aura. Tundub, et tegemist on puhta, turvalise ja ilusa linnaga kus on meeldivad ja sõbralikud inimesed. Mis puudutab klubi, siis põhjus miks ma sõlmisin lepingu just Kaleviga ongi see entusiasm, kirg ja pikaajalised plaanid mida inimesed selle organisatsiooni sees on üles näidanud.
Me proovime mängida kvaliteetset korvpalli. Kõik sõltub meeskonna struktuurist ja sellest kui hästi me suudame valmistuda. Mis puudutab mängustiili, siis kõigile meeldib ju mängida atraktiivset korvpalli, kuid minu arvates on kõige atraktiivsem see stiil, millega võidetakse.

K: Kes praegustest Kalevi mängijatest on parima mulje jätnud?
Kuidas iseloomustaksite Pace-i?
V: Ma ei too kunagi avalikult kedagi mängijatest eraldi esile. Ma arvan, et mängija jätab hea mulje siis kui tema kõrval on head meeskonnakaaslased.
Mis puutub Josh Pace’i, siis nagu ma ka enne ütlesin, on tegemist mängijaga, kes ei jäta alguses väga tugevat muljet, kuid hiljem ajapikku saad sa aru kui palju ta meeskonnale juurde annab ja meeskonda paremaks teeb. Kui ma treenisin oma meeskonda Uus-Meremaal, siis tahtsin ma peale kahte nädalat teda mõne teise mängija vastu ära vahetada, aga nagu aeg näitas kujunes temast meie meeskonna parim mängija järgmisel kahel hooajal ning näitas oma parimat mängu play-off’ides. Loodame, et ta on meile sama kasulik ka sellel hooajal.

K: Mis on eesmärgid algavaks hooajaks?
V: Nagu ma ennist mainisin ei püstita ma endale eesmärke peale selle, et üritan võita igat kohtumist.

K: Mida te arvate Kalevi meeskonnast? Kui kaugele tahate jõuda Euro Challenge-is?
V: Minu arvates on Kalev sel hooajal sõlminud lepingud heade eestlastest mängijatega, samas otsime me ka täiendust meeskonnale nii välismängijate kui noorte talendikate eestlaste näol, et komplekteerida hea meeskond. See jääb juba teie otsustada kui hea see meeskond lõppkokkuvõttes on.

Mis puudutab Euro Challenge-it, siis on kindlasti väga põnev mängida selles võistlussarjas, ma arvan et peale esimest kahte kvalifikatsiooniringi ei ole see palju nõrgem kui ULEB Cup. Ma ei hakka ennustama kui kaugele me jõuame, aga ma tean et alati on võimalik jõuda tippu välja kui sa näed kõvasti vaeva ja mängid ühtse meeskonnana.

K: Esiteks tänud ja õnnitlused Kalevi uueks juhendajaks asumise eest! Kuna Kalevil oli viimasel hooajal probleeme meeskonna komplekteerimisega, siis millal te arvate et saate kõik positsioonid täidetud ja meeskonna komplekteeritud sel hooajal?
Kas plaanite väljast osta ühe tsentri ja kasutada vahetuseks Joosep Toomet või mängitegi ainult ühe tsentriga?
Eelmine hooaeg näitas et meeskonnal puudus kriitilistel hetkedel selge liider kuigi seda oleks vaja, kuidas kavatsete selle probleemi lahendada, kas Kangur võiks olla see mängija?
Arbet on näidanud väga head mängu mõned hooajas tagasi, kuid tundub et ta on viimasel ajal hakanud enesekindlust kaotama, kas olete seda tähele pannud ja mida kavatsete ette võtta?
V: Wow, sul on päris palju tähelepanekuid ja küsimusi. Tänud nende eest ja ka õnnitluste ning edusoovide eest.

Aga küsimuste juurde:
Me loodame et saame augustikuu jooksul kõik positsioonid täidetud. See on meie jaoks suhteliselt keeruline ülesanne kuna enamus meie eestlastest mängijatest on septembri lõpuni Eesti rahvuskoondise juures, mis jätab meile väga vähe aega valmistumiseks. Aga me peame sellesse situatsiooni suhtuma positiivselt. Me otsime PF/C positsioonile välismängijat ning hetkel on selgusetu mis saab Joosep Toomest. Ütlen ausalt, et ma ei ole kungi teda mängimas näinud, aga ma olen kuulnud et ta on talendikas mängija. Loodame et ta mängib sellel hooajal Kalevi meeskonnas.
Iga meeskond vajab liidrit, aga erinevad mängijad on ka erinevad liidrid. See võtab aega kuni mängija oma rolli sisse elab ja temas liidriomadused esile tulevad. Jah, see on väga tähtis, et sul on kriitilistel hetkedel mängija kes teistest rohkem esile tõuseb ja ma olen ka kindel, et meil on selliseid mängijaid meeskonnas olemas ning otsime veel kelles on see olemas.

Arbet on väga talendikas mängija ning ma loodan et ta näitab sel hooajal oma parimat mängu. Aga see sõltub muidugi paljuski temast endast ja meie treenerite tööst, et seda kindlustada.

K: Eelmise treeneri taktika oli üles ehitatud tsentri Travis Reedi kaudu, kes tõmbas kogu tähelepanu enda peale ja teised mängijad jäid justkui vabaks. Kuid kevadel oli Reed vigastatud ning Kalevi mäng lagunes totaalselt. Mil määral kavatsete sellisest taktikast hoiduda, et kogu mäng baseerub ainult ühel mängijal?
V: Travi Reed on väga hea mängija ning ta oli väga oluline osa meeskonnast. Kui sa kaotad sellise mängija, on raske mängida edasi samal tasemel. Isiklikult treenerina ei ehita ma mängu üles ühe mängija peale, aga loomulikult on see suur tagasilöök kui sa kaotad mõne oma parimatest mängijatest. Loodame et me püsime kõik tervena ja isegi kui keegi peaks vigastuse saama, siis tõusevad esile teised meeskonnakaaslased.

K: Kas kavatsete meeskonda tuua ka noori tulevikupoisse?
V: Raske küsimus. Sa võid küll tuua noori mängijaid, neid arendada ja treenida, kuid klubile ei tarvitse see ilmtingimata kasu tuua kuna nad võivad klubist lahkuda. Sellepärast mulle meeldibki treenida ja arendada igat mängijat kes meil on hoolimata tema vanusest. Meil on juba klubis mitmeid noori mängijaid ning me soovime tuua juurde veel mõne tasemel ja kogenud mängija kes oleks meeskonnale kasulik. Loodetavasti teeme me õiged otsused.

K: Kas Kalevist saab nüüd kõva kaitsemeeskond või pigem ründavama stiiliga?
Kui Kalev kõigile kaotama hakkab, kas te astute kohalt tagasi või olete nagu viimane patreener kelle oli rahast kinnihoidmine aust tähtsam?
V: Tundub, et sulle on raske meelepärane olla, aga ma proovin su küsimusele vastata.
Ma loodan et Kalev hakkab olema tugeva kaitsega meeskond, kuna ma arvan et tugev kaitse on edu aluseks. Olles sellisel arvamusel, ütlen siiski ka et mida iganes sa ei tee, pead sa ikkagi ka palli läbi korvirõnga ajama.

Nüüd sinu küsimuse raskema osa kohta. Treenerina püüad sa alati anda oma parimat ning teed selle nimel kõvasti tööd et saavutada edu oma klubi ja meeskonnaga. Kui mistahes põhjustel ei ole tulemused vastavad, siis ma arvan et alati on võimalik teha koos õige otsus, mis on klubile sellisel hetkel kõige parem.

K: Rääkige natuke oma eelnevast treenerikarjäärist?
Kuidas võrdlete Balti liiga ning NBL taset?
V: Viimased 19 aastat olen ma elanud Uus-Meremaal. Ma läksin sinna mängijana 6-kuulise lepinguga 1989. aastal ning olen sellest ajast saati elanud samas linnas kuni selle aastani. Seal oldud aeg on olnud minu jaoks suurepärane ja edukas. Loodetavasti saab ka siin Eestis nii olema. Mis puudutab minu karjääri, siis leiad sa selle kohta ilmselt kõige paremini infot internetist.

Balti liiga on tugevam kui NBL, samas on NBL-is käinud mitmed suurepärased mängijad kes ei ole suutnud seal läbi lüüa. Tegemist on siiski väga tugeva liigaga kust on välja arenenud ka mitmeid maailmaklassiga mängijaid. Lõppkokkuvõttes on tegemist ikkagi professionaalse liigaga, kus nagu mujalgi ei ole kerge läbi lüüa.

K: Milline on olnud teie mängija ja treeneri karjäär? Mida plaanite muuta Kalevi mängus? Milliseid mängijaid hindate Eesti korvpallis kõige rohkem? Mitu välismängijat plaanite klubisse tuua? Kuidas meeldib teile Eesti ja Tallinn? Kas te tunnete ennast siin hästi? Edu teile!
V: Ma kirjeldaksin oma karjääri kui edukat ja nauditavat. Iga hommik kui ma üles tõusen, olen ma õnnelik, sest ma tegelen sellega, mida ma armastan. Samas on minu karjääri aluseks olnud raske töö ja lojaalsus. Need on ka aspektid mida ma tahaksin näha meie meeskonna ja klubi nö vundmendina sellel hooajal.

Eesti korvpallis hindan ma kõige rohkem neid mängijaid kes on BC Kalev/Cramos. Nad on minu mängijad ja me hakkame valmistuma, et minna lahingusse.
Nagu ma ka eelnevalt ütlesin, ei taha ma näida liiga meelitavana, aga mulle tõesti meeldib Tallinn väga!

K: Kas Kalev on huvitatud sellistest pikkadest mängijatest nagu Akigbala, Anissimovas, Visser, Bader, Basminov, Nikolay Hryapa, Gulyas, Skelin?
Kust plaanite tuua need kaks pikka mängijat?
V: See on päris tore nimekiri mängijatest mis sa oled kokku pannud. Enamus neist on hetkel BC Kalev/Cramo jaoks siiski ebareaalsest (hinna)klassist. Aga hoolimata sellest usume me, et meil on tugev meeskond ja me hakkame mängima kvaliteetset ja heal tasemel korvpalli.

Ma tahaksin tänada kõiki BC Kalev/Cramo fänne toetuse eest meeskonnale! Ma luban vaid seda, et meie meeskond teeb kõvasti tööd, me võitleme julgelt ning anname endast kõik, et teha korvpallihooaeg 2008/2009 teile nauditavaks!

Vucinic küsimuste vastused midagi eriti selget välja ei tulnud eks näis.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Vucinic: eestlaste areng on tähtis

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Nenad Vucinic tahab luua tasakaalustatud meeskonna, kus Eesti korvpallurid saaksid silma paista.

•• Paljudel klubidel on juba koosseisud enam-vähem koos, ent kuidas edeneb Kalevi moodustamine?

Lepingud on sõlmitud Kristjan Kanguri, Gregor Arbeti, Valmo Kriisa, Tanel Soku ja Rait Keerlesega. Martin Müürsepal tuleb minna uuesti operatsioonile, loodetavasti paraneb tema jalg edukalt. Muidugi me arvestame Martiniga, sest ta oleks meile väga väärtuslik, aga ta peab saama aega kosuda ja vormi koguda.

•• Olete juba palganud ühe välismängija. 195 cm pikkune ühendriiklane Josh Pace mängis kaks hooaega Uus-Meremaal Nelson Giantsis teie käe all, tulite koos riigi meistriks. Mis mehega on tegu?

Pace on suurepärane meeskonnamängija: mitmekülgne, ebastandardne, lülide siduja. Ta suudab hästi tiimi sulada. Lisaks on ta väga hea inimene. Tõsi, Josh pole täht, kes toob igal õhtul 20 punkti ja kümme lauapalli. Kuid ta on mitmekülgne ja väärtuslik: murrab korvi alla, loob teistele võimalusi, söödab, võitleb lauas.

Osaleme Balti liigas, eurosarjas, Eesti liigas – kui kuskil tekib auk, saan teda kohe kasutada, sest ta mängib eri positsioonidel. Viskekäsi pole tal küll kõige parem, aga viskeoskust saab parandada ja sellega soovitan tal ka tegeleda.

•• Keda veel välismaalt värbate?

Eeskätt vajame keskmängijat, sest Travis Reed on lahkunud. Võib-olla hangime ka keskmängija asendaja, kes suudaks pikki ja kogukaid vastaseid ohjeldada. Soovime kujundada tasakaalustatud meeskonna, kus Eesti korvpallurid saaksid silma paista. Nagu näiteks möödunud hooajal tõusis esile Kangur.

•• Kui kaugele olete keskmängija otsimisega jõudnud?

Pole veel tõsiseltvõetavaid kandidaate. Keskmängijate puudus on kogu maailmas. Peame arvestama eelarvega, püüame olemasoleva summa eest palgata võimalikult hea mehe, mis pole hõlbus. Kogenud pallurid on kallid. Kui võtta mängija otse USA ülikoolist, kes pole profisarjas osalenud, riskiksime liialt. Mees peaks olema kohal paari nädala pärast, et saaksime temaga tööle hakata.

•• Viis eestlast ja kaks välismaalast teevad kokku seitse korvpallurit. Lisaks kaalub Kaleviga liitumist Tanel Kaljula. Keda veel otsite?

Vaja oleks noormängijaid, kelle arendamine on üks Kalevi eesmärke. Tuumik on kuni septembri keskpaigani seotud Eesti koondisega, noorte ja välismaalastega tuleks varem hakata harjutama.

•• Kes saab teie abitreeneriks?

Klubi juhid valivad kandidaate, koos langetame otsuse. Tahan saada Eesti meest, et ka teie treenerid saaksid õppida ja areneda (üks kandidaate on ka mullu abitreenerina töötanud Priit Vene – toim).

•• Kuidas olete end Tallinnas sisse seadnud?

Elan Liivalaia tänaval. Täna jõuab siia ka mu abikaasa, koos vaatame püsiva elupaiga. Tallinn jättis mulle juba esimesel külaskäigul hea mulje: ilus, puhas ja rahulik. Hirmutatakse vaid karmi talvega.

•• Teie juhendatud Uus-Meremaa koondis kaotas olümpia valikturniiril Saksamaale ja Kreekale, need kaks meeskonda lunastasid pääsme olümpiale. Kuidas jäite hoolealustega rahule?

Koondises oli põlvkondade vahetus, Ateena olümpial ja MM-il käinud koosseisust on alles vaid kolm meest. Ettevalmistus jäi napiks, alguses tegutsesime krobeliselt ja muutusin murelikuks, aga meeldivaks üllatuseks läksid noored mehed kiiresti paremaks. Alistasime kontrollmängudes Kanada ja olümpiale saanud Iraani. Usun, et 2010. aasta MM-il näitame taas sisukust, miks mitte püüda 2000. aasta edu (neljas koht – toim) korrata.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
The Matrix
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 14 Juun 2008, 13:12

Postitus Postitas The Matrix »

http://www.lavozdegalicia.es/lugo/2008/ ... 033941.htm

"En los próximos días, el Breogán cerrará la llegada del anhelado cinco norteamericano y, con ello, pondrá cara a la novena ficha de la plantilla. Chete Pazo, director general del club celeste, ha ido sembrando pistas acerca del hombre que persiguen los lucenses y muchos de esos detalles apuntan a que el deseado es Brian Cusworth. El pívot norteamericano, nacido en 1984, mide 2,13 y es de raza blanca."

Selle jutu põhjal peaks Brian Cusworth minema Hispaania tugevuselt teise liiga klubisse Leche Rio Breogan, midagi kindlat veel siiski pole. See on vist ajakirjaniku spekulatsioon klubi peatreeneri jutu põhjal.

No kui ta sinna peaks minema, siis vähemalt mulle on see küll suur üllatus.:o
Pilt
patu
Kasutaja
Postitusi: 336
Liitunud: 16 Apr 2007, 20:36
Asukoht: Tabasalu

Postitus Postitas patu »

The Matrix kirjutas:http://www.lavozdegalicia.es/lugo/2008/ ... 033941.htm

"En los próximos días, el Breogán cerrará la llegada del anhelado cinco norteamericano y, con ello, pondrá cara a la novena ficha de la plantilla. Chete Pazo, director general del club celeste, ha ido sembrando pistas acerca del hombre que persiguen los lucenses y muchos de esos detalles apuntan a que el deseado es Brian Cusworth. El pívot norteamericano, nacido en 1984, mide 2,13 y es de raza blanca."

Selle jutu põhjal peaks Brian Cusworth minema Hispaania tugevuselt teise liiga klubisse Leche Rio Breogan, midagi kindlat veel siiski pole. See on vist ajakirjaniku spekulatsioon klubi peatreeneri jutu põhjal.

No kui ta sinna peaks minema, siis vähemalt mulle on see küll suur üllatus.:o
See olex kyll allak2ik, baltiliiga peax ikka tugevam olema...
Go Kalev Go :)
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

patu kirjutas:
The Matrix kirjutas:http://www.lavozdegalicia.es/lugo/2008/ ... 033941.htm

"En los próximos días, el Breogán cerrará la llegada del anhelado cinco norteamericano y, con ello, pondrá cara a la novena ficha de la plantilla. Chete Pazo, director general del club celeste, ha ido sembrando pistas acerca del hombre que persiguen los lucenses y muchos de esos detalles apuntan a que el deseado es Brian Cusworth. El pívot norteamericano, nacido en 1984, mide 2,13 y es de raza blanca."

Selle jutu põhjal peaks Brian Cusworth minema Hispaania tugevuselt teise liiga klubisse Leche Rio Breogan, midagi kindlat veel siiski pole. See on vist ajakirjaniku spekulatsioon klubi peatreeneri jutu põhjal.

No kui ta sinna peaks minema, siis vähemalt mulle on see küll suur üllatus.:o
See olex kyll allak2ik, baltiliiga peax ikka tugevam olema...
Noo mis sa arvad et teda liiga tugevus huvitab?Ka Hispaania 3. liiga meeskondadel on suurem eelarve kui Kalevil või Rockil.
Kasutaja avatar
tont
Kasutaja
Postitusi: 376
Liitunud: 17 Jaan 2008, 12:47

Postitus Postitas tont »

KalevForever kirjutas:
patu kirjutas:
The Matrix kirjutas:http://www.lavozdegalicia.es/lugo/2008/ ... 033941.htm

"En los próximos días, el Breogán cerrará la llegada del anhelado cinco norteamericano y, con ello, pondrá cara a la novena ficha de la plantilla. Chete Pazo, director general del club celeste, ha ido sembrando pistas acerca del hombre que persiguen los lucenses y muchos de esos detalles apuntan a que el deseado es Brian Cusworth. El pívot norteamericano, nacido en 1984, mide 2,13 y es de raza blanca."

Selle jutu põhjal peaks Brian Cusworth minema Hispaania tugevuselt teise liiga klubisse Leche Rio Breogan, midagi kindlat veel siiski pole. See on vist ajakirjaniku spekulatsioon klubi peatreeneri jutu põhjal.

No kui ta sinna peaks minema, siis vähemalt mulle on see küll suur üllatus.:o
See olex kyll allak2ik, baltiliiga peax ikka tugevam olema...
Noo mis sa arvad et teda liiga tugevus huvitab?Ka Hispaania 3. liiga meeskondadel on suurem eelarve kui Kalevil või Rockil.
kui ta tõepoolest tahab ka kunagi kuhugi kaugemale jõuda, siis peaks teda ikka väga huvitama liiga tugevus. iga korralik mängija on siiski huvitatud mängimisest tugevas liigas.
tont teisest arvutist

Postitus Postitas tont teisest arvutist »

Suusõnaline kokkulepe Rockiga liitumiseks on olemas ka Sten-Timmu Sokuga» sõnas Pastak.

http://tartu.postimees.ee/050808/tartu_ ... 340377.php
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

tont kirjutas:
KalevForever kirjutas:
patu kirjutas: See olex kyll allak2ik, baltiliiga peax ikka tugevam olema...
Noo mis sa arvad et teda liiga tugevus huvitab?Ka Hispaania 3. liiga meeskondadel on suurem eelarve kui Kalevil või Rockil.
kui ta tõepoolest tahab ka kunagi kuhugi kaugemale jõuda, siis peaks teda ikka väga huvitama liiga tugevus. iga korralik mängija on siiski huvitatud mängimisest tugevas liigas.
Ta on ameeriklane.Seega money talk.
ints
Kasutaja
Postitusi: 546
Liitunud: 02 Nov 2007, 22:55
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas ints »

Viimati muutis ints, 05 Aug 2008, 15:45, muudetud 1 kord kokku.
tont teisest arvutist

Postitus Postitas tont teisest arvutist »

KalevForever kirjutas:
tont kirjutas:
KalevForever kirjutas: Noo mis sa arvad et teda liiga tugevus huvitab?Ka Hispaania 3. liiga meeskondadel on suurem eelarve kui Kalevil või Rockil.
kui ta tõepoolest tahab ka kunagi kuhugi kaugemale jõuda, siis peaks teda ikka väga huvitama liiga tugevus. iga korralik mängija on siiski huvitatud mängimisest tugevas liigas.
Ta on ameeriklane.Seega money talk.
mehe unistus on NBA-s mängida. hispaania 3ndas liigas ei jõua ta sinna never-ever. olgu tal raha kuipalju tahes
Yattara

Postitus Postitas Yattara »

Leche Rio Breogan on Hispaania esiliiga tippklubi. See oleks ju igati normaalne koht, kus Cusworthil mängida. Kindlasti ei saa väita, et Rocki tase nüüd Hispaania esiliiga tippude omast parem oleks.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

sokk ei liitu rockiga 80%
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Postitus Postitas raudsik »

BigMac kirjutas:sokk ei liitu rockiga 80%
miks sa nii arvad???
Praegu allkiri puudub.
Vasta