2008. aasta meeste karikavõistlusted.
Mehed see oli 1 mäng ja selle vigadest saab vaid õppida. Muidugi olen ma veidi masendunud selle üle, aga vaatan ikkagi tuleviku positiivselt. Siis selline küsimus, et kas Kalev on siis nii super?andy72o kirjutas:Julgen kahelda.Vaadaku,et üldse sellest Austria klubist jagu saavad.Edu igatahes neile.#7 kirjutas:See hooaeg ju rock ikkkagi superklubi, euroopa tipp, ; )andy72o kirjutas:Imeliku tulemuses ju pole.Pirita kottis ka eelmine hooaeg Rocki.
(Y)
ei, see ei ole ainult üks mäng...siauliai oled juba unustanud, või...;(Tartust kirjutas:Mehed see oli 1 mäng ja selle vigadest saab vaid õppida. Muidugi olen ma veidi masendunud selle üle, aga vaatan ikkagi tuleviku positiivselt. Siis selline küsimus, et kas Kalev on siis nii super?andy72o kirjutas:Julgen kahelda.Vaadaku,et üldse sellest Austria klubist jagu saavad.Edu igatahes neile.#7 kirjutas: See hooaeg ju rock ikkkagi superklubi, euroopa tipp, ; )
Ei no tegelikult ei ole ka asi nii hull, lihtsalt igast emotsioonid on hetkel, kui järgi mõelda, siis suht tühine tõesti, ja Kalevi kohta ei saa kindlasti super öelda.Tartust kirjutas:Mehed see oli 1 mäng ja selle vigadest saab vaid õppida. Muidugi olen ma veidi masendunud selle üle, aga vaatan ikkagi tuleviku positiivselt. Siis selline küsimus, et kas Kalev on siis nii super?andy72o kirjutas:Julgen kahelda.Vaadaku,et üldse sellest Austria klubist jagu saavad.Edu igatahes neile.#7 kirjutas: See hooaeg ju rock ikkkagi superklubi, euroopa tipp, ; )
Ei ole, aga mulle tegi tolle kaotuse Rytase üle võit mingil määral tasa.barons kirjutas:ei, see ei ole ainult üks mäng...siauliai oled juba unustanud, või...;(Tartust kirjutas:Mehed see oli 1 mäng ja selle vigadest saab vaid õppida. Muidugi olen ma veidi masendunud selle üle, aga vaatan ikkagi tuleviku positiivselt. Siis selline küsimus, et kas Kalev on siis nii super?andy72o kirjutas: Julgen kahelda.Vaadaku,et üldse sellest Austria klubist jagu saavad.Edu igatahes neile.
(Y)
äkki on ka rytases juba mingid probled, valmeirat nibin-nabin võideti, rockilt saadi juba müts;)Tartust kirjutas:Ei ole, aga mulle tegi tolle kaotuse Rytase üle võit mingil määral tasa.barons kirjutas:ei, see ei ole ainult üks mäng...siauliai oled juba unustanud, või...;(Tartust kirjutas: Mehed see oli 1 mäng ja selle vigadest saab vaid õppida. Muidugi olen ma veidi masendunud selle üle, aga vaatan ikkagi tuleviku positiivselt. Siis selline küsimus, et kas Kalev on siis nii super?
krt., leedus ju ei ole veel majanduses sellist langust, kui eestis ja lätis! ja selle valguses ikka suht kahtlane, kust barons ja ask raha saavad?
Pole populaarne. Minu teada on ta vist ikka 1 populaarsemaid. Läti ja Leedu riigid on ju kõvasti suuremad ja seal ka lihtsam raha leida...vihane kirjutas:eesti klubide eelarve on üldse mitmeid kordi väiksem kui leedul ja väiksem kui lätil ma küsin miks ja nii on juba väga kaua olnud korvpall pole just väga populaarne eestis :S
(Y)