kalevcramo kirjutas:aga räägitakse et 2k9ga ei saa piraadelda. Installides on vaja internetist mingit asja veel confirmida. Ja ühel plaadil pidi olema ainult 3 korra installimis võimalus.
eks ootame mängu ära ja näeb. 20. oktoobril peaks PC reliis välja tulema. kardan, et eesti poeletile see nõnda kiirelt ei jõua? peab siis "muudest kanalitest" sebima...
youtube's on päris palju videosid, mis näitavad rohkeid vigu mängus, enamasti siis PS3'l
loodetavasti nende 2 nädala jooksul, mil veel PC'le tuleb NBA 2k9't oodata, parandavad nad olemasolevaid vigu innukalt
Müstika. Kuist kohast sa sellise info välja võlusid? Arvuti omanikud võivad selleks aastaks uuest korvpalli mängust ikka päris kindlalt suu puhtaks pühkida. Järgmine Live pidavat uuesti tulema PC-le ja 2K ei tee põhimõtteliselt PC-le oma NBA seeriat, kuna selle turg on protsentuaalselt niivõrd väike võrreldes konsooli turuga. Seda on 2K põhjendanud korduvalt ja vastupidist uudist pole ma mitte kuskilt lugenud.
Ärgem siis tõesti teistele siin nimesi panema hakka, kuid lootusetu optimist oled sa küll.
Jux kirjutas:Müstika. Kuist kohast sa sellise info välja võlusid? Arvuti omanikud võivad selleks aastaks uuest korvpalli mängust ikka päris kindlalt suu puhtaks pühkida. Järgmine Live pidavat uuesti tulema PC-le ja 2K ei tee põhimõtteliselt PC-le oma NBA seeriat, kuna selle turg on protsentuaalselt niivõrd väike võrreldes konsooli turuga. Seda on 2K põhjendanud korduvalt ja vastupidist uudist pole ma mitte kuskilt lugenud.
Ärgem siis tõesti teistele siin nimesi panema hakka, kuid lootusetu optimist oled sa küll.
youtube's on päris palju videosid, mis näitavad rohkeid vigu mängus, enamasti siis PS3'l
loodetavasti nende 2 nädala jooksul, mil veel PC'le tuleb NBA 2k9't oodata, parandavad nad olemasolevaid vigu innukalt
Müstika. Kuist kohast sa sellise info välja võlusid? Arvuti omanikud võivad selleks aastaks uuest korvpalli mängust ikka päris kindlalt suu puhtaks pühkida. Järgmine Live pidavat uuesti tulema PC-le ja 2K ei tee põhimõtteliselt PC-le oma NBA seeriat, kuna selle turg on protsentuaalselt niivõrd väike võrreldes konsooli turuga. Seda on 2K põhjendanud korduvalt ja vastupidist uudist pole ma mitte kuskilt lugenud.
Kui sa mitte midagi ei tea, siis hoia oma suu parem kinni
Kristo kirjutas:Kui sa mitte midagi ei tea, siis hoia oma suu parem kinni
Jux sööb hetkel mulda! Täitsa pael raisk!!! KISS MY ASS EA!!! Vabandused Renqu ees - tundub et olen ise 1 lootusetu pessimist sellisel juhul, kuna ma nimelt aastaid oodanud 2K-lt midagi arvutisõpradele. Saagu siin foorumis uus alamfoorum 2K9 jaoks!