Parimad tsitaadid

Muud jutud (sh arvutimängud)
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

Tuli sihuke mõte, et võiks esile tuua mängijate, treenerite, kommentaatorite (v.a tiisler kel oma teema juba) parimaid tsitaate sellest hooajast ja üldse viimastel aastatel.

Teeksin siis asjaga algust kohe:

A.Dorbek peale Dalkiale kaotust 2006: "Juhtus see, et mängu oli pantud vilistama kaks Eesti kõige sitemat kohtunikku ja lisaks kõigele on neile veel antud käsk, et just nii peabki mäng lõppema."

Kullamäe tänavusel BBL all-staril küsimuse peale, kas kunagi tuleb 3p kontserdil võit ära: "Seekord läks jah halvasti, aga ma olen veel noor ja eks ma järgmiseks aastaks arenen."

Kriisa peale 18. märts kaotust Rockile: "Kui terve kolm veerandaega magada ja neljandat veerandajal natuke ringutada, siis kokkuvõttes päris hea mäng."

A. Vrazys, kui talle mainiti Rocki uut peatreenerit Kerdet: "Üllar Kerde, kes seeveel on? Ahjaa..Dalkia abitreener."

Tulivihane Kuusmaa omas elemendis (treenerina), pärast kaotust Dalkiale kohtuniku kohta: "T*rahiinlane."

..mingi papi, kes mullu finaalseerias kalevi teist võitu (tartus) kommis: "Nii, läbi, Burlacu sai laua."

Kriisa ASVELI kodumängus ETV kohta: "Eks jah, kuna seekord kaotasime, siis ilmselt järgmine aasta peate kõiki mänge üle kandma."

kunagine raadio kommentaator, 1991 aastal Kuusmaa järjekordse kolmese kohta Riias: "Tuleb, tuleb, TULEB ära."

________________________________________________

Nii palju meenub mul siis..teie etteaste :D täiendage kindlasti, suht tore oleks lugeda.
Raudsepp
Kasutaja
Postitusi: 190
Liitunud: 21 Nov 2006, 22:25
Asukoht: Keila

Postitus Postitas Raudsepp »

"Üks mees võib olla tähtis osa võistkonnast aga üks mees ei saa olla võistkond" Kareem Abdul-Jabbar.

"Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best" Tim Duncan.

"Fännid ei julge meie mängudel magada ,sest nad kardavad palliga vastu pead saada" Üliõpilasliiga treener Geroge Raveling.

"Kui sa ei mõtled ,et pisiasjad ei oma tähtsust siis mõtle sellele mängule mis sa kaotasid ühe punktiga" teadmata.

"Minu ülesanne on panna mängijad mängima selle nime jaoks mis on särgi esiküljel mitte tagaküljel" teadmata.

"Kõik visked mis sa jätad viskamata sa eksid 100%" Phil Jackson.

"Mida kõvemini sa kukud maha seda kõrgemale sa põrkad tagasi" teadmata.

"Fall seven times stand up eight times" Dwyane Wade.

Need on mu enda tõlgitud nii ,et võib esineda vigu seda Duncan tsitaati ei tahtnud tõlkida see kõlab inglisekeeles paremini ja sama Wade omaga.
Viimati muutis Raudsepp, 10 Apr 2008, 21:53, muudetud 1 kord kokku.
Lootus sureb viimasena!
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

"Mine lauapalli hankima nii nagu jookseksid tüdruku järele. Ükskord ikka näkkab." - Moskva CSKA peatreener Ettore Messina.

"Talle ei tohiks enne palka üldse maksta, kuni ta korralikult trenni hakkab tegema." - Korvpallitreener Aivar Kuusmaa hinnang Tartu Fausto tsentrile Ardo Ärmpalule.

"Tundsin end kui näljane moskiito nudistide rannas. Ma ei teadnud, kust alustada." - Miami Heati peatreener Pat Riley kirjeldab tunnetemöllu, mis valdas teda pärast seda, kui Heat lõpetas 13mängulise kaotuseseeria.

"Ma ei taha kaks korda ühe reha peale astuda. Lubadusi on antud niivõrd palju, aga ühtki pole täidetud." - Üllar Kerde põhjendab mullu 24. septembri SL Õhtulehes, miks ta teatas juba EM-valikturniiri ajal, et ei jätka kindlasti Eesti koondise juures.

"Mis see vanajumal mulle ikka andis? Kõverad jalad ja punnp***e!" - Valga Welgi peatreener Jaanus Liivak mängijakarjäärist.

"Kullamäel peab öösel ka juures olema ja vaheajal temaga riietusruumi kaasa minema." - Andres Sõber ühes telekommentaaris.

"Aleksei Tammiste ja Jaak Salumets hoidku oma suu Matici kritiseerimisega kinni, nemad ei ela tänapäeva korvpallis..." - Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Üllar Kerde kaitseb intervjuus Sporditähele kolleeg Veselin Maticit.

"Nägin Rocki võidumängu Samaraga, Kullamäe paugutas seal kõvasti. Üritame ta homme kinni võtta. Ütlesin poistele,et ta paneb ka kümne meeteri pealt. Loodame, et suudame teda ohjeldada, niisuguse viskekäega meest annab otsida." - tunnustab Hallik Rocki kaptenit.

"Nii, kui annab sellele mehele ühe võimaluse, võtab kohe mitu." - Permi Ural Greati peatreener Roman Dvinjaninov pressikonverentsil Gert Kullamäe pole viibates.

"Nii vara pole hooaeg veel kunagi läbi saanud." - Tarmo Kikerpill.

"Kuradi mees, tema tahab kihla vedada! - Gert Kullamäe, kes võitis teist aastat järjest Aivar Kuusmaad kihlveos.
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4299
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

Braavo, Allan Dorbek!
Korvpallireener Allan Dorbek on värvikas kuju veelgi värvikama suuvärgiga. Tabavamalt, kui värskes ajakirjas Basket noortekoondise ettevalmistust kirjeldades, on üht Eesti korvpalli hädade põhjust raske kokku võtta.

Kõlas see nii: "Kuigi tõtt-öelda olen ma soomlastest ja lätlastest väga tüdinud. Pigem oleks vaja sõita kuhugi Venemaa tagakolkasse, et poisid saaksid tõeliselt sitta nuusutada, elada viisakalt öeldes spartalikes tingimustes; WC koosneks kahest kepist ja august ning mängida tuleks viletsas kuuris. Aga vastane oleks kõva. Siis läheks ettevalmistus Sarajevoks asja ette. Muidu juhtub nii nagu Eesti meeste koondisega mullu Makedoonias."

Puhas klassika.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

"Villu, sina tee, kuidas jõuad, ära üle pinguta. Kui joosta ei saa, tee lihtsalt kiiret kõndi." jagab koondise arst Kalle Põder õpetussõnu Viljar Veskile.

Kerde ähvardab: "Kui te korralikult trenni ei tee, võib teist selline saada." seejärel osutab füsioterapeut Martin Vahimetsa poole.

"Viiask, näe, majandab juba kümme minutit. Võõras koht, ta pole ju Tartus eales varem käinudki." lööbib Kerde Viiaskit, kes polnud senini veel kergejõustiku saali trenni jõudnud.

Selles teemas võiks nüüdsest hakata igasuguseid spordi tsiaate olema. Mõttetu teema oleks, kui vaid 4 postitust ja kõik!
Viimati muutis Kalev4ever, 27 Sept 2008, 23:07, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
pelmeen
Kasutaja
Postitusi: 206
Liitunud: 05 Apr 2008, 21:37

Postitus Postitas pelmeen »

hooajal 2003/2004 teises veerandfinaalmängus Tallinna kalevi ja TTÜ vahel võttis andres sõber ühe läbi aegade legendaarsema timeouti.kunagi oli selline leht nagu itv.ee kust sai vanu kossumäne raha eest vaadata.smsiga litsentsi tellimine 24tunniks oli mingi 7eeku vist ;) andres sõbraa monoloog kangurile on mul hästi meeles, kahju et enam videot võimalik pole saada.

Samal hooajal Andres Sõbralt
«Muutunud ei ole midagi ja A.Le Coq seda tiitlit ei võida! Selle eest kannavad hoolt Sokud ja Sõbrad,» teatas ta näiteks hooaja eel.

«Ütlesin massöörile, et ta peidaks pallikoti garaa˛i kaugeimasse nurka. Muidu viib Enden enne play-off’i selle ka minema,» sõnas ta jaanuaris pärast Colemani üleminekut.

Sõber kinnitas eile, et jääb oktoobrikuise ennustuse juurde. «Sokk (Nybiti peatreener – toim.) täitis oma ülesande hiilgavalt (jättes A.Le Coqi põhiturniiril kolmandaks – toim.), saab näha, kas Sõber ka toime tuleb,» räägib ta hoogsalt.

Kui kaamera lahkus, jätkas Sõber: «Sellest ei kirjuta keegi, et peame neli päeva jutti mängima! Kõigepealt oli Rock, siis kaks korda A.Le Coq, nüüd Nybit. Sellistele asjadele tasuks mõelda, seda kõik arvestades olime lausa tublid poisid täna.»

Sõber pidas hetkeks pausi ja lisas siis mürgise noole ka vilemeeste suunas: «Ja veel need kaks topist, kes väljakul lollust ajavad!»
Viimati muutis pelmeen, 28 Sept 2008, 11:27, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tont
Kasutaja
Postitusi: 376
Liitunud: 17 Jaan 2008, 12:47

Postitus Postitas tont »

pelmeen kirjutas:hooajal 2003/2004 teises veerandfinaalmängus Tallinna kalevi ja TTÜ vahel võttis andres sõber ühe läbi aegade legendaarsema timeouti.kunagi oli selline leht nagu itv.ee kust sai vanu kossumäne raha eest vaadata.smsiga litsentsi tellimine 24tunniks oli mingi 7eeku vist ;) andres sõbraa monoloog kangurile on mul hästi meeles, kahju et enam videot võimalik pole saada.
https://www.etvpluss.ee/default.aspx <---- sealt saab samuti vanu mänge näha
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Postitus Postitas Alex »

Tarmo Tiisler tõdes: “Uuehendrikul on selline emotsioonivaba ugri kohtuniku nägu.”
YNWA
Kasutaja avatar
Neverlast
Kasutaja
Postitusi: 187
Liitunud: 17 Dets 2007, 23:59

Postitus Postitas Neverlast »

"Kalevlased on võrreldes Rocki meestega härjad." , Indrek Ruut võrdleb kahe esiklubi mängijaid.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

Videote teemas tuli Yao Ming teemaks, jätkan siin. Täpselt ma ei mäleta, mis klubi võitis Houstonit, aga igal juhul küsiti kellegilt võitja klubist pärast mängu, et mis paganama moodi nad võitsid Yao klubi?
Vastus oli: Me lihtsalt lükkasime Yao pikali ja mäng oli tehtud! :D
Fear the prophet!
Vasta