Teeksin siis asjaga algust kohe:
A.Dorbek peale Dalkiale kaotust 2006: "Juhtus see, et mängu oli pantud vilistama kaks Eesti kõige sitemat kohtunikku ja lisaks kõigele on neile veel antud käsk, et just nii peabki mäng lõppema."
Kullamäe tänavusel BBL all-staril küsimuse peale, kas kunagi tuleb 3p kontserdil võit ära: "Seekord läks jah halvasti, aga ma olen veel noor ja eks ma järgmiseks aastaks arenen."
Kriisa peale 18. märts kaotust Rockile: "Kui terve kolm veerandaega magada ja neljandat veerandajal natuke ringutada, siis kokkuvõttes päris hea mäng."
A. Vrazys, kui talle mainiti Rocki uut peatreenerit Kerdet: "Üllar Kerde, kes seeveel on? Ahjaa..Dalkia abitreener."
Tulivihane Kuusmaa omas elemendis (treenerina), pärast kaotust Dalkiale kohtuniku kohta: "T*rahiinlane."
..mingi papi, kes mullu finaalseerias kalevi teist võitu (tartus) kommis: "Nii, läbi, Burlacu sai laua."
Kriisa ASVELI kodumängus ETV kohta: "Eks jah, kuna seekord kaotasime, siis ilmselt järgmine aasta peate kõiki mänge üle kandma."
kunagine raadio kommentaator, 1991 aastal Kuusmaa järjekordse kolmese kohta Riias: "Tuleb, tuleb, TULEB ära."