aitäh tähele panemast !Madis kirjutas:Samamoodi võiks siis Sina ka teha, eriti veel seljuhul kui lauses kirjavead on.BigMac kirjutas:jäta need mõtetud postitused endale !#23 kirjutas: Selline see elu juba on .
EuroCup
Ma nõustun, et #23'e pidevad postistused, 'jeps','jah','ikka', jne häirivad !BigMac kirjutas:jäta need mõtetud postitused endale !#23 kirjutas:Selline see elu juba on .Mr. Aff kirjutas:Baronsil raisk vedas. Said ilma kvalifikatsioonita EuroCupile (UlebCupi uus nimi see aasta) ja nüüd samasse grupi Moskva Dünamo! Kahju, et Tallinnas ega Tartus NBA mehi Pargot ja Nachbari näha ei saa.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kasutaja "ints" järeltulija ta vist. Niiet päriselt, #23, kui seda loed, siis proovi oma kommentaarides vältida mõttetuid "elu on selline", "ma arvan ka" postitusi. Või siis lisa juurde midagi!
Mis ints`ist sai üldse?
Millal siis vastased loositakse? Tahaks teada
Nüüd, kui meil Lyde olemas, on ootused suured
Mis ints`ist sai üldse?
Millal siis vastased loositakse? Tahaks teada
Nüüd, kui meil Lyde olemas, on ootused suured
Fear the prophet!
kui keegi juhtus teispäeva õhtul eurosport2 vaatama eurocup teise vooru esimest mängu panionois-kiiev.panionios mängis tartu ülikooli laadses laudas, väljakul oli vähemalt nelja erineva pallimängu jooned, max mingi 2000 istekohta, ukrainlastel on selleks hooajaks ostetud suured jänkid nagu scoonie penn, alex scales, bent wright,oma artur drozdov. panionios tabas vist mängu jooksul mingi 15 kaugviset ja et kiievil lootust oleks peavad nad ukrainas võitma 28 punktiga.
Äkki võtaks vähe vaiksemalt poiss... Mis õigusega on meie kodusaal laut? Kui see niiöelda laut toob edu, siis küsikski, et miks te siis sellises "laudas" ei mängi? Äkki tuleks ka mõned tulemused?pelmeen kirjutas:kui keegi juhtus teispäeva õhtul eurosport2 vaatama eurocup teise vooru esimest mängu panionois-kiiev.panionios mängis tartu ülikooli laadses laudas, väljakul oli vähemalt nelja erineva pallimängu jooned, max mingi 2000 istekohta, ukrainlastel on selleks hooajaks ostetud suured jänkid nagu scoonie penn, alex scales, bent wright,oma artur drozdov. panionios tabas vist mängu jooksul mingi 15 kaugviset ja et kiievil lootust oleks peavad nad ukrainas võitma 28 punktiga.
Viimati muutis Tartust, 06 Nov 2008, 16:43, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
-
- Kasutaja
Ega siis laut kohe halb asi ple:D...ega kui fännid otsustaxid siis tõenäoliselt mängitakski veel hullemas ''laudas'' Kalevi spordihallis,aga klubil ju raha ka vaja teenida.Tartust kirjutas:Äkki võtaks vähe vaiksemalt poiss... Mis õigusega on meie kodusaal laut? Kui see niiöelda laut toob edu, siis küsikski, et miks te siis sellises "laudas" ei mängi? Äkki tuleks ka mõned tulemused?pelmeen kirjutas:kui keegi juhtus teispäeva õhtul eurosport2 vaatama eurocup teise vooru esimest mängu panionois-kiiev.panionios mängis tartu ülikooli laadses laudas, väljakul oli vähemalt nelja erineva pallimängu jooned, max mingi 2000 istekohta, ukrainlastel on selleks hooajaks ostetud suured jänkid nagu scoonie penn, alex scales, bent wright,oma artur drozdov. panionios tabas vist mängu jooksul mingi 15 kaugviset ja et kiievil lootust oleks peavad nad ukrainas võitma 28 punktiga.
Point on selles, et see inimene ei võtnud seda huumoriga. Ta mõtles seda üsna tõsiselt, mis mulle ei meeldi. Aga noh eks me siis 6. Detsembril "laudas" kohtume.KalevForever kirjutas:Ega siis laut kohe halb asi ple:D...ega kui fännid otsustaxid siis tõenäoliselt mängitakski veel hullemas ''laudas'' Kalevi spordihallis,aga klubil ju raha ka vaja teenida.Tartust kirjutas:Äkki võtaks vähe vaiksemalt poiss... Mis õigusega on meie kodusaal laut? Kui see niiöelda laut toob edu, siis küsikski, et miks te siis sellises "laudas" ei mängi? Äkki tuleks ka mõned tulemused?pelmeen kirjutas:kui keegi juhtus teispäeva õhtul eurosport2 vaatama eurocup teise vooru esimest mängu panionois-kiiev.panionios mängis tartu ülikooli laadses laudas, väljakul oli vähemalt nelja erineva pallimängu jooned, max mingi 2000 istekohta, ukrainlastel on selleks hooajaks ostetud suured jänkid nagu scoonie penn, alex scales, bent wright,oma artur drozdov. panionios tabas vist mängu jooksul mingi 15 kaugviset ja et kiievil lootust oleks peavad nad ukrainas võitma 28 punktiga.
(Y)
heh 18 nov ju Tallinnas ka mäng, kus esimest korda siis tehakse asjad klaariks. Kuigi ma usun, et see ei see nii võitlev olema kui BBL mäng on sest see KML-i võit ei ole nii tähtis..Tartust kirjutas:Point on selles, et see inimene ei võtnud seda huumoriga. Ta mõtles seda üsna tõsiselt, mis mulle ei meeldi. Aga noh eks me siis 6. Detsembril "laudas" kohtume.KalevForever kirjutas:Ega siis laut kohe halb asi ple:D...ega kui fännid otsustaxid siis tõenäoliselt mängitakski veel hullemas ''laudas'' Kalevi spordihallis,aga klubil ju raha ka vaja teenida.Tartust kirjutas: Äkki võtaks vähe vaiksemalt poiss... Mis õigusega on meie kodusaal laut? Kui see niiöelda laut toob edu, siis küsikski, et miks te siis sellises "laudas" ei mängi? Äkki tuleks ka mõned tulemused?
Ma tahaks näha Rocki-Kalevi mängu, kus meeskonnad ei võitle viimase veretilgani. Selle eest on juba eestlastest tuumik hoolitsemas ning rockil veel teise aasta leegionärid ka.heh kirjutas:heh 18 nov ju Tallinnas ka mäng, kus esimest korda siis tehakse asjad klaariks. Kuigi ma usun, et see ei see nii võitlev olema kui BBL mäng on sest see KML-i võit ei ole nii tähtis..Tartust kirjutas:Point on selles, et see inimene ei võtnud seda huumoriga. Ta mõtles seda üsna tõsiselt, mis mulle ei meeldi. Aga noh eks me siis 6. Detsembril "laudas" kohtume.KalevForever kirjutas: Ega siis laut kohe halb asi ple:D...ega kui fännid otsustaxid siis tõenäoliselt mängitakski veel hullemas ''laudas'' Kalevi spordihallis,aga klubil ju raha ka vaja teenida.
Rock + Kalev = derby.
Minu arust eelmine aasta nägime kui Rock kaotas enne Permi mängu Kalevile suurelt.arvaja kirjutas:Ma tahaks näha Rocki-Kalevi mängu, kus meeskonnad ei võitle viimase veretilgani. Selle eest on juba eestlastest tuumik hoolitsemas ning rockil veel teise aasta leegionärid ka.heh kirjutas:heh 18 nov ju Tallinnas ka mäng, kus esimest korda siis tehakse asjad klaariks. Kuigi ma usun, et see ei see nii võitlev olema kui BBL mäng on sest see KML-i võit ei ole nii tähtis..Tartust kirjutas: Point on selles, et see inimene ei võtnud seda huumoriga. Ta mõtles seda üsna tõsiselt, mis mulle ei meeldi. Aga noh eks me siis 6. Detsembril "laudas" kohtume.
Rock + Kalev = derby.