Barons-BC Kalev/Cramo [11.november]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
fänn1
Kasutaja

Postitus Postitas fänn1 »

mehed edu:)ma lähen ttü mängu vaatama:)siin pole kahjux peale 13min midagi vaadata enam:)sau
elagu kalev.go,go,go kalev
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Ma ei suuda lihtsalt enam vaadata seda mängu. Masendava sauna saab Kalev täna.
Kohtunikud teevad vist jälle oma ja Alexander on hoos. :rolleyes:
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
converse
Kasutaja

Postitus Postitas converse »

35-17 vaikselt hakkb häbi juba kalevi pärast kui nii edasi pannakse :(
Asjaajaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Ma kuulen pidevalt jutte "tohutu potentsiaaliga" Kalevist, mina näen küll vaid argipäevalist Kalevit ehk Kalevit, kes suudab esimese veerandiga 20-punktilisse kaotusesse jääda. Tegemist on Challenge liigale kohase meeskonnaga.
liikuvmüür
Kasutaja

Postitus Postitas liikuvmüür »

Kopp ees juba kaotustest, ei saa üldse oma mängu mängitud
O´Neal on ja jääb parimaks!
BC Kalev/Cramo !!!
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Cramo vahetab 3 meest korraga...
patu
Kasutaja

Postitus Postitas patu »

Asjaajaja kirjutas:Ma kuulen pidevalt jutte "tohutu potentsiaaliga" Kalevist, mina näen küll vaid argipäevalist Kalevit ehk Kalevit, kes suudab esimese veerandiga 20-punktilisse kaotusesse jääda. Tegemist on Challenge liigale kohase meeskonnaga.
Kalev on tugevam kui Valmiera ja Nevezis. Rock on hetkel paremas hoos, aga nende v6itmine on väga reaalne ja siis on Barons, ASK ja Ventspils kellega Kalev suudab väga võrdselt mängid. (Ma ei mõelnud tänast, varasemaid mänge)
Go Kalev Go :)
scooter

Postitus Postitas scooter »

minge peese

olen kalevi pooldaja vanast kalevist saadik aga krt võiks nagu mehed tulemust ka teha mida naad magavad sela iga kaotuse eest tuleks plka 20% vähendada adios !!:(
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Jubeeeeeeee
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

patu kirjutas:
Asjaajaja kirjutas:Ma kuulen pidevalt jutte "tohutu potentsiaaliga" Kalevist, mina näen küll vaid argipäevalist Kalevit ehk Kalevit, kes suudab esimese veerandiga 20-punktilisse kaotusesse jääda. Tegemist on Challenge liigale kohase meeskonnaga.
Kalev on tugevam kui Valmiera ja Nevezis. Rock on hetkel paremas hoos, aga nende v6itmine on väga reaalne ja siis on Barons, ASK ja Ventspils kellega Kalev suudab väga võrdselt mängid. (Ma ei mõelnud tänast, varasemaid mänge)
KUST KOHAST SA KÜLL VÕTAD, ET ROCKI ALISTAMINE ON REAALNE PRAEGU???? Rock on võrreldes Kaleviga hoopis teisest klassist meeskond hetkel.
Asjaajaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

scooter kirjutas:minge peese

olen kalevi pooldaja vanast kalevist saadik aga krt võiks nagu mehed tulemust ka teha mida naad magavad sela iga kaotuse eest tuleks plka 20% vähendada adios !!:(
Sa võiksid aru saada, et BC Kalev/Cramo ei ole vana Kalev, ega paista, et hakkaks kunagi olema ka midagi sarnast.

Ja sellist juttu, et Rocki võitmine on reaalne, ärge palun ajage. Rock on ikka hoopis teisest puust meeskkond. Kalev peaks jätkama oma ilusat mänguseeriat Valga Welg'i, SK Kuremaa jne. seltsis - pinge ja konkurents ikkagi ju.
maxim

Postitus Postitas maxim »

tibusid loetakse kevadel
maxim

Postitus Postitas maxim »

Asjaajaja kirjutas:
scooter kirjutas:minge peese

Sa võiksid aru saada, et BC Kalev/Cramo ei ole vana Kalev, ega paista, et hakkaks kunagi olema ka midagi sarnast.

Ja sellist juttu, et Rocki võitmine on reaalne, ärge palun ajage. Rock on ikka hoopis teisest puust meeskkond. Kalev peaks jätkama oma ilusat mänguseeriat Valga Welg'i, SK Kuremaa jne. seltsis - pinge ja konkurents ikkagi ju.
sa aja om Rocki möla kusagil oma foorumis aga eks meie omavaheline mäng näita kumb on parem...

usun siiski, et Kalev on parem
Kasutaja avatar
martin
Kasutaja

Postitus Postitas martin »

Arbet dunk MADE (4pts) 48:34

Linehanilt siin ka vahepeal 7p järjest :D
scooter

Postitus Postitas scooter »

minge peese

Suletud