Barons-BC Kalev/Cramo [11.november]
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Kalev on tugevam kui Valmiera ja Nevezis. Rock on hetkel paremas hoos, aga nende v6itmine on väga reaalne ja siis on Barons, ASK ja Ventspils kellega Kalev suudab väga võrdselt mängid. (Ma ei mõelnud tänast, varasemaid mänge)Asjaajaja kirjutas:Ma kuulen pidevalt jutte "tohutu potentsiaaliga" Kalevist, mina näen küll vaid argipäevalist Kalevit ehk Kalevit, kes suudab esimese veerandiga 20-punktilisse kaotusesse jääda. Tegemist on Challenge liigale kohase meeskonnaga.
Go Kalev Go
KUST KOHAST SA KÜLL VÕTAD, ET ROCKI ALISTAMINE ON REAALNE PRAEGU???? Rock on võrreldes Kaleviga hoopis teisest klassist meeskond hetkel.patu kirjutas:Kalev on tugevam kui Valmiera ja Nevezis. Rock on hetkel paremas hoos, aga nende v6itmine on väga reaalne ja siis on Barons, ASK ja Ventspils kellega Kalev suudab väga võrdselt mängid. (Ma ei mõelnud tänast, varasemaid mänge)Asjaajaja kirjutas:Ma kuulen pidevalt jutte "tohutu potentsiaaliga" Kalevist, mina näen küll vaid argipäevalist Kalevit ehk Kalevit, kes suudab esimese veerandiga 20-punktilisse kaotusesse jääda. Tegemist on Challenge liigale kohase meeskonnaga.
Sa võiksid aru saada, et BC Kalev/Cramo ei ole vana Kalev, ega paista, et hakkaks kunagi olema ka midagi sarnast.scooter kirjutas:minge peese
olen kalevi pooldaja vanast kalevist saadik aga krt võiks nagu mehed tulemust ka teha mida naad magavad sela iga kaotuse eest tuleks plka 20% vähendada adios !!:(
Ja sellist juttu, et Rocki võitmine on reaalne, ärge palun ajage. Rock on ikka hoopis teisest puust meeskkond. Kalev peaks jätkama oma ilusat mänguseeriat Valga Welg'i, SK Kuremaa jne. seltsis - pinge ja konkurents ikkagi ju.
sa aja om Rocki möla kusagil oma foorumis aga eks meie omavaheline mäng näita kumb on parem...Asjaajaja kirjutas:Sa võiksid aru saada, et BC Kalev/Cramo ei ole vana Kalev, ega paista, et hakkaks kunagi olema ka midagi sarnast.scooter kirjutas:minge peese
olen kalevi pooldaja vanast kalevist saadik aga krt võiks nagu mehed tulemust ka teha mida naad magavad sela iga kaotuse eest tuleks plka 20% vähendada adios !!:(
Ja sellist juttu, et Rocki võitmine on reaalne, ärge palun ajage. Rock on ikka hoopis teisest puust meeskkond. Kalev peaks jätkama oma ilusat mänguseeriat Valga Welg'i, SK Kuremaa jne. seltsis - pinge ja konkurents ikkagi ju.
usun siiski, et Kalev on parem