Siauliai vs. Bc Kalev Cramo (15.november)

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

No huvitav ,millise fooni pealt peaksin mina kui Kalev/Cramo kõige kriitilisem fänn lootma mingile muutusele mängus ,pärast hävitavat kaotust Baronsile.Ei ole Siaulai kindlasti nõrgemat masti meeskond kui seda oli Barons ,eriti veel kui nad omas kodus mängivad.Pole lihtsalt mõtet loota ja heietada siin mingeid võidulootusi ,et äkki midagi juhtub ,ei juhtu ,ja ei hakkagi juhtuma.Ainuke Leedu võistkond keda me võime võõrsil võitta on Nevesis ja seda ka ainult siis kui neil mõni põhimees mängust vigastusega eemal on ,teistele jääme me selgelt alla,vähemalt siis kui me mängime nendega võõrsil.
Kasutaja avatar
martin
Kasutaja
Postitusi: 262
Liitunud: 22 Nov 2007, 09:39
Asukoht: Keila

Postitus Postitas martin »

Ma loodan selle peale, et tuleks päev mil spartklane ja zero0 oma sõnu sööma hakkavad :D
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Postitus Postitas And »

martin kirjutas:Ma loodan selle peale, et tuleks päev mil spartklane ja zero0 oma sõnu sööma hakkavad :D
Õige jutt! Minagi siiralt ja südamest loodan seda. Kuigi on tehtud palju vigu ja hooaeg BBL-s on alanud kehvasti, siis tegelikult on kõik võimalik, sest peetud on vaid üks mäng kodus ja kui vaatate tabelit, siis näete, et mitmed meeskonnad on rohkem mänge mänginud ja on just tänu sellele tabelis eespool...Tegelikult piisab paarist võidust ja oleme 6 hulgas....


....mina usun endiselt ja olen kindel, et ka meeskond ei lase ühest suurest kaotusest pead norgu! Tuleb tegutseda meeskonnana, unustada oma egod ja võidelda ühise asja nimel!
Kalev
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 13 Nov 2006, 17:47
Asukoht: Tallinn, Nõmme

Postitus Postitas Kalev »

spartaklane kirjutas:No huvitav ,millise fooni pealt peaksin mina kui Kalev/Cramo kõige kriitilisem fänn lootma mingile muutusele mängus ,pärast hävitavat kaotust Baronsile.Ei ole Siaulai kindlasti nõrgemat masti meeskond kui seda oli Barons ,eriti veel kui nad omas kodus mängivad.Pole lihtsalt mõtet loota ja heietada siin mingeid võidulootusi ,et äkki midagi juhtub ,ei juhtu ,ja ei hakkagi juhtuma.Ainuke Leedu võistkond keda me võime võõrsil võitta on Nevesis ja seda ka ainult siis kui neil mõni põhimees mängust vigastusega eemal on ,teistele jääme me selgelt alla,vähemalt siis kui me mängime nendega võõrsil.
Ja siis küsitakse, miks Kalevil sellised fännid on :rolleyes: Issand jumal, see zero0 on ka paras tegelane. Sõnavabadus sõnavabaduseks, kui sulle tõesti Kalev ei istu, siis ära usu meestesse, aga palun, ära ürita siinsetele "lollpeadele", kes arvavad, et Kalevis mõni mees vb isegi oskab seda palli patsutada, et Sinu arvamus on ainuõige ja sellega peab leppima. Nagu spartaklane mõned kuud tagasi juba, iga postitus aina sama sisuga...

Spartaklasele annaksin mina aga au, Sinu positused on läinud minu arvates rohkem tähelepanu tõmbavaks. Viimases postituses ei saa ma küll kõiges Sinuga nõustuda, aga no see selleks

Kalev võidab!
Mr. Aff
Kasutaja
Postitusi: 935
Liitunud: 27 Okt 2008, 19:15

Postitus Postitas Mr. Aff »

Kes on tõeline fänn, kas see (nr.1), kes hoolimata hävitavatest kaotustest ikka usaldavalt ja jumaldavalt kõigile jala sirgu lasknud hästimakstud mängijatele ning ebaprofessionaalsele mänedzhmendile alt üles vaatab või see (nr.2), kes pärast aastaid kestnud frustratsioone lõpus kurgu puhtaks köhatab ja ütleb, mis ta sest kõigest arvab, millega ta rahul pole ja mis tema arvates teha tuleks, et Kalevile lõpuks Eesti tiitel ja väärikas esinemine Balti Liigas omaseks saaks (sealjuures endiselt mängudel kurku kähedaks karjudes)?

Mina hääletaks nr.2 poolt.
Viimati muutis Mr. Aff, 14 Nov 2008, 02:45, muudetud 1 kord kokku.
minu arust

Postitus Postitas minu arust »

Tõesti eriti loll on oodata, et fännid ainult kiidaksid klubi, kui seis on si*t tuleb asja realselt suhtuda ja öelda, mis öelda on. Ei ole mõttet sinisilmselt uskuda, et kõik kohe paremaks läheb ja kõigile kott pähe tõmmatakse. Reaalselt ongi olukord nii halb kui ta praegu on ja mingeid paranemisemärkke ei paista.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Postitus Postitas zero0 »

martin kirjutas:Ma loodan selle peale, et tuleks päev mil spartklane ja zero0 oma sõnu sööma hakkavad :D
Ma ise ka loodan, tõesti loodan!
Pets

Postitus Postitas Pets »

spartaklane kirjutas:mina kui Kalev/Cramo kõige kriitilisem fänn
Huvitav on see et ma ei ole näind et keegi sinu kohta nii oleks öelnud, vastupidi, sina aina korrutad seda oma postitustes kui mõnd vägitegu ja oleksid nagu oma "kriitilise meelega" õudselt rahul. Suht lame on siukest asja ikkagi lugeda.
Kalev
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 13 Nov 2006, 17:47
Asukoht: Tallinn, Nõmme

Postitus Postitas Kalev »

Mr. Aff kirjutas:Kes on tõeline fänn, kas see (nr.1), kes hoolimata hävitavatest kaotustest ikka usaldavalt ja jumaldavalt kõigile jala sirgu lasknud hästimakstud mängijatele ning ebaprofessionaalsele mänedzhmendile alt üles vaatab või see (nr.2), kes pärast aastaid kestnud frustratsioone lõpus kurgu puhtaks köhatab ja ütleb, mis ta sest kõigest arvab, millega ta rahul pole ja mis tema arvates teha tuleks, et Kalevile lõpuks Eesti tiitel ja väärikas esinemine Balti Liigas omaseks saaks (sealjuures endiselt mängudel kurku kähedaks karjudes)?

Mina hääletaks nr.2 poolt.
No kurat, kust Sa loed välja seda, et ma üritan siin mingi ideaalse fänni stereotüüpi luua? Ma ütlen selgelt ära, Sul on oma arvamus, minul endaoma. Köhata oma kurku kui tahad, aga kui siin on veel mõned isikud, kes Kalevisse usuvad, siis palun, ära tee nende arvamust maha, vaid respekteeri seda. Pole mõtet vaielda selliste teemade üle, lõpuks oleme me kõik ühes paadis (vist).
vabakutseline
Kasutaja
Postitusi: 1025
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:27

Postitus Postitas vabakutseline »

Kalev võidab....... Kui see ei juhtu homme siis ükskord ikka. Ma ei saa küll aru, et kalevi olukord nii lootusetu on nagu mõni isik siin väidab.
Viimati muutis vabakutseline, 14 Nov 2008, 20:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Postitus Postitas Alex »

vabakutseline kirjutas:Kalev võidab....... Kui see ei juhtu homme siis ükskord ikka. Ma ei saa küll aru, et kalevi olukord nii lootusetu on nagu mõni isik siin väidab.
Seda minagi.Enamus mänge võõrsil peetud aga juba jahuvad kriisist.Meenutuseks,et eelmine hooaeg saime võõrsilt üldse 2+1 võitu.Kõige tähtsam,et kodus midagi ära ei anna.Võõrsilt need võidud kergelt ei tule,eriti see aasta.
Viimati muutis Alex, 14 Nov 2008, 22:24, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
ats

Postitus Postitas ats »

Täpsellt, Rockil seis vastupidine ja enamus mänfe olnud kodus, ka homne. Seega ei ole midagi üllatavat, samas läheb varsti raskeks ja sellise tabelikoha säilitmaine oleks üsna suur ületamine. Seega Kalevil ka kodus võidud vaja ära võtta ja Final 6 on kindel
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Postitus Postitas zero0 »

Ei tea kui palju see kodusaal meile juurde annab.
top 6

Postitus Postitas top 6 »

vabakutseline kirjutas:Kalev võidab....... Kui see ei juhtu homme siis ükskord ikka. Ma ei saa küll aru, et kalevi olukord nii lootusetu on nagu mõni isik siin väidab.
PLAY OFF on veel mägede taga ja siis tuleb parimat mängu näidata.Loomulikult tuleb põhiturniiriga sinna jõuda, aga nagu täna päeva korvpall näitab, et korvpall algab 4 veerandajal. Seega kõik on veel võimalik.
Euro mängudel kohtume ROCK :)))))))
Baltiliiga on põhimõtte küsimus milline meeskond parem on, kui PLAYOFFIS on kaks meeskonda siis on hea.
kodusaal

Postitus Postitas kodusaal »

zero0 kirjutas:Ei tea kui palju see kodusaal meile juurde annab.
Kodusaal on see kus trenni tehakse seega on Rocca Al Mare Suurhall esindus saal.Seega võiskond esindab ennast.
Suletud