Siauliai vs. Bc Kalev Cramo (15.november)
Mis jama sa ajad? Ma pole üheski postis öelnud, et ta võiks lahkuda siit võistkonnast. Kas sa arvad, et tal läheb aega selleks, et hakata kolmest viskama? Muidu saab hakkama küll, aga kolmeseks on vaja kohanemiseks ja harjumiseks? Lisaks kõigele on juba hooaeg kestnud kaks kuud.ats kirjutas:No see ei ole küll mingi näitaja, saa aru, et mees alles kombib piire ja on täiesti uues meeskonnas. Mäletad Reed`i esimesi mänge? Mees loopis enamus viskeid korvi alt mööda. Aga vaata mis mees hiljem tegi. Seega paluks lõpetada selline jama, et peale esimesi mänge kohe diagnoosi panemine ja meeskonnast minema saatmine. oled sa töötanud teises riigis? mina olen ja võin öelda, et ei olnud nii lihtne kui kodumaal. ikka vajad kohanemiseks ja harjumiseks aega. Loodan, et said mõttest aru ja ei tahaks enam näha igas teises postituses Linehan`i halvustavaid tekstezero0 kirjutas:Kas sa nägid mängu ja tead täpselt, mida ta tegi seal? Sinu mõni kolmene selles mängus oli 0/5st ja eelmises mängus Baronsi vastu 0/6st, varasematest mängudest ei räägigi.ats kirjutas: Täpselt, aga "tarkpea" zero0 jaoks on tähtis kodusest arvutist vastuvaatavad numbrid. Ja kui seal on Linehan mõne kolmese mööda visanud, siis on mees härga täis ja hakkab targutama. Samas ei tea ta seda kuidas mees kaitses rabeleb ja mida teiste rünnakute ajal teeb. ema vaid lahmib viiest 0 ja kogu lugu
Mul pole midagi tema vastu, tubli mees, aga kolmese viskamisega võiks piiri pidada.
No aga äkki oligi täna vaba? Ümmargune mäng ja palliveeretamine ka kuhugi ei vii. Mängujuhil keelab zero0 viskamise, väga imelik asi. Mida tas isi üldse teha tohib? Kas paneme ta pudeleid teistele kätte andma ja rätikuit ulatama?gametime kirjutas:Ma olen zero0 nõus, et mees võiks vähem kolmest visata. Kui on vaba siis visaku aga muidu otsigu teravaust või kaaslasi.
ASDASDASDASD, mul pole lihtsalt midagi öelda enam. Kuidas sa aru ei saa, et ma ei keela mingit viskamist. Lihtsalt, et ma juhin tähelepanu sellele, et ta ei oska kolmest visata, kõik selle hooaja mängud on seda näidanud!!! Las tegeleb platsil sellega, mida ta oskab.artur kirjutas:No aga äkki oligi täna vaba? Ümmargune mäng ja palliveeretamine ka kuhugi ei vii. Mängujuhil keelab zero0 viskamise, väga imelik asi. Mida tas isi üldse teha tohib? Kas paneme ta pudeleid teistele kätte andma ja rätikuit ulatama?gametime kirjutas:Ma olen zero0 nõus, et mees võiks vähem kolmest visata. Kui on vaba siis visaku aga muidu otsigu teravaust või kaaslasi.
-
- Kasutaja
Täpselt, viimased postitused ei olegi muud lugenud kui mingid virinat üksteise suhtes. Kui miski ei meeldi siis lahendage oma probleemid kuidagi teisiti mitte ärge reostage oma halvustavate postitustega teemat, ükskõik kas siis mängjiate või üksteise suhtes.#7 kirjutas:Tra, täielik laat on siin ju! Nahhui te karjute siin, olge õnnelikud mitte ärge leidke igasasjas halba, küll Kalev võidab järgmise mängu ka ja siis on igasuguste 'Asjaajate' ja kelle iganes suud kinni äkki.
-
- Kasutaja
Minugi jaoks tuli tänane Kalev/Cramo võit suureks positiivseks üllatuseks.Pean tunnistama ,et poleks uskunud ,et peale sellist sauna Baronsi vastu me Siaulaid nende kodus võita oleksime suutelised olnud ,kuid nii see täna läks ja edu Kalev/Cramole.Muideks oli tänane võit Kalev/Cramole ka ajalooline ,sest minuteada pole me Balti Liiga raames veel kordagi Siaulaid nende kodus võita suutnud ,nii et selles osas tegi Vucinic treenerina ajalugu.
Suht tore, et Kalev ka oma võiduarve avas.
Mäng algas nii, et meil vedas et leedukad mööda panid lihtsalt, sest see maa-ala kaitse ei töödanud meil kohe üldse. Üldse esimene poolaeg meil lihtsalt vedas, et Siauliai eksis vabalt. Teine poolaeg saadi kaitse ka käima ikka veits. Aga muidu tore ja hea elamus.. Tundub natuke uskumatu võõrsil võita ka natuke tugevamat vastast põhiturniiril.
Mäng algas nii, et meil vedas et leedukad mööda panid lihtsalt, sest see maa-ala kaitse ei töödanud meil kohe üldse. Üldse esimene poolaeg meil lihtsalt vedas, et Siauliai eksis vabalt. Teine poolaeg saadi kaitse ka käima ikka veits. Aga muidu tore ja hea elamus.. Tundub natuke uskumatu võõrsil võita ka natuke tugevamat vastast põhiturniiril.