Uudised/Intervjuud.

Muud jutud (sh arvutimängud)
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

See peaks vist ammu teada olema, et Beardi jaoks on see karjääri viimane hooaeg?
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

zero0 kirjutas:Tanoka Beard sõidab pühadeks koju


Vilniuse Lietuvos rytasega kohtumise eelõhtul nõustus Tanoka Beard jagama põgusalt oma muljeid kolme Eestis veedetud kuu ning Rocki meeskonna kohta.





Kuidas su tervis on?

Pole väga viga. Selg annab vahel tunda, nagu näiteks viimase Nevežise mängu ajal, kui keegi vastastest lükkas mind tugevalt, aga üldiselt pole põhjust tervise üle kurta.



Mis muljed on sul Rockist ja Tartust esimese kolme kuuga?

Ühelt poolt vaadates on need olnud mu karjääri mõnusaimad kolm kuud – kogu korraldus ja olustik on tipptasemel. Teisalt on meie meeskonda tabanud kohutav ebaõnne jada. Ma olen „sõdalase tüüp,“ kellele on kõige tähtsam võita. Oleme kaotanud hulga mänge vaid mõne punktiga, mitmed neist lisaajal ja... see viib tõsiselt moraali alla.



Kas su lootused olid teistsugused?

Ei, ma ei tunne mingit pettumust. Ma tulin siia eesmärgiga võidelda, anda oma maksimaalne panus meeskonda ja olla abiks oma kogemuste ning kontsentreeritusega. Ma pole ju alt vedanud!? Hooaeg on alles poole peal. Kas seda saab õnnestunuks lugeda või tuleb kahetseda, sellest räägime kevadel.



Hooaja alguses oli Rockil ilusaid sähvatusi, aga viimasel ajal on teid tabanud ka erakordne ebaõnn. Miks?

Ma ei tea. Raskete mängude ja nappide kaotustega on enesekindlus kõikuma löönud. Vajame lisaenergiat ja võitlusvaimu rohkem!



Oled Balti Liigas parim nii efektiivsuselt kui lauapallide hankijana ning kolmas skoorija. Kuidas sa oma mängudega rahule jääd?

Ma ei vahi oma statistikat. Ma vaatan mängude tulemusi. Saaksin rahul olla siis, kui oleksime kõik napilt kaotatud mängud hoopiski võita.



Kas sa suudaksid efektiivsem olla, kui sa ei peaks töötama 30 minutit mängus?

Raske hinnata. Ma olen vana, aga mitte nii vana.



Mõne päeva eest toimus mäng Nevežisega, mis oli statistiliselt Su tänavuse hooaja parim. Tunned end uuesti laetuna?

Mul pole probleeme enda mänguks häälestamisega, olgu vastane milline tahes. Kogu meeskond tahab väga võidelda ja võita. Aga kui mina, Tanel ja Gert välja arvata, siis on ju tegemist üpris noorte mängijatega meeskonnaga. Neil pole väga suurt kogemustepagasit. Seetõttu võib keegi vahel mõneks mänguks hoopis olla üle häälestunud.



Homme on teil mäng Rytasega, klubiga kelle vastu sa oled väga palju kordi mänginud. Avakohtumine Tartus õnnestus teil võita. Mis vastane Rytas on ja kuidas on teda võimalik lüüa siin, tema koduplatsil?

Siin nõuab see palju rohkem energiat. Neil on uus treener ja meeskond on leidnud uue hingamise. Seal on häid mängijaid ja viimastes mängudes on nad töötanud ühtse rusikana. Me peame kaitses väga kõvasti pingutama ja lootma, et meil on suurepärane viskepäev. Võita Rytast Vilniuses pole mission impossible, aga see on paganama raske ülesanne.



Ka Rockis toimus treenerivahetus. Mil moel on see mõjutanud konkreetselt sinu mängu ja kogu meeskonna taktikat?

Indrek on meeskonna juures töötanud pikka aega. Tal on korvpallist väga põhjalikud teadmised, suurepärane vastaste rünnakute analüüsimise oskus. Indrek ei ole teinud eriti põhjalikke taktikalisi muutusi, pigem mõned üksikud kokkulepped kaitsemängu osas. Mina usaldan teda ja näen nüüd eriti, kui pühendunult ta töötab.



Ees on jõuluaeg. Millised on sinu pühadeplaanid?

Jah, peale mängu Rytasega lendangi siit kohe edasi pere juurde. Ootan seda väga.



Ma olen kuulnud sosinaid, et sa planeerisid lepingu Rockiga üles öelda?

See pole tõsi! Ma pole enam poisike. Mullu kolasin ma ühest meeskonnast teise mitme mandri vahel. Viimane, millest ma praegu unistan, on taoline seiklemine. Ma võitlen selle hooaja Rockiga lõpuni ja me oleme väärt võite! See on hea tiim!



Soovin sulle head tervist, parimaid emotsioone ja häid mänge!

Aitäh. Ja kõik fännid, hoidke meile homseks pöialt!


Ma võitlen selle hooaja Rockiga lõpuni ja me oleme väärt võite! - ilmselt võib siit seda välja lugeda, et järgmine hooaeg ta enam ei mängi (Tartus).
Ple just eriline üllatus,arvestades et ta seda korduvalt öelnud on.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Postitus Postitas kalevcramo »

kui oleksime NBA-s saaks Rock oma saali lakke Beardi särgi XD
suvakas
Kasutaja
Postitusi: 760
Liitunud: 25 Dets 2008, 22:45

Postitus Postitas suvakas »

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=309687

Kalevi korvpallurid nautisid kümnepäevast jõulupuhkust

BC Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic tegi harvaesineva käigu, lubades hoolealused kümnepäevasele jõulupuhkusele. Sellelt naasnuna pakatasid korvpallurid esimestel pühadejärgsetel treeningutel energiast.

"Puhkus mõjus hästi, kõigil on särts jälle sees," kiitis kogenuim kalevlane Valmo Kriisa. "Suvel ju pikka pausi polnud, koondise laagrid ja mängud nõudsid oma aja. Nüüd tunnen mitte ainult enda, vaid ka kaaslaste pealt, et paus oli vajalik."

Kalev pidas viimase jõulueelse mängu 16. detsembril Frankfurdis sealse Skylinersiga. Pärast seda naasid eestlased Tallinna, välismaalased läksid oma koju. "Olin enne USAsse lendamist ka mõne päeva Saksamaal sõprade juures," märkis tolles riigis palju aastaid leiba teeninud Nate Fox. Uuesti sai kogu meeskond kokku üleeile õhtusel treeningul – sama päeva hommikul olid naasnud ameeriklased.

Kangur puhkas nädala Egiptuses

Mitu siga siis jõulude ajal ka ära söödi? "Ei-ei, suurt söömist

polnud," tõrjusid nii Kriisa, Kristjan Kangur kui ka Tanel Sokk. Gregor Arbet aga vastas: "Täpselt ei lugenud. Jõulude ajal süüakse ikka palju." Tekkis nõnda ka lisakilosid? "Ei-ei, mul tuleb kaalu üldse raskelt juurde."

Et võõrleegionärid lubati kodumaale pikale puhkusele, mõõdeti sama puuga ka eestlastest palluritele. Pärast Frankfurdist naasmist enne jõule enam ühistreeninguid ei tehtud. Pruuni jumega Kangur kasutas vaba nädalat päikese võtmiseks Sharm el Sheikis.

"Suvest saadik pole saanud puhata. Praegu on pime aeg, lund ka pole. Lõunamaal laen akusid palju paremini," lausus Kangur. Tema jäi ilma suurest kiusatusest end kodusest verivorstist, sealihast ja hapukapsast lõhki süüa, ka polnud tolles Egiptuse kuurordis suurt jõulude tähistamist. "Turistide seltskond oli kirju, aga enamik tuli Venemaalt. Nende pühad tulevad ju alles uuel aastal," lisas Kangur.

Fox rõõmustas, et pääses tavalisest pikemalt koduste juurde. "Just vaimses mõttes oli paus väga tore. Hoidsin end vormis, meel on hea, ja nõnda ei kujuta ka ajavahe ületamine endast midagi hirmsat," rääkis ta elavalt.

Vucinic oli kindel, et füüsilises plaanis tagasilööki ei tule. "Igaüks käis sel perioodil jõusaalis," ütles peatreener, kes rõhutas sarnaselt Foxi ja Kriisaga vaimse värskenduse tähtsust. "Oleme juba mitu kuud koos olnud, viis ja pool pikka kuud aga ootab veel ees."

Jalavigastusest taastuv Sokk naaseb väljakule

Ent juba homme seisab Balti liigas ees tähtis mäng Riia Baronsiga. Kas pikk paus sellele halvasti ei mõju? Vucinic: "Novembris, detsembris ja jaanuaris on kõik mängud tähtsad. Kusagil tuli meestele puhkust anda, praegu tekkis kalendris sobiv paus ja olen kindel, et pikas perspektiivis mõjub see igal juhul hästi. Enne kohtumist Baronsiga saame neli päeva koostööd meelde tuletada. Usun, et sellest piisab."

Kriisa lisas, et pühad olid mitte ainult kalevlastel, vaid ka Baronsi korvpalluritel.

Homme saab taas väljakule joosta Tanel Sokk, kelle mitu nädalat tagasi viga saanud hüppeliiges on peaaegu paranenud. "Veidi veel valu teeb, aga olen valmis mängima. Iseasi, kui palju treener mind kasutab," lausus Sokk.

Kalev jagab Balti liigas kuue võidu ja nelja kaotusega Kaunase Žalgirisega kolmandat kohta. Barons on kümnest mängust võitnud neli.
xrip55
Kasutaja
Postitusi: 1443
Liitunud: 04 Mär 2008, 11:49

Postitus Postitas xrip55 »

suvakas kirjutas:Kriisa lisas, et pühad olid mitte ainult kalevlastel, vaid ka Baronsi korvpalluritel.
see oli hea:D
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

Fear the prophet!
xrip55
Kasutaja
Postitusi: 1443
Liitunud: 04 Mär 2008, 11:49

Postitus Postitas xrip55 »

Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Postitus Postitas kalevcramo »

tsiteerin Jaan Martinsoni: "Tagatubades räägitakse, et Tsintsadze ja tema sõbratari Kerstini vahel olla must kass läbi jooksnud ning grusiinil pole mingit kavatsust tuleval hooajal Tartus jätkata. Sestap on ta seadnud meeskonna huvid teisele kohale ja hoolitseb eelkõige isikliku statistika eest, et paremat lepingut saada."

kas see võib tõsi olla?
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Postitus Postitas zero0 »

kalevcramo kirjutas:tsiteerin Jaan Martinsoni: "Tagatubades räägitakse, et Tsintsadze ja tema sõbratari Kerstini vahel olla must kass läbi jooksnud ning grusiinil pole mingit kavatsust tuleval hooajal Tartus jätkata. Sestap on ta seadnud meeskonna huvid teisele kohale ja hoolitseb eelkõige isikliku statistika eest, et paremat lepingut saada."

kas see võib tõsi olla?
Kas Kerstin on see Rocki tantsutüdruk? Temaga nad on minu teada lahku juba läinud. Ja viimane vägitükk tema hinda küll üles ei löö.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

kalevcramo kirjutas:tsiteerin Jaan Martinsoni: "Tagatubades räägitakse, et Tsintsadze ja tema sõbratari Kerstini vahel olla must kass läbi jooksnud ning grusiinil pole mingit kavatsust tuleval hooajal Tartus jätkata. Sestap on ta seadnud meeskonna huvid teisele kohale ja hoolitseb eelkõige isikliku statistika eest, et paremat lepingut saada."

kas see võib tõsi olla?
juba pikemat aega tundub , et ta ajab oma numbreid taga
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

Gerrardist ja sellest intsidentist ööklubis: http://sport.err.ee/index.php?0585471
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja
Postitusi: 1107
Liitunud: 18 Nov 2007, 16:48
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas BigMac »

Kaspars Kambala liitus hoopis Jenisseiga


Kaheaastast võistluskeeldu kandnud Läti omaaegne korvpallikoondislane, keskmängija Kaspars Kambala on sõlminud lepingu Siberi klubiga Krasnojarski Jenissei.

Sellega on lõppenud ka paljud spekulatsioonid selles osas kuhu lätlane pärast võistluskeelu lõppu mängima siirdub, teatab Venemaa meedia. 1. jaanuaril keelukoormast vabanevat Kambalat on seostatud nii Venemaa klubiga Ljubertsõ Triumph kui ka lätlaste Riia ASKga.

"Jenissei" kodulehe teatel sõlmis lätlane klubiga lepingu hooaja lõpuni. Kambala on Venemaa oludega tuttav mängija. 2006. aasta 13. detsembrini mängis ta Kaasani Uniksi meeskonnas kuniks mehe dopinguproov näitas kokaiini tarvitamise jälgi.

Kaheaastase võistluskeelu saanud Kambala asus seejärel õnne otsima profipoksiringist ja tegi seda edukalt. Neljast matšist võitis ta kolm ning üks võitlus jäi viiki.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

Kalev4ever kirjutas:Gerrardist ja sellest intsidentist ööklubis: http://sport.err.ee/index.php?0585471
läks üle käte pärast sellist võitu vist :D Naguniigi mingi Evertoni fänn pani kitse..(kes siis ei tea, et Evertoni jalgpalliklubi asub samuti Liverpooli linnas)
Tartust
Kasutaja
Postitusi: 722
Liitunud: 31 Mai 2008, 13:31
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas Tartust »

BigMac kirjutas:Kaspars Kambala liitus hoopis Jenisseiga


Kaheaastast võistluskeeldu kandnud Läti omaaegne korvpallikoondislane, keskmängija Kaspars Kambala on sõlminud lepingu Siberi klubiga Krasnojarski Jenissei.

Sellega on lõppenud ka paljud spekulatsioonid selles osas kuhu lätlane pärast võistluskeelu lõppu mängima siirdub, teatab Venemaa meedia. 1. jaanuaril keelukoormast vabanevat Kambalat on seostatud nii Venemaa klubiga Ljubertsõ Triumph kui ka lätlaste Riia ASKga.

"Jenissei" kodulehe teatel sõlmis lätlane klubiga lepingu hooaja lõpuni. Kambala on Venemaa oludega tuttav mängija. 2006. aasta 13. detsembrini mängis ta Kaasani Uniksi meeskonnas kuniks mehe dopinguproov näitas kokaiini tarvitamise jälgi.

Kaheaastase võistluskeelu saanud Kambala asus seejärel õnne otsima profipoksiringist ja tegi seda edukalt. Neljast matšist võitis ta kolm ning üks võitlus jäi viiki.
Jenissei peatreener on Algridas Brazys muideks :).+
(Y)
suvakas
Kasutaja
Postitusi: 760
Liitunud: 25 Dets 2008, 22:45

Postitus Postitas suvakas »

http://sport.err.ee/index.php?0585498

Hea kaitsega võib võita turniire..." ja nii mitu korda järjest
30.12.2008 23:16


-Siim Semiskar/ERR SPORT

“Kordan taas, kaitsemäng on see mis toob võidud turniirilt, ründemäng aga võidu üksikust mängust.” Kui ütlemata hea oli seda korvpalliklassikat kuulda teisipäeva õhtul, loetud minutid pärast Kalev/Cramo 73:65 võitu Riia Baronsi vastu. Balti liigas arvult kuuendat järjest.

Kalev tuli oma aasta viimasele mängule huvitavast seisust. Kümme järjestikust puhkusepäeva. Egiptuse päikesesest päevitunud Kangur, jõulusöögist taastuvad muud Kalevi eestlased, lustlikud ameeriklased. Ja mängisid tõesti kui hooaja avakohtumist. Algus rabe, teine veerand võitlev, kolmas agressiivne ja viimane ladus seisuhoidmine.

“Kümnepäevane puhkus oli küll erandlik,” tunnistas võitjate parim vahetusmees Rait Keerles. “Füüsiliselt polnudki raske, aga kombinatsioonidesse ja mängu kui sellisesse sisseelamine võttis aega,” kratsis ta kukalt ning tunnistas ausalt, et kolm kilo tuli kolmandiku kuuga juurde küll. “Aga kaks korda tegin iseseisvat trenni selle aja jooksul küll,” lisas kelmikail silmil.

Tundus, et põnevil oli enne mängu ka Nenad Vučinič. Teadmatuses, mida nii pikk paus mängijate ja mänguga teha võib. “Väga tahan oma mängijaid tänada selle võidu eest,” alustas Jugoslaavia juurtega uusmeremaalane oma monoloogi. “Nüüd olen kindel, et paus oli seda väärt. Kui mitte praegu, siis kevadel kui otsustavad mängud kätte jõuavad,” vihjas ta ilmselgele ja jätkaski: “Kolmandal veerandil ja neljanda veerandi esimese poole kaitsega keerasime mängu enda kasuks. Kaitse on see millega,....” klassika!

Ja veel, Vučinič polnud unustanud esimese ringi 60:83 alandust Riia Baronsile, hinnates teisipäevase mänguga selle tasutuks.

Riia Baronsi pinki vaadates oli esialgu raske aru saada, kes neist peatreener. Kolm ülikonnas, karglevat, võrdlemisi sarnast noort meest. Guk, Tšek, Tipp ja Täpp kui üks vigastatud ja sviitriga mängumees juurde arvata. Siiski siiski, Karlis Muiznieks on vana Kalevi põlvkonnale teada-tuntud mees, Baronsi peatreener.

“Jah, Kalev on praegu heas vormis. Nende kolmanda veerandi kaitsemängu vastu polnud midagi panna,” tõstis Muiznieks valge rätiku. “16 vaheltlõiget, meie korduvad vead ja nende lihtsad korvid selle mängu otsustasidki,” lisas ta hapult. Ja muutus veel hapumaks kui kuulis, et kalevlased enne mängu kümme lahedat päeva puhkust pidada said.
“Meil olid pidevad treeningud ja üks Läti liiga mäng.”

Järgmine lahing tõotab saalidesse raskerelvastust, Kalev/Cramo kohtub 3. jaanuaril kodus TÜ Rockiga.


viimane lause on päris hea
Vasta