Kalev4ever kirjutas:Enam ei saa ägedaid postreid ka :/
Aga seda nimekirja (Just!, Sporditäht, Basket, Ärielu, Moto, Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Bravo, Muumi) vaadates tunduvad mulle sümpaatsemad Basket, Sporditäht, Moto. Spordiajakirjad ei tohi lihtsalt ära kaduda! Rahvas loeb ja rahvale meeldib!
Me ei tea ju, et palju seda lugejat rahvast on... Kui need Sporditäht, Moto ja Basket üliedukad oleks, siis neid ju ei pandaks kinni, on nii? Mitte et mul midagi nende vastu oleks, mulle nad väga meeldivad. Oleme ausad, rahvas loeb pigem Kollaseid uudiseid ja Klatši, kui Basketi taolist ajakirja.
Viimati muutis Tartust, 16 Jaan 2009, 21:32, muudetud 1 kord kokku.
Kalev4ever kirjutas:Enam ei saa ägedaid postreid ka :/
Aga seda nimekirja (Just!, Sporditäht, Basket, Ärielu, Moto, Praktiline Arvutikasutaja, Avenüü, Bravo, Muumi) vaadates tunduvad mulle sümpaatsemad Basket, Sporditäht, Moto. Spordiajakirjad ei tohi lihtsalt ära kaduda! Rahvas loeb ja rahvale meeldib!
Me ei tea ju, et palju seda lugejat rahvast on... Kui need Sporditäht, Moto ja Basket üliedukad oleks, siis neid ju ei pandaks kinni, on nii? Mitte et mul midagi nende vastu oleks, mulle nad väga meeldivad.
Moto on küll mõttetu.
Eestis juba Auto leht ja Auto bild olemas. Tehnikamaailm käsitleb ka autosid. Moto on mõttetu..
Väga hea uudis! Kuidagi masendav oli muidu olla. Olin harjunud ikka et kuu algul sai Basketit lugeda, aga..
Kes teab muidu, kui kaua ajakiri Basket ilmus üldse?
Mitu aastat vms.
Kalev4ever kirjutas:Väga hea uudis! Kuidagi masendav oli muidu olla. Olin harjunud ikka et kuu algul sai Basketit lugeda, aga..
Kes teab muidu, kui kaua ajakiri Basket ilmus üldse?
Mitu aastat vms.