Balti liiga 2008/09
-
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
mine saa ka p..ese pane 10 ja rohkem juurde siis leiad õige vanuse!! Poh need kirjavahe märgid, lihtsalt rock on jube ja kõik !:/Ruutu kirjutas:Jõudsin koju ja lugesin kommentaarid läbi. "karl890" kommentaare oli tõeliselt halb lugeda. Esiteks kirjavead ja teiseks mingid kompleksid. Tundub, et vanust üle 11 või 12 tal küll pole. Aga tore, et Rock võitis. Edu mõlemale Eesti klubile
Õige fänn toetab vaid kalevit mitte ka rocki !
- Kalev4ever
- Kasutaja
Õige Eesti korvpalli fänn toetab kõiki oma klubisid!!
Ma oleks aru saanud, kui Rock oleks Kalevit kahega võitnud, et siis oled vihane, aga noo saad aru, nad võitsid BARONSIT!
Kalevil läheb nüüd raskeks. Tuleb loota, et ASK komistab kellegi nõrgema otsa ja meil avaneb šanss. KUI, siis Šiauliai võib hakata ohtlikuks kohtade suhtes.
Ma oleks aru saanud, kui Rock oleks Kalevit kahega võitnud, et siis oled vihane, aga noo saad aru, nad võitsid BARONSIT!
Kalevil läheb nüüd raskeks. Tuleb loota, et ASK komistab kellegi nõrgema otsa ja meil avaneb šanss. KUI, siis Šiauliai võib hakata ohtlikuks kohtade suhtes.
Fear the prophet!
Kle tropp, kas Rock ohustab Kalevi teist kohta? Mis see Rockis siis nii jube on, mind täitsa huvitab? Õige fänn käib saalis, aga ma pakun, et sina oled vaid arvuti taga kõva mees karjumakarl890 kirjutas:mine saa ka p..ese pane 10 ja rohkem juurde siis leiad õige vanuse!! Poh need kirjavahe märgid, lihtsalt rock on jube ja kõik !:/Ruutu kirjutas:Jõudsin koju ja lugesin kommentaarid läbi. "karl890" kommentaare oli tõeliselt halb lugeda. Esiteks kirjavead ja teiseks mingid kompleksid. Tundub, et vanust üle 11 või 12 tal küll pole. Aga tore, et Rock võitis. Edu mõlemale Eesti klubile
Õige fänn toetab vaid kalevit mitte ka rocki !
-
- Kasutaja
Nojah,aga õnnex või kahjuks on see Kalevi foorum mitte eesti korvpalli fännide foorum.Mina ei pea ennast Eesti korvpalli vaid Kalevi ja Eesti koondise fänniks,Tartu meeskonnast ebasümpaatsemat mulle aga pole.Kalev4ever kirjutas:Õige Eesti korvpalli fänn toetab kõiki oma klubisid!!
see unistus pole veel kindlasti kadnud, zalgirsisele +5 ja neis ees.. ASK komistab teistele.. Sellist teooriat näen veel mina.. AGa eks see raske saan olemapelmeen kirjutas:mis teist kohta, see unistus jäi reede õhtul riga arenale. pigem on niipidi, et rock ja kalev veerandfinaali kokku võivad saada.see oleks kõige halvem variant üldse, sest rocki vaevab "kalevi kompleks"