Uudised/Intervjuud.

Muud jutud (sh arvutimängud)
Tartust
Kasutaja
Postitusi: 722
Liitunud: 31 Mai 2008, 13:31
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas Tartust »

volume kirjutas:
zero0 kirjutas:“Kalev/Cramole eraldatud 5 miljonit haiseb ülirõvedalt”


Eesti võrkpallikoondise ja Tallinna Selveri klubi peatreeneri Avo Keele sõnul haiseb BC Kalev/Cramo korvpalliklubile eraldatud riiklik toetusraha ülirõvedalt.

Eelmisel aastal sai Kalev/Cramo meeskond noortetöö püramiidi ehitamiseks riigilt viis miljonit krooni ning tänavu jaguneks see summa Kalevi ja tema koduse konkurendi Tartu Ülikool/Rocki vahel esialgsete kavade kohaselt suhtega 3,5:1,5, kirjutab volley.ee.

Keel on selliste rahaeralduste peale väga kuri: “Korvpalli näite varal toimunu on ääretult ebaõiglane teiste pallimänguvõistkondade suhtes. Mina nimetaksin nn tagaukse kasutamist korruptsiooniks.”

“Ma pole Kalev/Cramost lollimat klubipoliitikat näinud. Seda, mis eelmisel hooajal juhtus, ei saa ainult peatreeneri Veselin Matici kraesse ajada. Peeglisse peavad vaatama ka klubi juhid,” lisab Keel.

“Aga mis selle rahaga tehti? Meeskonnast käis läbi ridamisi nullilähedase väärtusega jugosid,” kurjustab võrkpallikoondise peatreener.

“Võrkpallis ehitaks viie miljoniga sellise püramiidi, et Tutanhamon (kuulus Egiptuse vaarao) keeraks end hauas ringi. Või tooks Selveri meeskonda viis miljonikroonise aastapalgaga mängijat ja müdistaks eurosarjade Final Fourides. Kalev ei saanud aga alagrupistki edasi. Mu püksid ei sõelu mitte kadedusest vaid karjuvast ebaõiglusest.”

“Mul pole midagi selle vastu, kui riik otse spordiklubisid toetab. Praegu puuduvad aga rahajagamisel kriteeriumid. Ma ei jaga seda mõtet, et raha ei haise. Eelmisel aastal Kalev/Cramole riigi poolt eraldatud viis miljonit (samasse suurusjärku jääb Selveri selle hooaja eelarve) haiseb ikka ülirõvedalt,” leiab edukas võrkpallitreener.
No Keelele vaidleks siin vastu, et need kõik polnud nullilähedased jugod.
Tegelikult saan ma ka Keelest aru, peale Kedzo nad ikka olid nullilähedased, lisaks sellele ei mõjutaks see 5 milli eriti palju hetkel ning kossus ei saaks sellega eriti midagi teha, samas võrgus saaks küll. Oletame, et näiteks Rock oleks saand eelmine hooaeg 5 milli nii, keegi ei pauguks praegu, aga mis seal ikka. NÜüd tuleb mulle sitaks mölinat raudselt vastu.
(Y)
juuksed
Kasutaja
Postitusi: 102
Liitunud: 29 Jaan 2008, 18:12
Kontakt:

Postitus Postitas juuksed »

Ma saan Keelest küll aru. Aga mida oleks Keel teinud, kui ta oleks ise need 5 miljonit saanud?
Vaevalt oleks ta öelnud, et nii palju pole vaja, anname mõne miljoni Kalev/Cramole ka.
Nüüd jääb tal vaid hääletada Keskerakonna poolt, et nad võimule saaks ning Vilja Savisaar neile peoga raha kühveldaks.
Ja see jutt, et nad selle 5 miljoniga müdistaks eurosarjade final fourides on mõttetu tati pritsimine.
Vihale ajab...
Pilt
Pilt
Pilt
karl890
Kasutaja
Postitusi: 113
Liitunud: 26 Nov 2006, 22:35
Asukoht: Kuressaare

Postitus Postitas karl890 »

juuksed kirjutas:Ma saan Keelest küll aru. Aga mida oleks Keel teinud, kui ta oleks ise need 5 miljonit saanud?
Vaevalt oleks ta öelnud, et nii palju pole vaja, anname mõne miljoni Kalev/Cramole ka.
Nüüd jääb tal vaid hääletada Keskerakonna poolt, et nad võimule saaks ning Vilja Savisaar neile peoga raha kühveldaks.
Ja see jutt, et nad selle 5 miljoniga müdistaks eurosarjade final fourides on mõttetu tati pritsimine.
Vihale ajab...
Õige!!

Selle 5 milliga ei, te kohe imesid ära ja läks eelmine hooaeg metsa ja kui see aasta saavad kalev kui rock natuke on norm! Võrkpallurid (SELVER) said ju Tallinna linnalt oli vist mill või rohkem ja kalev vaid 500 000! Nii, et kõik saavad kuskilt aga ajada, et teeks sellega kohe ime tegusid no jah ja eesti publik huvitub ikka kossust mitu korda rohkem kui võrgust!

Hiljuti lugesin, et kalevi noored olid venemaal vägitegusid teinud nii, et ikka noori treenitakse !!
Viimati muutis karl890, 03 Veebr 2009, 18:52, muudetud 1 kord kokku.
:koss: :popcorn:
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

Keel unustab ära, et ehkki võrkall on edukam, on korvpall kõvasti populaarsem Eestis. Selver on ma ei tea mitu korda juba BBL võitnud, aga meedias ja lehtedes vaevu mahuvad uudised esikaanele. Kui aga Kalev võidaks BBL or oleks isegi kolmas, võiksite ette kujutada final4's saku hallis rahvamassi ja uudiseid lehtedes..BBL koht esikolmes oleks juba kõva sensatsioon.
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

greystone kirjutas:Keel unustab ära, et ehkki võrkall on edukam, on korvpall kõvasti populaarsem Eestis. Selver on ma ei tea mitu korda juba BBL võitnud, aga meedias ja lehtedes vaevu mahuvad uudised esikaanele. Kui aga Kalev võidaks BBL or oleks isegi kolmas, võiksite ette kujutada final4's saku hallis rahvamassi ja uudiseid lehtedes..BBL koht esikolmes oleks juba kõva sensatsioon.
Selver on BBl-i võitnud?Mismõttes BBL tähistab minuarust Baltic basketball league'i jaSelver on Schenkeri liiga võitnud.Aga mina saan aru,sest need mehed (kaasaarvatud ka Kedzo kes lissalt ei viicind siin väga pingutada)olid täielik raha raiskamine ja klubi poolt oli see asi vähemalt eelmine aasta ikka väga halvasti korraldatud,aga see selleks.Samas kui Keel võrdleb tulemusi,siis korvpalli eurosarjades on ikka märksa raskem läbi lüüa...sial liiguvad suuremad rahad ja Kalevi suguse eelarvega meeskond on täielik kääbus,samas kui Selver oma mitu korda väiksema eelarvega on võimeline ka euroopas läbi lööma.
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

no sorry :D ma tahtsin balti liiga öelda ehk siis võrkpallis, aga kuidagi automaatselt tuli BBL :D
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

BC Kalev-i vastulause Avo Keelele.

Kalevi meeskonna juht Ivar Valdmaa sõnas Avo Keele süüdistuste peale, et tema arvates on normaalne, et riik ja omavalitsused korvpalli toetavad.

“Kalevi eelarve on olnud 18-20 miljoni krooni ringis. Selleks, et korvpalliklubi saaks normaalselt toimida, on vaja riigi ja kohalike omavalitsuste toetust. Meie oleme aastate jooksul toetanud klubi kümnete miljonitega,” teatas Valdmaa Delfile.

“Meie riik on veel noor ja raha vähe. Selles, et rahajagamise põhimõtted ei ole paigas, ei ole meie süüdi,” kinnitas ta.

“Rääkida välismängijatele kulutatud rahast ei ole õige. Meil on ka noortele väga palju raha kulunud ja küll need noored hakkavad ka peale tulema. Ilma noorteta ei saa üldse mingist klubi püramiidist rääkida.”

Kalevi juht ei olnud nõus võrkpallitreeneri väitega, et neile tehtud rahaeralduste puhul oleks tegemist korruptsiooniga. “Aga mina ei saa inimese arvamust muuta,” lisas Valdmaa
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=314849

Lugesin sealt, et Keerles on taas rivis. Kogu meeskond mängib, ehk saavad ka siis selle kaua oodatud ajaloolise võidu kätte juba? :)
Fear the prophet!
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Postitus Postitas zero0 »

REPLIIK: BC Kalev/Cramo – meie kõigi ühisomand

Jaanuari alguses, pärast BC Kalev/Cramo euromängu BC Kiieviga kirjutas Õhtuleht põhjustest, miks Saku Suurhalli 5000 pealtvaatajat toonud kohtumist ükski telekanal üle ei kandnud.

Ülekandeõigusi omanud Kalev/Cramo polnud sellest lihtsalt huvitatud, sest siis olnuks saal tühjem ja piletiraha jäänuks saamata. Kalk majanduslik arvutus jättis Tallinnas mitteelavad korvpallihuvilised mängu vaatamise võimalusest ilma. Vastuväide, et keegi ei keela Tallinna mängu vaatama sõita, ei tule selle ebamõistuslikkuse tõttu arutlusele.

Kokkuvõttes poleks säärases käitumises midagi imelikku, kui Kalev/Cramo oleks normaalne klubi, kes elab kohaliku omavalitsuse, sponsorite ja fännide sissetoodud rahast. Paraku see nii ei ole.
Tuleb välja, et Kalev/Cramo on sisuliselt riiklik spordiklubi, mis kuulub meile kõigile, sest mullu eraldati talle riigieelarvest viis miljonit krooni ja peagi antakse 3,5 miljonit lisaks.

Jättes kõrvale nimetatud rahaeralduse nahaalsusest tulenenud võrkpallikoondise juhendaja Avo Keele pahameele, tuleb igal vähegi ausal inimesel tõdeda, et kui Kalevil kõlbab riigilt – rõhutan: mitte segi ajada kohaliku omavalitsusega – raha vastu võtta, siis peab talle sobima ka oma esitusi tele-eetri vahendusel kõigile selle riigi elanikele näidata.

tuleb igal vähegi ausal inimesel tõdeda, et kui Kalevil kõlbab riigilt – rõhutan: mitte segi ajada kohaliku omavalitsusega – raha vastu võtta, siis peab talle sobima ka oma esitusi tele-eetri vahendusel kõigile selle riigi elanikele näidata. (!!!)
Viimati muutis zero0, 05 Veebr 2009, 10:48, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Kuna olen ise igal mängul kohal siis ausalt öeldes, vabandust väljenduse eest, aga mul on jumala poh*ui, et teles ei näidata.
Nii kui telekast näidatakse on saal pooltyhi, eestlased ( sinna alla kuuluvad ka fännid ) on lihtsalt laisad ja vaatavad parem telekast.
Sellisel mängul on väga tuim istuda nii, et olen üli6nnelik kui saab tänaseks niiv6rd tähtsaks mänguks saali täis :)
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Egert »

TDK kirjutas:Kuna olen ise igal mängul kohal siis ausalt öeldes, vabandust väljenduse eest, aga mul on jumala poh*ui, et teles ei näidata.
Nii kui telekast näidatakse on saal pooltyhi, eestlased ( sinna alla kuuluvad ka fännid ) on lihtsalt laisad ja vaatavad parem telekast.
Sellisel mängul on väga tuim istuda nii, et olen üli6nnelik kui saab tänaseks niiv6rd tähtsaks mänguks saali täis :)
Sinuga nõus , täna peab palju rahvast tulema !
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Postitus Postitas kalevcramo »

mis te hädaldate, täna ju näitab telekast. Eks siis ongi vähem pakse saalis. Need kes laisad on ja oma tagumenti ei viitsi liigutada, passivad kodus telekast seda.
aga Kalev võidule, Juhhei!
suvakas
Kasutaja
Postitusi: 760
Liitunud: 25 Dets 2008, 22:45

Postitus Postitas suvakas »

kalevcramo kirjutas:mis te hädaldate, täna ju näitab telekast. Eks siis ongi vähem pakse saalis. Need kes laisad on ja oma tagumenti ei viitsi liigutada, passivad kodus telekast seda.
aga Kalev võidule, Juhhei!
seda viasat sporti on väga vähe eestlastel. umbes 60000 eestlasel on ainult
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja
Postitusi: 1582
Liitunud: 28 Aug 2008, 17:44
Asukoht: Eesti

Postitus Postitas Patrioot »

Korvpallur Tony Parker, kes on abielus näitlejanna Eva Longoria Parkeriga, ostis osaluse Prantsusmaa superklubis ASVEL Lyon-Villeurbanne.

Tony mängib USA profiliigas San Antonio Spursi eest ja nüüd on ta ka ASVELi juht, sest temast sai klubi suuruselt teine osanik, kirjutas WENN.

ASVEL loodi 1948. aastal ja klubi on viisteist korda kroonitud Prantsusmaa meistriks.

«Miks mitte? Kui ma olen 37-aastane, miks mitte mängida viimast korda Prantsusmaal,» rääkis Tony. «Ma olen sellest Evaga rääkinud ja tal pole midagi Prantsusmaal elamise vastu.»

"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Nikemon
Uus kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 14 Nov 2007, 00:17
Asukoht: Tabasalu

Postitus Postitas Nikemon »

"Ju vist vastaste peatreener oli pooliku kodutöö teineud, et kes võib visata, kes mitte. Eks ta järgmine kord siis teab!" :D:D:D
Megairw! Tüübid ikka viitsivad omavahel tögada!!! :D
http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=7325
Vasta