BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [24.märts](BBL 1. veerandfinaal)
-
- Kasutaja
Küsimus,kas hetkel kedagi vigastused ei kimbuta?
Mis mängu puutub siis tuleb kasutada sama taktikat,mis alati on meile edu toond.Agresiivne kaitse ja kompromissitu andmine väljakul.
Karta on,et sellest võib tulla närviline mäng...........nii,et kalevipoisid harjutage jumala pärast ka vabaviskeid trennis.
Edu meestele hommseks ja laupäeval laseme Tartus neil lõplikult õhu välja.
Mis mängu puutub siis tuleb kasutada sama taktikat,mis alati on meile edu toond.Agresiivne kaitse ja kompromissitu andmine väljakul.
Karta on,et sellest võib tulla närviline mäng...........nii,et kalevipoisid harjutage jumala pärast ka vabaviskeid trennis.
Edu meestele hommseks ja laupäeval laseme Tartus neil lõplikult õhu välja.
YNWA
-
- Kasutaja
Eks mäng tuleb kindlasti pingeline, aga mina isiklikult ei mõtlegi Rocki võidule, Kalev on parem ning tugevam meeskond. Rocki edasipääs sellest ringist oleks katastroof Eesti korvpallile, sest fakt on see, et poolfinaalis pole neil midagi teha...Rääkimata siis finaalist. Kalev aga on edasipääsu korral võimeline võitma nii Zalgirist kui Rytast. Juba seepärast oleks vaja, et Kalev võtaks täna võidu ning laupäeval lõpetaks selle seeria Tartus.
Räägi siis mulle ka kuidas see "katastroof" eesti korvpallile oleks ?And kirjutas:Eks mäng tuleb kindlasti pingeline, aga mina isiklikult ei mõtlegi Rocki võidule, Kalev on parem ning tugevam meeskond. Rocki edasipääs sellest ringist oleks katastroof Eesti korvpallile, sest fakt on see, et poolfinaalis pole neil midagi teha...Rääkimata siis finaalist. Kalev aga on edasipääsu korral võimeline võitma nii Zalgirist kui Rytast. Juba seepärast oleks vaja, et Kalev võtaks täna võidu ning laupäeval lõpetaks selle seeria Tartus.
Tartu Rock!
No "katastroof" ei ole ehk parim sõna, aga tahan öelda seda, et Eesti korvpallile oleks parem kui Kalev saaks edasi, sest mina isiklikult usun, et Kalev on võimeline ka järgmistes ringides võite noppima, Rock paraku mitte. Ja minu loogika kohaselt paistab Eesti korvpall paremas valguses just siis kui lülitatakse Zalgirs ka mängust välja, mitte ei kaotata kuivalt 2:0. Ning kui hetkel vaadata ja võrrelda mõlema meeskonna mängulist taset, füüsist, vaimu, koosseisu jnejne, siis PIGEM on Kalev see meeskond, kes suudab kaugemale välja minna....Hendrik. kirjutas:Räägi siis mulle ka kuidas see "katastroof" eesti korvpallile oleks ?And kirjutas:Eks mäng tuleb kindlasti pingeline, aga mina isiklikult ei mõtlegi Rocki võidule, Kalev on parem ning tugevam meeskond. Rocki edasipääs sellest ringist oleks katastroof Eesti korvpallile, sest fakt on see, et poolfinaalis pole neil midagi teha...Rääkimata siis finaalist. Kalev aga on edasipääsu korral võimeline võitma nii Zalgirist kui Rytast. Juba seepärast oleks vaja, et Kalev võtaks täna võidu ning laupäeval lõpetaks selle seeria Tartus.
- kalevcramo
- Kasutaja