BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [28.märts](2. play-off mäng)
-
- Kasutaja
Kas mitte Vilnuse, Siauliai ja Tallinna vahel ei valita välja FF toimumiskoht? Mina igatahes ei usu sinu juttuhendrik kirjutas:Komentaator ütles et kes selle veerandfinaali paari võidab läheb vastamisi Zalgirižega ja Kaunases!zero0 kirjutas:Super võit! Sellist mängu ma ootasin!!!!!!! Kui järgmist mängu ei võida, siis on ikka väga hale Kalevi poolt! Kõik võimalused on tuua FF Tallinnasse ning panna üldse BBL kinni!
Aga me ei tohi unustada, et SSH on Rocki koduhall!!!!!!!!!!!
- kalevcramo
- Kasutaja
Kas ma ütlesin midagi valesti, ma ei vehi siin kibestunud fännina, vaid ütlesin kuidas asi oli, rahugreystone kirjutas:Hendrik ma arvan ka, et sa võiksid praegu vait olla ja mitte tulla siia pärast lahingut kibestunud kaotajana rusikatega vehkima. Ühesõnaga shut da fuck up..
aga ma ka ei usu Kalkunit, Vilnius or Tallinn ilmselt neist valitakse see FF place ikka, Kaunasel vaevalt sansi on.
Tartu Rock!
-
- Kasutaja
vaata kui sa oled rocki fännisektoris, siis sa kuuledki rohkem seda mis sinu ümber rocki fännid karjuvad..Hendrik. kirjutas:Kas ma ütlesin midagi valesti, ma ei vehi siin kibestunud fännina, vaid ütlesin kuidas asi oli, rahugreystone kirjutas:Hendrik ma arvan ka, et sa võiksid praegu vait olla ja mitte tulla siia pärast lahingut kibestunud kaotajana rusikatega vehkima. Ühesõnaga shut da fuck up..
aga ma ka ei usu Kalkunit, Vilnius or Tallinn ilmselt neist valitakse see FF place ikka, Kaunasel vaevalt sansi on.
Aga kui sa oled teleka ees ja mikker on kalevi fännide kõrval siis kuuled sa ju rohkem kalev-kalev?fcflorabckalev kirjutas:vaata kui sa oled rocki fännisektoris, siis sa kuuledki rohkem seda mis sinu ümber rocki fännid karjuvad..Hendrik. kirjutas:Kas ma ütlesin midagi valesti, ma ei vehi siin kibestunud fännina, vaid ütlesin kuidas asi oli, rahugreystone kirjutas:Hendrik ma arvan ka, et sa võiksid praegu vait olla ja mitte tulla siia pärast lahingut kibestunud kaotajana rusikatega vehkima. Ühesõnaga shut da fuck up..
Tartu Rock!
Ega tõesti, kui Rock on kaotusseisus ~30p, siis fännidel ei ole isu eriti ergutada. Seetõttu ka Kalevi fännid karjusid täna Rocki omad üle.Hendrik. kirjutas:Aga kui sa oled teleka ees ja mikker on kalevi fännide kõrval siis kuuled sa ju rohkem kalev-kalev?fcflorabckalev kirjutas:vaata kui sa oled rocki fännisektoris, siis sa kuuledki rohkem seda mis sinu ümber rocki fännid karjuvad..Hendrik. kirjutas: Kas ma ütlesin midagi valesti, ma ei vehi siin kibestunud fännina, vaid ütlesin kuidas asi oli, rahu
Ei tea Kalkun igaljuhul ütles niiKristo kirjutas:Kas mitte Vilnuse, Siauliai ja Tallinna vahel ei valita välja FF toimumiskoht? Mina igatahes ei usu sinu juttuhendrik kirjutas:Komentaator ütles et kes selle veerandfinaali paari võidab läheb vastamisi Zalgirižega ja Kaunases!zero0 kirjutas:Super võit! Sellist mängu ma ootasin!!!!!!! Kui järgmist mängu ei võida, siis on ikka väga hale Kalevi poolt! Kõik võimalused on tuua FF Tallinnasse ning panna üldse BBL kinni!
Aga me ei tohi unustada, et SSH on Rocki koduhall!!!!!!!!!!!
Ei tahaks uskuda, et see väga mõjutab. Minu tuttavate hulgas on küll inimesed, kas kindlalt jalgpallihuvilised või siis korvpalli pooldajad. Sellist asja nagu küll ei tea, et mõlemad ühtviisi võrdselt huvitaksid. Aga kindlasti mõned inimesed siiski vaatavad mõlemat võrdse huvi ja entusiasmiga. Aga kindlasti mitte märgatavalt. Usun, et tuleb samuti ca 5500-6000 inimest.suvakas kirjutas:üks põhjus, miks kolmap. ei tule täismaja on jalgpall. kell 18.00 on eesti-armeenia valikmäng