Nagu keegi eelpool ütles, see on tõesti loll jutt.spartaklane kirjutas:Isiklikult ikkagi toetan rohelisi ehk siis Zalgirist ,ja just silmaspidades Kalev/Cramo tulevikku tuleks juba Zalgirist toetada.No öelge meile mis kasu saame meie Kalev/Cramo fännid sellest ,et Rock võidab Zalgirist ja läheb finaali ,mitte mingisugust ,sest kui hakatakse otsima uueks hooajaks toetust firmadelt ,kes meie klubi toetaksid siis kindlasti on neid firmasid ,kes kaaluvad kahe klubi vahel otsuse langetamist ,sest kahte korraga raskel ajal ei toetata ja vot siis hakkabgi see Rocki eeldatav või kardetav võit siin meie jaoks olulist rolli mängima,sest kas sa mängid seal FF kolmanda või neljanda kohapeale ei mängigi suurt rolli,selle ees kas sa mängid finaalis.Finaali mitte pääsemine oleks Rockile poole suurem psüholoogiline löök, kui FF jõudmine ja ühtlasi tooks see maakad maapeale tagasi.sarka14 kirjutas:Isegi kui Kalev Oleks saanud FF-i Oleksin ma Kalevi poolt olnud kuigi kalev ei meeldi mulle aga ikkagi Oma Klubi ju
Ürita mõelda natuke kaugemale, kui see asjaolu, et äkki tõesti mõni potentsiaalne sponsor mõtiskleb, et võiks ehk järgmisel aastal kossu toetada ja eks siis Final Fouri pealt vaatame. Mis muidugi on puhas spekulatsioon.
Vaata, kõik see raha, mis Eesti kossu tuleb, on seotud kahe asjaga: tulemused ja publikuhuvi. Mida sitemini mängivad nii klubid kui koondis, mida kehvemini meil läheb rahvusvahelistes mängudes, seda vähem pappi tuleb, ka Kalevile. Sina aga muretsed, et oh õudust küll, äkki saab Rock hea mängu tõttu järgmisel hooajal rohkem pappi kui meie.
Aga noh, tundub, et sellised "fännid" ei oskagi oma kinganinadest kaugemale vaadata. Ehk eksin aga su jutust jääb küll mulje, et sinu jaoks ongi põhiline omale meeskonnale tribüünil kaasa elada, võidu korral rõõmustada, et maakatele sai ära tehtud, korvpall kui selline on teisejärguline. Näiteks jalgpallis on selliseid pseudofänne viimasel ajal mu enda tutvusringkonnastki tublisti esile kerkinud; koondise sallid ja särgid on ostetud, põsed värvitud tribüünil lärmi teevad aga kui paluda defineerida suluseisu reegel või üritad mingit sisulist arutelu arendada, on eee...ääää.... ja kõik.