Arvan, et enamus Rocki pooldajad saavad väga hästi aru, et Kalevi fännid ei tule tormiliselt kaasa elama. Samas, ei saa mina absoluutselt aru kuidas saavad Kalevi fännid järsku "go Zalgiris" olla. Alles kuu aega tagasi oli "kuradi Zalgiris ja Rytas mängisid kokku ja me ei saanud otse kohta f4". Pigem näitab see seda, et tegemist pole mingite fännidega vaid pubekatega kes karjuvad sinna kust poolt tuul puhub.Oskar8 kirjutas:kuidas te saate seda kritiseerida ma ei saa aru????
kui ma olen käinud kõikidel kalevi mängudel sellel hooajal, elanud kaasa oma tiimile ja siis tiimi SUURIM RIVAAL võidab meid õnne viskega lisaaja viimasel sekundil ja võtab meilt koha balti liiga final-fouris mille nimel oleme me nii palju häid mänge teinud... SIIS MIKS KURAT PEAME ME ROCKI POOLT OLEMA? see on ju täiesti loogiline, et me oleme rocki vastu...
kuidas saab seda üldse hukkamõista...
Kui ma nüüd proovin ennast olukorda asetada(aka, Rock oleks kaotanud, Kalev f4, final4 Saku Suurhallis), et kuidas käituksin. Kindlasti oleks suurim kordaminek, et antud juhul ei häbistataks Eesti korvpalli. Võit või kaotus, pole nii oluline kui võitluslik mäng. 1-5 punktine kaotus oleks tore, näitaks et taset meil on. 1-5punktine võit jätaks umbes kahevahele, kardan et Kalevi fännidel tekiks muidugi suhtumine, jälle kurat joppas rockil miski viimase kobaga, aga ok. Ja no +20 meile(Eesti võistkonnale, ükskõik, Kalev või Rock) teeks ikka äärmiselt heameelt. See oleks Zalgirisele kontreetne müts pähe ja näitaks Eesti korvpalli ikkagi vägagi arvestatavalt.
Ainus asi mida ei loodaks kellelgi, et "saaks suurelt kotti, loodan et tambivad maadligi". Imelik, et Kalevi fännid sellest aru ei saa. BBLi tulemus kajastab ju ka Eesti korvpalli taset. Välisvaatlejaid ei koti mingi "aga Kalevil oli tegelikult rohkem potensiaali". Vaadatakse tulemusi. Antud olukorras vaatatakse, Rocki on f4 võitis Kalevit, et sinna saada, järelikult on antud hetkel parim sats. Kaotab 30nga Zalgirisele-> see on korvpalli tasemevahe Eestis ja Leedu klubides.