Gallacher kirjutas:Ma ise olen suht kindel, et Rock võidab järgmisel aastal eestikad suurema tõenäosusega kui tänavu. Sest kuluaaride põhjal Tartul ca 10 milline eelarve kindel, samas kui Kalevil pole kindel midagi...Karta on, et kui Kalev ka eestikatel Rockile kaotab on järgmisel aastal tõesti numbrid sellised, et põhiraskus on Veskil ja Kajupankil.
Eks siin on vahest asi ka selles, et meie peasponsor on Cramo, Rockil Saku. Igaüks teab ise, kumbal valdkonnal praegu halvemini läheb...
Näete hakkategi jõudma nendesse raamidesse kuhu mina olen oma jutuga jõudnud,siit ka küsimus juba jägmist hooaega silmas pidades,kas siis ongi enam mõtet jätkata nende noortega Balti Liiga eliidis , võiksime ise vabatahtlikult sellest kohast loobuda ja jätkata selles madalamas seltskonnas ,kus see hooaeg TTÜ esines ja on veel ju ka ebaselge ,kes seda noortekampa siis juhtima hakkab ,sest kahtlen ,et Vucinic viitsiks seda noortepunti juhtida,sest tulemust sealt ju naguinii ei tule.Ja kui me siin kurdame ,et rahvast käib vähe kodumänge vaatamas ,siis olen kindel ,et järgmine hooaeg see number veelgi langeb ehk kas siis ongi mõtet enam Saku Suurhalli neid mänge tuua ja arvan ,et seda ei tehtagi.Ja see ,et meie tulevik on tumedam võrreldes Rockiga ,selle tasuks süüdistada just siis klubi juhtkonda ,kes näevad ,et olukord klubi majanduses on kehva ja ei suuda sellele õigeaegselt reageerida.Kahju on kogu selle jutu kokkuvõttes vaid sellest ,et kaob ära see konkurents ja pinge Eesti korvpalli turul just Tallinna ja Tartu vahel .