Kalev vs Neptunas

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
TurboCow
Kasutaja

Postitus Postitas TurboCow »

83 : 73 kalevile siis. :)
Reed 26 punkti, 10 lauda.
Kedzo 17 punkti, 2 lauda.
Sokk 13 punkti, 2 lauda.
Parmer siis täna hoopis nullile jäänud.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Lõpuks ometi 4 meest tõid kahekohalise punktisumma :)
Parmer jäi jah nullipoisiks.
Ka Frieri esimene mäng polnud kiita :(
FANnrOne
Kasutaja

Postitus Postitas FANnrOne »

WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
Kedzo läks vahepeal ikka väga hulluks, tabades 3 kolmest järjest mängujoonist praktiliselt teadmata, väga hea täiendus selle mehe najal!!
Frier samuti hea täiendus, aga kurb on ilmselt see , et see krdi Parmer kalevis edasi hakkab mängima, igal juhul see vend mängu käima panna ei oska ja ilma temata on meeskond nagu superheaaaa
Ülihea mäng kõigilt eeeeeessstlastelt , eriti kiidaks sokku
Reed on midagi, mida maailmas rohkem pole!
BC Kalev/Cramo
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Postitus Postitas Demarr »

FANnrOne kirjutas:WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
Kedzo läks vahepeal ikka väga hulluks, tabades 3 kolmest järjest mängujoonist praktiliselt teadmata, väga hea täiendus selle mehe najal!!
Frier samuti hea täiendus, aga kurb on ilmselt see , et see krdi Parmer kalevis edasi hakkab mängima, igal juhul see vend mängu käima panna ei oska ja ilma temata on meeskond nagu superheaaaa
Parmeri osas olen täitsa nõus.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
midaminatean

Postitus Postitas midaminatean »

FANnrOne kirjutas:WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
Nii eemaldame su jutust hetkeemotsiooni, ning küsiks et kuidas mängupilt ka tundus?

Minu arvates oli ikka mängupilt eriti jube, vahet pole kas 1 või 2 p-a. Pall liikus nii kuradi aeglaselt, nagu toorest muna oleksid loopinud. Oli paar ilusat momenti aga üldmulje on ikka alla igasugust arvestust. Ei tea kuidas sellise häälestusega Euroopas hakkama saadakse, aga no nädalake on veel aega, kuigi ega suurt midagi selle ajaga ära ei tee. Kedzo jättis päris kobeda mulje, kuid loodetavasti ta seal 3se joone taha igas mängus passima ei jää vaid läheb ikka lauda ka hankima.

Ühesõnaga võiks öelda, et tore et võit tuli, aga arenguruumi on veel OI KUI PALJU...
Meelis

Postitus Postitas Meelis »

Aga juttude järgi ei olegi Ketzo korvialune tugevndus vaid rohkem ääre mängija ,et siukest meest oleks ammu vaja olnud
Palmeri kohta ka ärge kobisege ega ta nüüd nii halb mees ka pole ainult täna ei olnud võibolla tema päev.
Terve meeskond andke ainult tuld!
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

to meelis... Parmer keeras esimesed 5 minutit ainult paska ja ÕNNEKS S E E K O R D sai matic sellest aru ja hoidis teda terve mängu pingil... ja MILLINE NAUDING oli näha meie VANA HEAD kiiret mängu + head kaitset.... super.... parmer koju ja asi SUPER ... parmer ei ole kehv mees aga ta ei sobi MITTE KUIDAGI kaleviga... AEGLANE... isetseja... toob palli väga kaua yle ja on kehv kaitses.
KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

Meelis kirjutas:Aga juttude järgi ei olegi Ketzo korvialune tugevndus vaid rohkem ääre mängija ,et siukest meest oleks ammu vaja olnud
Palmeri kohta ka ärge kobisege ega ta nüüd nii halb mees ka pole ainult täna ei olnud võibolla tema päev.
Terve meeskond andke ainult tuld!
Ja ääre mängija ei või olla koprvialune tugevdus... kui sa mängid nr 4ja ehk suurt äärt siis põhiline ongi korvialune mäng...ja kaitses on kedzo päris hia kuigi esimesed paar minutit ei sanud mees yldse aru mis platsil toimub:D...Aga mängu ajal ei olnud kyll kordagi tunnet et selle mängu ära võix kuidagi kaotada,aga essa poolaeg oli tõesti kohutav...kaitset plndki.Teise poolajaga võib aga väga rahul olla:)
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

super mängu see Ketzo pani päris hästi, aga mulle tundub, et parmeril mingi vigastus, viimased mängud palju pingil
Meelis

Postitus Postitas Meelis »

Kui me iga aasta nii tihti ,siis me jäämegi mängijaid vahetama ,et õiget meeskonda kokku saada uued mehed ei saa ju nädala kahega veel sisse elada kui juba mõeldakse ,et ei sobi ja mõeldakse ,et vahetame ringi ja tuleb uus samasgune!
gasol2
Kasutaja

Postitus Postitas gasol2 »

Nii käisin siis ka mängu vaatamas algus oli ikka mega masendav ,aga pärast läks nii enam vähem. Kedzo on minu arust väga hea täiendus ,aga korvi alla oleks ikka veel ühte venda väga vaja kuid kahjuks seda vist ei tule.
Oskar8
Kasutaja

lol :d jyrgen Parmeril ei olnud mignit vigastust :D
Oskar8
Kasutaja

aga kurb on see et need kes statistilsi asju kirja panevad on ..... no Kriisal kirjas 0 RS-i mis kindlasti vale.... ma mäletan vähemalt kolme.... kaks neist isegi etvspordis yleval!!!!!!!
Oskar8
Kasutaja

.... ja sokul näitab ka statistikas vaid 1 aga videos koguni kolme resutatiivset söötu :(
Viimati muutis Oskar8, 30 Okt 2007, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

ma ei tea ma vist armastan seda parmerit liiga palju, et ta solvamised mulle hinge lähevad :)
Suletud