Kalev vs Neptunas
WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
Kedzo läks vahepeal ikka väga hulluks, tabades 3 kolmest järjest mängujoonist praktiliselt teadmata, väga hea täiendus selle mehe najal!!
Frier samuti hea täiendus, aga kurb on ilmselt see , et see krdi Parmer kalevis edasi hakkab mängima, igal juhul see vend mängu käima panna ei oska ja ilma temata on meeskond nagu superheaaaa
Ülihea mäng kõigilt eeeeeessstlastelt , eriti kiidaks sokku
Reed on midagi, mida maailmas rohkem pole!
Täiesti mega!
Kedzo läks vahepeal ikka väga hulluks, tabades 3 kolmest järjest mängujoonist praktiliselt teadmata, väga hea täiendus selle mehe najal!!
Frier samuti hea täiendus, aga kurb on ilmselt see , et see krdi Parmer kalevis edasi hakkab mängima, igal juhul see vend mängu käima panna ei oska ja ilma temata on meeskond nagu superheaaaa
BC Kalev/Cramo
Parmeri osas olen täitsa nõus.FANnrOne kirjutas:WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Nii eemaldame su jutust hetkeemotsiooni, ning küsiks et kuidas mängupilt ka tundus?FANnrOne kirjutas:WOOOOOOWWW!!! Päris põõraseks läks teine poolaeg. Nii tugevat kalevit pole ma enne näinud nagu see KALEV ilma parmerita, ikka väga lust oli vaadata, muidugi esimest poolaega ma ei kommenteeri.
Täiesti mega!
Minu arvates oli ikka mängupilt eriti jube, vahet pole kas 1 või 2 p-a. Pall liikus nii kuradi aeglaselt, nagu toorest muna oleksid loopinud. Oli paar ilusat momenti aga üldmulje on ikka alla igasugust arvestust. Ei tea kuidas sellise häälestusega Euroopas hakkama saadakse, aga no nädalake on veel aega, kuigi ega suurt midagi selle ajaga ära ei tee. Kedzo jättis päris kobeda mulje, kuid loodetavasti ta seal 3se joone taha igas mängus passima ei jää vaid läheb ikka lauda ka hankima.
Ühesõnaga võiks öelda, et tore et võit tuli, aga arenguruumi on veel OI KUI PALJU...
to meelis... Parmer keeras esimesed 5 minutit ainult paska ja ÕNNEKS S E E K O R D sai matic sellest aru ja hoidis teda terve mängu pingil... ja MILLINE NAUDING oli näha meie VANA HEAD kiiret mängu + head kaitset.... super.... parmer koju ja asi SUPER ... parmer ei ole kehv mees aga ta ei sobi MITTE KUIDAGI kaleviga... AEGLANE... isetseja... toob palli väga kaua yle ja on kehv kaitses.
-
- Kasutaja
Ja ääre mängija ei või olla koprvialune tugevdus... kui sa mängid nr 4ja ehk suurt äärt siis põhiline ongi korvialune mäng...ja kaitses on kedzo päris hia kuigi esimesed paar minutit ei sanud mees yldse aru mis platsil toimub:D...Aga mängu ajal ei olnud kyll kordagi tunnet et selle mängu ära võix kuidagi kaotada,aga essa poolaeg oli tõesti kohutav...kaitset plndki.Teise poolajaga võib aga väga rahul olla:)Meelis kirjutas:Aga juttude järgi ei olegi Ketzo korvialune tugevndus vaid rohkem ääre mängija ,et siukest meest oleks ammu vaja olnud
Palmeri kohta ka ärge kobisege ega ta nüüd nii halb mees ka pole ainult täna ei olnud võibolla tema päev.
Terve meeskond andke ainult tuld!