Sa mõtled Tõnn Metsaoja? tema sai aint tehnlise , tema ei korraldanud tsirkust, mul üks pullivend on väike äär Ezra Shaked, tema tegi jooksusid ja 6 viga , ma tavaliselt teda ei kasuta algviisikus.Soho kirjutas:1 eestlane oli ka elu pull vend sul mingi tuli väljakule tegi kohe viske vea ja sai tehnilise ka otsa ja siis tegi igast tsirkust seal kaotas palle ja tegi jooksu irwEgert kirjutas:Mul üks vend pani Soho vastu visked 1-19 :D:D:D
muidu ma pakun et mul mäng läkski selle ühe mehe pärast metsa kes 3-e loopis pani mitu rünnakut järjest kohe kiirelt peale lõpuks jäigi tal mingi % 0 7 vms 0 sisse
a huvitav see nba reeglite järgi tundub olevat kuna viske vea ja peale selle veel tehnilise eest sai aind kaks vabakat ja külje out
muidu fiba järgi pidanuks 4 olema
Kossu managerid netis
Viimati muutis Egert, 09 Juul 2009, 21:44, muudetud 1 kord kokku.
Mm sigmar sa said valesti aru,ma ei tahtnud tõugata,et ala mul põhimehed on hullult kõvad,pigem oli minu point see,et ma arvasin,et ma saan suurema paki ca 30-40p,ma olin pigem õnnelik,et nii väike vahe jäi ,Nii,et peace.Ma võin teha uuesti kui tahad,minul vahet pole.Eitea mina kui kõvad nad on või mitte,kuna väike vend mul mängima seda hakkas ja ma üle talt võtsin siis oskan mina ainult nii palju öelda,et mina ise olen ainult ostnud ühe mängujuhi,ei tea mina kui kõvad olid need eestlased või kes iganes vennad.
homme saab tehajulki kirjutas:Tehke keegi mulle väljakutse !! Meeskonna nimi on Bc Azona.
ma teen õhtul võistkonnaga BC kalev united ma vaatasin sul seis hea ja ei taha teisega teha see mul esimene võistkond ja suht hästi laseb juba aind rahaline seis ple kiita
Viimati muutis Soho, 10 Juul 2009, 00:23, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
juhtus siis selline kurioosum buzzeris.. et ma panin kooseisu nimekirja 5 meest aind siis mingi pärast 3 minti mängu sai C vigastada ja siis tuli teda asendama uskuge või mitte LUCKY FAN wtf :D:D
oleks see siis päris kossus ka nii et nt nagu oleks võind kalevil minna et pole mehi enam pingilt võtta siis on võimalus et üks õnnelik fan saab minna platsile
oleks see siis päris kossus ka nii et nt nagu oleks võind kalevil minna et pole mehi enam pingilt võtta siis on võimalus et üks õnnelik fan saab minna platsile
Mul oli sama asiSoho kirjutas:juhtus siis selline kurioosum buzzeris.. et ma panin kooseisu nimekirja 5 meest aind siis mingi pärast 3 minti mängu sai C vigastada ja siis tuli teda asendama uskuge või mitte LUCKY FAN wtf :D:D
- KalevPower
- Kasutaja