Hooaja üldarutelu
Noo ma saan aru, et jama, kuid sa oled juba mitu posti siin teinud, et kõik ajavad jama. Tee siis mingi post, kus ajad asjaliku juttu, mitte ära korduvalt kurda, et jama siin ja jama seal (ma ei püüa öelda, et minu post siin väga mõttekas ole). Kui ma Kalevi fänn oleks, siis ma oleks ka ikka natuke kuri, et võistkonna kokkumäng jääb nii viimase asja peale ning et roster on alles poolik, samas kui kõik peakonkurendid on oma komplekteerimisega enam-vähem ühelpool. Muidugi oleks tore, kui hakataks noori kasvatama, kuid see võtaks kõvasti aega, sponsorid kaoksid ning paljulubavamad mehed korjataks suurema raha eest kuhugi mujale. Erandiks on muidugi Serbia klubi Partizan, kuid nende noorte taset ja meie noorte taset ei tasu võrreldagi. Positiivne on teil vast see, et kontrollmängud kohe-kohe algmas.Eepica91 kirjutas:no üksikud mõtlevad positiivselt enamus ajavad oma jama siin.
Edu.
Viimati muutis Tartust, 11 Sept 2009, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
-
- Kasutaja
Mind ärritab kõigerohkem klubi mänedzeri käitumine ,ei vasta telefonile ,ei suhtle pressiga,samas kui meie ,fännid ,siin pidevalt kirume klubi juhtkonna käitumist.Mänedzer võiks nagu ikkagi fännidele mingidgi teate jätta ,mis annaks lootust ja lisaks positiivset indu või siis vähemalt selgitaks fännidele ,miks selline viivitus selle komplekteerimise poole pealt toimub.
ahjaa...ja miks viivitus komplekteerimise koha pealt? no kindel on see, et kalevi eelarve on kõvasti vähenenud. ei imestaks kui poole võrra isegi. ja mina olen siiski veel seisukohal, et kalevil ei ole sõlmitud lepingut nimisponsoriga. igaljuhul mulle tundub, et cramo selleks ei ole. (kui oleks, oleks sellest ka ajakirjanduses juba juttu olnud) ning seetõttu, et ei ole sõlmitud lepingut kõige suurema sponsoriga, ei ole ka sõlmitud lepinguid välismängijatega. eelarve niigi kriitline ja kui kõige suuremat sponsorit ka ei ole...päris kurb teema...
-
- Kasutaja
Kui see nii on siis siit jällegi järeldus ,kui kehvad on Kalev/Cramo juhid ja kui saamatud ja andetud inimesed töötavad Kalev/Cramo mänedzmendis,kes hämavad ja valetavad fännidele ,kes siin usuvad ja loodavad pöördele meeskonnas .Nad võiks õppust võtta Zalgirisest ,kes samuti oli ju möödunud hooaeg raskustes ,kuid näe klubi mänedzment leidis need sponsorid ja toetajad ,et klubi jätkaks ja kriisist üle saaks.tont kirjutas:ahjaa...ja miks viivitus komplekteerimise koha pealt? no kindel on see, et kalevi eelarve on kõvasti vähenenud. ei imestaks kui poole võrra isegi. ja mina olen siiski veel seisukohal, et kalevil ei ole sõlmitud lepingut nimisponsoriga. igaljuhul mulle tundub, et cramo selleks ei ole. (kui oleks, oleks sellest ka ajakirjanduses juba juttu olnud) ning seetõttu, et ei ole sõlmitud lepingut kõige suurema sponsoriga, ei ole ka sõlmitud lepinguid välismängijatega. eelarve niigi kriitline ja kui kõige suuremat sponsorit ka ei ole...päris kurb teema...