Hooaja üldarutelu
Aga mida peab siis tegema kui raha ei ole??? Asja pooleli jätma ja kõik laiali saatma? Ja ma arvan, et kui öeldakse, et okei...Saadame E.Dorbeki ja Veski minema, leia meile sama raha eest nende asemele 2 meest, siis ma arvan, et väga ikka ei leiaks küll...Meeskonda veavad entusiastid, kes on sinna kõvasti oma aega, raha ja energiat alla ladunud, teades, et tagasi ei tule ega saa kunagi tulema pooltki sellest kulust. Selgelt üritatakse pragusest olukorrast võtta maksimum ja mina ei näe siin katastroofi kui sellise koosseisuga hooaja lõpuni minnakse.
Kuidas siis neist üldse peaks saama põhikoosseisu mängijad, kui võimalust ei anta põhiviisiklaseks saada? Nüüd antakse, näis. Jumal küll, las mehed mängivad ja anname hinnanguid hiljem. juhtkond juhtkonnaks, aga mehi võiks ikka mängu pealt hinnata. Ja tõesti, mõne väikse erandiga (E. dorbek) pole tõesti Cramo praeguses seisus paremaid eestlasi palgata (noori, seda siis eesti mõttes), kuna hooaja lõpus oli klubi seis ikka arvatavalt väga raske ning oli küsimus isegi ellujäämises. Seega TTÜst ja Rakverest, rääkimata Rockist polnud küll kedagi võimalik ära tõmmata (stabiilsus ja kindlustunne vs liigad). Võtkem ikka lõuna pool suu täis siis, kui on midagi öelda.zero0 kirjutas:Arbet - väga ebastabiilne mängija, arvatavasti on sama "hea", kui eelnevad kaks aastat.Optimist #1 kirjutas:3) Põhiviisik Boijic - Keerles - Arbert - Dorbek - Sokk ei ole teps mitte paha (eeldame siinkohal, et serblane ka mängida oskab, mida keegi meist tegelikult ei oska öelda).
Keerles - eelnevad hooajad on näidanud, et ta on pigem efektiivne vahetusmees.
Dorbek - suudab vahel mängu teravust tuua ja on hea vahetusmees, aga ei ole üldse kindel, kas suudab põhikoosseisus niimoodi tegutseda pidevalt.
Sokk - jällegi üks väga ebastabiilne mängija, lisaks on ta tihti vigastustega hädas.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kirjutasin seda, mida olen tähele pannud varasematel hooaegadel.Rix kirjutas:Kuidas siis neist üldse peaks saama põhikoosseisu mängijad, kui võimalust ei anta põhiviisiklaseks saada? Nüüd antakse, näis.zero0 kirjutas:Arbet - väga ebastabiilne mängija, arvatavasti on sama "hea", kui eelnevad kaks aastat.Optimist #1 kirjutas:3) Põhiviisik Boijic - Keerles - Arbert - Dorbek - Sokk ei ole teps mitte paha (eeldame siinkohal, et serblane ka mängida oskab, mida keegi meist tegelikult ei oska öelda).
Dorbek - suudab vahel mängu teravust tuua ja on hea vahetusmees, aga ei ole üldse kindel, kas suudab põhikoosseisus niimoodi tegutseda pidevalt.
Sokk - jällegi üks väga ebastabiilne mängija, lisaks on ta tihti vigastustega hädas.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=348241
bojicile meeldib siis mängida jõulist kossu hea uudis vähemalt ...
bojicile meeldib siis mängida jõulist kossu hea uudis vähemalt ...
Tundub, et Enden on ka idioot, rääkis praktiliselt sama juttu osade mainitud meeste kohta:zero0 kirjutas:Arbet - väga ebastabiilne mängija, arvatavasti on sama "hea", kui eelnevad kaks aastat.Optimist #1 kirjutas:3) Põhiviisik Boijic - Keerles - Arbert - Dorbek - Sokk ei ole teps mitte paha (eeldame siinkohal, et serblane ka mängida oskab, mida keegi meist tegelikult ei oska öelda).
„Tagaliinis on Sokk ja Arbet, aga nad alles pürgivad Euroopa keskmisele tasemele,” lausus varem Eesti koondist juhendanud Heino Enden. „Sokk pole skooritegija, Arbet on mänginud ebaühtlaselt. Keerles võib – hästi toetada, nagu ta tõestas ka koondises, aga ei loo ise olukordi. Liiga palju on küsimärke.”
Tõenäoliselt lugesid seda Delfi kommentaariumist. Ja postitajaks oli Pelmeen?Soho kirjutas:vastab tõele see jutt huvitav??? keegi teab äkki (pole minu väide)
Ma jälle kuulsin, et Maarjamaa parima kossuklubiga liitub oktoobris Marlon Parmer Siis tõmbame ükskõik kellele koti pähe, ühe mehe show saab selle klubi nimeks!!
Viimati muutis Patrioot, 30 Sept 2009, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin