Kristjan Kangur
- Kivipallur
- Kasutaja
Tegelikult on see mõistetav ,kui nt.kõik jookseks ründelauda kuid palli ei saada,siis võib tulla selline olukord ,kus keegi ei saaks vastaste kiirrünnakud maha võtta jne.Eks treener on siis mingi kindla süsteemi paika pannud.TDK kirjutas:Minu meelest on juba see imelik, et Kangur rääkis, et treener on andnud selged käsud, kes tohib minna ründelauda ja, kes peab kaitsesse tagasi jooksma.
Pole elu sees enne kuulnud, et ükski treener midagi sellist ütleks.
See on kahe otsaga asi, oleksid ei maksa, aga äkki oleks mees, kes pidi kaitsesse tagasi jooksma laua saanudKivipallur kirjutas:Tegelikult on see mõistetav ,kui nt.kõik jookseks ründelauda kuid palli ei saada,siis võib tulla selline olukord ,kus keegi ei saaks vastaste kiirrünnakud maha võtta jne.Eks treener on siis mingi kindla süsteemi paika pannud.TDK kirjutas:Minu meelest on juba see imelik, et Kangur rääkis, et treener on andnud selged käsud, kes tohib minna ründelauda ja, kes peab kaitsesse tagasi jooksma.
- Kivipallur
- Kasutaja
Oled sa kossu trennis käinud?Kui oled ,siis peaks ju mõistma...TDK kirjutas:See on kahe otsaga asi, oleksid ei maksa, aga äkki oleks mees, kes pidi kaitsesse tagasi jooksma laua saanudKivipallur kirjutas:Tegelikult on see mõistetav ,kui nt.kõik jookseks ründelauda kuid palli ei saada,siis võib tulla selline olukord ,kus keegi ei saaks vastaste kiirrünnakud maha võtta jne.Eks treener on siis mingi kindla süsteemi paika pannud.TDK kirjutas:Minu meelest on juba see imelik, et Kangur rääkis, et treener on andnud selged käsud, kes tohib minna ründelauda ja, kes peab kaitsesse tagasi jooksma.
Olen küll jah, sain Kanguri jutust lihtsalt aru, et tema peab ka üks nendest olema, kes kaitsesse tagasi jooksma peab.Kivipallur kirjutas:Oled sa kossu trennis käinud?Kui oled ,siis peaks ju mõistma...TDK kirjutas:See on kahe otsaga asi, oleksid ei maksa, aga äkki oleks mees, kes pidi kaitsesse tagasi jooksma laua saanudKivipallur kirjutas: Tegelikult on see mõistetav ,kui nt.kõik jookseks ründelauda kuid palli ei saada,siis võib tulla selline olukord ,kus keegi ei saaks vastaste kiirrünnakud maha võtta jne.Eks treener on siis mingi kindla süsteemi paika pannud.
Aga vahet pole, las jääb
-
- Kasutaja
2 tagameest ei tohi kindlasti lauda minna. Kui 1 viskab siis teine peab jääma.väike-tamma kirjutas:Minule on nii õpetatud et 1 mees jääb kindlalt tagant kindlustama et kiirrünnakuid ei tuleks.Ja selleks on tavaliselt playmaker. Tiit Sokk ütleb et ideaalne oleks kui 2 meest jääks kindlustama ja ülejäänud 3 läheks lauda.
-
- Kasutaja
Seda ma ütlesingi et 2 kõige lühemat ehk tagameest jäävad tagant kindlustama ja ülejäänud lähevad lauda.volume kirjutas:2 tagameest ei tohi kindlasti lauda minna. Kui 1 viskab siis teine peab jääma.väike-tamma kirjutas:Minule on nii õpetatud et 1 mees jääb kindlalt tagant kindlustama et kiirrünnakuid ei tuleks.Ja selleks on tavaliselt playmaker. Tiit Sokk ütleb et ideaalne oleks kui 2 meest jääks kindlustama ja ülejäänud 3 läheks lauda.
See oleneb täielikult treeneri nõudmisest. Ma ei oska teile nime anda, aga ühes NCAA tiimis on põhimõtteliselt keelatud mängijatel ründelauda minna. Isegi, kui saad lauast palli ja paned ka korvi, võid treenerilt ikka pähe saada. Üks näide veel. Vist oli eelmine hooaeg, kui Cavsi treenerid ei lubanud enam Z'l nii aktiivselt ründelauas käia. Varem oli mees statistikas esirinnas, too hooaeg aga langes märgatavalt alla poole.
-
- Uus kasutaja