Kust sa nüüd selle võtsid mu postist välja, et Horford ja Bynum tsentrid pole? Kui sa hoolikalt vaatad, siis ma jätsin KG ja Gasoli kohta midagi ütlemata, ehk siis oli see "Nii, esiteks tsenter" mõeldud sellena, et jutt ei käi PF'idest. Minu paha, kui piisavalt selgelt ei väljendanud.väike-tamma kirjutas: Kas Horford ja Bynum pole tsentrid? Will Bynum pole tõesti tsenter aga Andrew on vägagi tsenter. Howard on see hooaeg tõesti kahvatu aga kui sa rääkisid domineerimisest siis Howard domineerib korvi all täielikult. Ma ei ole öelnud et Yao in halb mängija aga NBA tsentrite osas on ta keskpärane. Yao viskab kõik oma punktid ja võtab kõik lauapallid tänu oma pikkusele. Oleks ta 10 cm lühem ei saaks ta üldse nii palju punkte ja lauapalle. Ja üks-üks ära tegemisest nii palju et see on ju loogiline et Lebron ja Wade teevad ära kuna nad ei ole ju TSENTRID nagu seda on Howard, Horford ja Bynum.
Domineerib korvi all täielikult? Mees pole oma (veel lühikese) karjääri jooksul kordagi 21 ppg piiri ületanud. Mida ta seal domineerib? See, mida Shaq omal ajal tegi, on domineerimine. Kaitses kuulub eelis loomulikult Howardile Mingi ees.
Ja aru ma ei saa, mis see 10 cm sulle ette pidevalt jääb?