Martin Müürsepp
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: Martin Müürsepp
http://sport.err.ee/index.php?06104418" onclick="window.open(this.href);return false;
Ärmpalust jääva tühimiku Tarvases võib täita Müürsepp
See on juba veits tõsisem jutt
Ärmpalust jääva tühimiku Tarvases võib täita Müürsepp
See on juba veits tõsisem jutt
- ring4t3hKING
- Kasutaja
Ei!! Ärmapalu lahkudes jääb Tarvast järele ainult märg plekk. Mürka vana peer teda küll asendada ei suuda. Ja pokkerimängimise jms koha pealt ei teinud ma sugugi nalja.
Rakvere spordihalli sees, täna õhtul rahvas keeb.
Mängivad nad täie jõuga, Andres Sõber aitab nõuga.
Kaitses ühtne müür on ees, ründes pall on korvi sees.
Ai- ta- tirallallaa Ta-ta, ta-ta, tar-vas!
Kas Veskiga oleksid sa rohkem rahul olnud? Igaljuhul arvan, et Müürsepp tarvases küll mängida ei viitsi, ta on 2 aastat igasugusest korvpallist eemal olnud ja intentsiivne treeningu jaoks on ta muutunud liiga laisaks. Tal on võimalus saada halbade päevade Teiniks, kes mängis armastuseta.ring4t3hKING kirjutas:Ei!! Ärmapalu lahkudes jääb Tarvast järele ainult märg plekk. Mürka vana peer teda küll asendada ei suuda. Ja pokkerimängimise jms koha pealt ei teinud ma sugugi nalja.
Ja kui siin juba huumoriks läks, siis kas ikka lubate Cramolased hasartmängija oma rahakoti kallale? Tutvusi võib tal palju olla, aga paljud neist pokkerisõbrad.
"maakas lõpetaks oma maanaljad ära ka kui te seda ignoreeriks lihtsalt." Oskar8
"Õppimine on korvpallimängu kõrval ka üks tilulilutamine" Peep Pahv
Ilmselt on tal tuttavaid pokkerimängijaid rohkem, kui sul niisama tuttavaid kokku.Tegumood kirjutas:Kas Veskiga oleksid sa rohkem rahul olnud? Igaljuhul arvan, et Müürsepp tarvases küll mängida ei viitsi, ta on 2 aastat igasugusest korvpallist eemal olnud ja intentsiivne treeningu jaoks on ta muutunud liiga laisaks. Tal on võimalus saada halbade päevade Teiniks, kes mängis armastuseta.ring4t3hKING kirjutas:Ei!! Ärmapalu lahkudes jääb Tarvast järele ainult märg plekk. Mürka vana peer teda küll asendada ei suuda. Ja pokkerimängimise jms koha pealt ei teinud ma sugugi nalja.
Ja kui siin juba huumoriks läks, siis kas ikka lubate Cramolased hasartmängija oma rahakoti kallale? Tutvusi võib tal palju olla, aga paljud neist pokkerisõbrad.
Mis siis veel korvpalliga seotud kontaktidest rääkida!
Kuidas sulle siis kõrvaltvaataja pilguga Holsmeri töö on tundunud? Mina selles midagi eriti kiiduväärt igatahes ei leia. Veelgi enam, tal on Ansipi tagatubades ilmselt rohkem tegemist, kui Kalev/Cramo ruumides.
Ega selle venna töö kiitust väga ei kannata. Siinsed foorumlasedgi on tema kohta palju sõna võtnud. Vaatame kas või viimastel aastatel Cramost läbi käinud võõrjõudu. See tohutu andmemaht on võimalik talletada ainult korvpallihullust põdavatel inimestel. Mina olen selle ruumi oma ajus reserveerinud ja kasutan seda üsna tõhusalt öösel lammaste asendusainena, Nate Johnsoni ajal jään alati magama.
"maakas lõpetaks oma maanaljad ära ka kui te seda ignoreeriks lihtsalt." Oskar8
"Õppimine on korvpallimängu kõrval ka üks tilulilutamine" Peep Pahv
No Oskar! Kas sinu salakavalus pidas paika w? Et ehk sa ikka mõtlesid Tarvasesse siirdumist!
Ma juba ütlesin, et ma ei oleks väga kindel, et Müürsepp Tarvasesse läheb, nii võib juhtuda, aga võib ka mitte.maik kirjutas:No Oskar! Kas sinu salakavalus pidas paika w? Et ehk sa ikka mõtlesid Tarvasesse siirdumist!
-
- Kasutaja
No kui Sõber juba ütleb ,et Müürsepp tuleb siis ilmselt ikka ka nii läheb.
sõber ütles et nad võidavad kalevit kaspartaklane kirjutas:No kui Sõber juba ütleb ,et Müürsepp tuleb siis ilmselt ikka ka nii läheb.
- ring4t3hKING
- Kasutaja
Kõik omal ajalEgert kirjutas:sõber ütles et nad võidavad kalevit kaspartaklane kirjutas:No kui Sõber juba ütleb ,et Müürsepp tuleb siis ilmselt ikka ka nii läheb.
Rakvere spordihalli sees, täna õhtul rahvas keeb.
Sõber etv's!
Edit: Et siis ikkagi on lootust, et Mürka tuleb Tarvasse. Ja veel ilma palgata. Ju väike isu ikka palli põrgatada on .
Edit: Et siis ikkagi on lootust, et Mürka tuleb Tarvasse. Ja veel ilma palgata. Ju väike isu ikka palli põrgatada on .
Nüüd asi kindel
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=29398213" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=29398213" onclick="window.open(this.href);return false;
las ta mängib oma lõbuks see pole keelatud:) tubli on
no selline vend peax kyll elulõpuni mängima vahetpole millises meeskonnas või liigas see lihtsalt nii hea mäng.
Tallinas kyll neid liigasid kus mängida ;D võtku Kullamäe ja Kuusmaa ka kampa ja Pehka ja Metstakk
Tallinas kyll neid liigasid kus mängida ;D võtku Kullamäe ja Kuusmaa ka kampa ja Pehka ja Metstakk