Minul endal siiamaani jumala korras need. Võrreldes eelmise aasta Hyperdunkidega siis need ei muutu kiiresti libedaks ka ja minu meelest hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti normis. Mina isiklikult jätkan Hyper seeria tossudega mängimist.Raja kirjutas:Aga kuidas need hyperized vastu peavad, hakkavad kiiresti lagunema ? Mingi suur koljat just pole, selline keskmine äär
Korvpalli jalatsid
-
- Kasutaja
Re: Korvpalli jalatsid
Mõtlesin et lisan oma kossid kah siia:
And 1 Fly Moves II Mid
And 1 Fly Moves II Mid
Mees mängib mitte tossud ; )
Sellised hypermaxid .
Seda küll aga krt ma ei viitsi mingeid juuste hingehinnaga osta.eestikana kirjutas: Mees mängib mitte tossud ; )
Kui oskjon hästi läheb siis ostan 1200.- eest Hyperized üle lombi. Sportlandis olid 1899.- kui mälu ei peta.
EKs siis vaatab kaua kestavad.
Mis te neist ikka vahetate, veski mängib juba kolmandat hooaega vist samade kossidega...
-
- Kasutaja
Ma arvan,et sa just lahendasid kogu müsteeriumi veski ümber:O!marxx762 kirjutas:Mis te neist ikka vahetate, veski mängib juba kolmandat hooaega vist samade kossidega...
sa tahtsid öelda et istub samade kossidega viimased 3 aastat.KalevForever kirjutas:Ma arvan,et sa just lahendasid kogu müsteeriumi veski ümber:O!marxx762 kirjutas:Mis te neist ikka vahetate, veski mängib juba kolmandat hooaega vist samade kossidega...
marxx762 kirjutas:Mis te neist ikka vahetate, veski mängib juba kolmandat hooaega vist samade kossidega...
Ega pingi peal istudes ju tossud ei kulu.
Hmm aga leegionärid on oma jalanõud ära jaganud ju kui on siit minema läinud. Kas mitte Raadik ei võtnud Foxi kossud endale ?