NBA Live 10 ja NBA 2K10
Re: NBA Live 10 ja NBA 2K10
Sain kohe peale treeningcampi LA Lakersisse, praegu teinud juba 66 mängu ja hooaja kindel liider, keskmine reiting A+ ja overall 68
Sain esimese hooajaga ühelepoole, seda siis raptorsi särgis.
Nüüd sõlmisin uueks hooajaks lepingu Cavsiga.
Nüüd sõlmisin uueks hooajaks lepingu Cavsiga.
-
- Kasutaja
Täitsa p****s, olen 2 mängu Pistonsi eest teinud aga ei ole kordagi platsile saanud
- kalevcramo
- Kasutaja
Siis sa ei ole ju tegelikult ühtegi mängu "teinud"
-
- Kasutaja
No jh. Olen 2 mängu pealt vaatand siis.kalevcramo kirjutas:Siis sa ei ole ju tegelikult ühtegi mängu "teinud"
Mul oli teine hooaeg olin Cavsis , keskmiselt 25ppg , 9apg , 5,4rpg, sf olin overall oli 80 , nüüd tegin formati , peab otsast peale hakkama
kasuta sim-i, muidu ei saagi platsikevabakutseline kirjutas:Täitsa p****s, olen 2 mängu Pistonsi eest teinud aga ei ole kordagi platsile saanud
-
- Kasutaja
Ennem kui patchi peale panin siis mängisin ka nii, et sim-i ei kasutanud ja sain päris korralikult mänguaega.Soho kirjutas:kasuta sim-i, muidu ei saagi platsikevabakutseline kirjutas:Täitsa p****s, olen 2 mängu Pistonsi eest teinud aga ei ole kordagi platsile saanud
Hmm , ma tegin siis uuesti my playeri sf positsiooni , sain cavsi laagrisse , 6 mängus keskmiselt 19,5ppg , 6.4apg,4,4rpg, ja keskmine hinne A+ , sain Denveri training campi
kui kellelgil on kopp ees alustada nii low lvliga siis väikest abi leiab: Gamecopyworld.com
ehk siis saab 99999 punni mida statsidele kasutada
Siis pole mõtet üldse mängida enam ju.... parem lihtsalt create a player, kõik statsid põhja ja seasonit mängima...Kaska kirjutas:kui kellelgil on kopp ees alustada nii low lvliga siis väikest abi leiab: Gamecopyworld.com
Esimesel hooajal siis liiga põhihooaja parim skoorija MVP-ks kahjuks ei saanud Nüüd vaja tiitel ka play offides koju tuua
Aga kas keegi teab, et mulle on räägitud, et teisel hooajal see my player värk jookseb kokku lihtsalt ja edasi ei saa mängida, aga tehti mingi pacth kus see bug eemaldatud... kas keegi teab kas see tõsi ja kui on , siis mis patchiga tegu on?
Aga kas keegi teab, et mulle on räägitud, et teisel hooajal see my player värk jookseb kokku lihtsalt ja edasi ei saa mängida, aga tehti mingi pacth kus see bug eemaldatud... kas keegi teab kas see tõsi ja kui on , siis mis patchiga tegu on?
mina ei tea, mul oli üks PG enne patchi juba 3ndas hooajasOskar8 kirjutas:Esimesel hooajal siis liiga põhihooaja parim skoorija MVP-ks kahjuks ei saanud Nüüd vaja tiitel ka play offides koju tuua
Oskar8 kirjutas:Esimesel hooajal siis liiga põhihooaja parim skoorija MVP-ks kahjuks ei saanud Nüüd vaja tiitel ka play offides koju tuua
Minul oli nii, et võitsin Memphisega tiitli ära, võistkonna parim skoorija ja siis edasi teisse hooaega ja mäng Miami vastu lihtsalt jäigi laadima... Tee endale savest back up, enne viimast mängu, vast aitab
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Ostsin 2knba10 steam-st probleem on selline, et mängida onlines peab olema patch, paraku steam pole veel patchi välja andnud ja orginaal patchi ei võta omaks. Kas on kellelgi lahendust?