Hooaja üldarutelu
Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale
Kalev peaks tõisiselt kaaluma seda Arbeti varinati. Kas mees on ikka oma raha väärt?
3 B-div. mänguga on eesti koondise shooter ladunud 3-me tervelt 18%.
Sa tead, mis raha ta saab?YO kirjutas:Kalev peaks tõisiselt kaaluma seda Arbeti varinati. Kas mees on ikka oma raha väärt?
Ei tea. Mina ei annaks kroonigi. Raha on raha.Egert kirjutas:Sa tead, mis raha ta saab?YO kirjutas:Kalev peaks tõisiselt kaaluma seda Arbeti varinati. Kas mees on ikka oma raha väärt?
-
- Kasutaja
Ja keda sina ,oo suur geenius tema asemele võtaks siit Eestist vabadest meestest?YO kirjutas:Ei tea. Mina ei annaks kroonigi. Raha on raha.Egert kirjutas:Sa tead, mis raha ta saab?YO kirjutas:Kalev peaks tõisiselt kaaluma seda Arbeti varinati. Kas mees on ikka oma raha väärt?
Arbet on siiski Kalevis, koondises rohkem hea kaitse mängu pärast , kui korvide viskamise.. Korvpall ei ole ainult viskamine nagu sa arvadYO kirjutas:Ei tea. Mina ei annaks kroonigi. Raha on raha.Egert kirjutas:Sa tead, mis raha ta saab?YO kirjutas:Kalev peaks tõisiselt kaaluma seda Arbeti varinati. Kas mees on ikka oma raha väärt?
[/quote]Ja keda sina ,oo suur geenius tema asemele võtaks siit Eestist vabadest meestest?[/quote]
Mitte kedagi! Miks see mängija peaks olema üldse eestlane? Minu meelest enamikud eestlastest mängijad on oma taset ilmekalt demonstreerinud. Äkki palkaks Vene ka? Kalev ju ikka töötuid Eesti kutte heast tahtest palkab - nt Erik Dorbek eelmisest hooajast.
Mitte kedagi! Miks see mängija peaks olema üldse eestlane? Minu meelest enamikud eestlastest mängijad on oma taset ilmekalt demonstreerinud. Äkki palkaks Vene ka? Kalev ju ikka töötuid Eesti kutte heast tahtest palkab - nt Erik Dorbek eelmisest hooajast.
Viimati muutis YO, 22 Aug 2010, 18:07, muudetud 2 korda kokku.
Arbeti palganumbri eest saaks päris kindlasti piiritagant oluliselt tugevama täienduse. Ainus häda on, et keegi viitsi seda seakisa pärast ära kuulata, kuidas enda mängijaid ei taheta arendada ja mustad mehed mängivad. ja siin me siis pusime, omad eesti mängijad ühes väikses konnatiigis koos, kevadel finaalmängude ajal pakutakse emotsioonipealt oioi mis tulemusi, tulemused tulevad hilissuvel. Peab tõdema, B divisjoni tase käib ilmselgelt meil hetkel üle jõu.
Vähemalt tänase mängu põhjal meie tulevase hooaja mängujuhtide võistluses näitas Sokk Tammele koha kätte.
Miks peab see klubi Cramo olema kes ta palkab? Rock teda ei taha ning ülejäänud klubid pakuksid talle ilmselt märgatavalt väiksemat palganumbrit ... siit ka koduse korvpalli probleem - enamik mängijaid on kordades ülemakstud.pelmeen kirjutas:Arbeti palganumbri eest saaks päris kindlasti piiritagant oluliselt tugevama täienduse. Ainus häda on, et keegi viitsi seda seakisa pärast ära kuulata, kuidas enda mängijaid ei taheta arendada ja mustad mehed mängivad. ja siin me siis pusime, omad eesti mängijad ühes väikses konnatiigis koos, kevadel finaalmängude ajal pakutakse emotsioonipealt oioi mis tulemusi, tulemused tulevad hilissuvel. Peab tõdema, B divisjoni tase käib ilmselgelt meil hetkel üle jõu.
Soho kirjutas:Arbet on siiski Kalevis, koondises rohkem hea kaitse mängu pärast , kui korvide viskamise.. Korvpall ei ole ainult viskamine nagu sa arvad
Nõus. Mis põhjusel ta siis lahmib nõndaviisi peale?
Asjaajaja kirjutas:Soho kirjutas:Arbet on siiski Kalevis, koondises rohkem hea kaitse mängu pärast , kui korvide viskamise.. Korvpall ei ole ainult viskamine nagu sa arvad
Nõus. Mis põhjusel ta siis lahmib nõndaviisi peale?
Kui vaba oled , tuleb visata (korvpalli üks aluseid)
Tema puhul tuleks küll sellele lausele siis erand tekitada - erandeid on alati. Kui ta on asendamatult pädev kaitses, siis las ta võtabki mehi peale. Palli pole tal vaja katsuda või kui, siis lihtsalt voolavuse mõttes käiks korra tema juurest läbi.Soho kirjutas:Kui vaba oled , tuleb visata (korvpalli üks aluseid)
-
- Kasutaja
Ja keda sina ,oo suur geenius tema asemele võtaks siit Eestist vabadest meestest?[/quote]YO kirjutas:
Mitte kedagi! Miks see mängija peaks olema üldse eestlane? Minu meelest enamikud eestlastest mängijad on oma taset ilmekalt demonstreerinud. Äkki palkaks Vene ka? Kalev ju ikka töötuid Eesti kutte heast tahtest palkab - nt Erik Dorbek eelmisest hooajast.[/quote]
Ühesõnaga lõppkokkuvõttes peaks Kalev koosnema siis ainult välismaistest neegritest.Siis tuleksid sina esimesena siia kisama kui mõttetu meeskond ikka on ja ainult neegrid mängivad.Või siis teine võimalus üldse pillid kotti pakkima?Jumala eest nagu lasteaed.
Mitte kedagi! Miks see mängija peaks olema üldse eestlane? Minu meelest enamikud eestlastest mängijad on oma taset ilmekalt demonstreerinud. Äkki palkaks Vene ka? Kalev ju ikka töötuid Eesti kutte heast tahtest palkab - nt Erik Dorbek eelmisest hooajast.[/quote]KalevForever kirjutas:Ja keda sina ,oo suur geenius tema asemele võtaks siit Eestist vabadest meestest?YO kirjutas:
Ühesõnaga lõppkokkuvõttes peaks Kalev koosnema siis ainult välismaistest neegritest.Siis tuleksid sina esimesena siia kisama kui mõttetu meeskond ikka on ja ainult neegrid mängivad.Või siis teine võimalus üldse pillid kotti pakkima?Jumala eest nagu lasteaed.[/quote]
Mina tahals näha võistkonda, kes suudaks mängida. Minu joaks pole mitte mingit vahet, kas võistkonnas 12 neegrit või eestlast - peaasi, et ma ei näeks seda mida ma olen Eesti korvpallis reeglina nägema: häbenemine, nahaalsuse puudumine, mämmerdamine, ebakindlus, julgusetus, koperdamine - kukkumine, saamatus.
-
- Kasutaja
Täna siis tõestas Sokk ka seda, et punkte temalt pole mõtet loota. Koondise mängudes siis keskmiselt 13p mängus.Kalevpoiss kirjutas:Eelmisel hooajal:Asjaajaja kirjutas: Sokk mängujuhina on ikka väga kahvatu, punke temalt ei tule ning resultatiivseid sööte ta ei jaga.
VTB Ühisliigas on Sokk 4. kohal res söötude arvult (3,7).
BBL on Sokk 5. kohal res söötude arvult (4,18).
Eesti MV on Sokk 3. kohal res söötude arvult (3,69).
Täitsa nõus - ei see mees oska resultatiivseid sööte jagada.