Jalgpall
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: Jalgpall
Kui Vunk täna põrub, siis Rüütli kaotab minu silmis punkte.
EESTI !!
EESTI !!
Eesti turvameeskonna tase on ikka hämmastav. Raudselt tunnitöölised, kes kusagil nurga taga suitsu kimuvad samal ajal kui mingisugused suvalised tondid platsil jooksevad. Kes teab, ehk valvavad seal keskerakonna reisisaatjad.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Noh jälle nõrk mäng Eesti poolt. Kodus loeb ainult resultaat ja ma loodan tõesti, et keegi Kalkuni sõnadega ei nõustu. Tarmo Kinki vahetus oli täiesti mõttetu. Milleks tuua vend viimaseks 10 minutiks kui Eesti saab palli selle aja sees ainult paar korda.
Samuti ma ei saa aru mis idiootidel on vaja ronida väljakule. Loodan tõesti igavane keeld A le Coqist ja las maksavad alaliidu trahvid ka kinni.
Samuti ma ei saa aru mis idiootidel on vaja ronida väljakule. Loodan tõesti igavane keeld A le Coqist ja las maksavad alaliidu trahvid ka kinni.
Sitamaitse jäi suhu, ütleme ausalt, Itaalia oli täiesti võidetav täna. Need väravad olid puhas hooletus. Väga-väga pettunud olen.
Zenjovist tuleb suur mängumees, seda ennustasin juba ammu, aitäh temale selle emotsiooni eest, mida ta pakkus!
Zenjovist tuleb suur mängumees, seda ennustasin juba ammu, aitäh temale selle emotsiooni eest, mida ta pakkus!
tõsiselt tahaks näha uuesti seda penalti olukorda... olin suhteliselt lähedal sellele ja mina olin küll esimesest hetkest täiesti kindel et see oli penalti... no lihtsalt oli...
Staadionil tundus küll, et pennal. Btw mis maa kohtunik üldse oli, no sellist troppi annab ikka tikutulega taga otsida.
Eripreemia peaksid saama ka meeskonna "eliit" turvamehed. Vahivad näod pikal, kui kutt lidub
Eks järgmine kord ollakse rohkem valmis.
Eripreemia peaksid saama ka meeskonna "eliit" turvamehed. Vahivad näod pikal, kui kutt lidub
Eks järgmine kord ollakse rohkem valmis.
Hispaania kohtunik oli.tempo kirjutas:Staadionil tundus küll, et pennal. Btw mis maa kohtunik üldse oli, no sellist troppi annab ikka tikutulega taga otsida.
Siis ei imesta ka, miks selline tropp oli.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Terve kohtunike trio oli Hispaaniast, millest ma kohe hakkasin mõtlema, et see võib meile kehv olla.
Zenjovi värav oli ilus! Emotsioon oli laes, kui värava lõi, aga kaks lastud väravat olid liialt kergelt saadud.
Nüüd, 2010ndal aastal, võime öelda, et oleme pettunud, et Itaaliale kaotasime. Oli täiesti hammustatav vastane, aga mis läinud see läinud.
Ennustus läks ka täppi. Pakkusin, et kas 0:1 või 1:2 Eesti kaotab ja lisasin, et tahaks, et Eesti ikka värava lööks
Zenjovi värav oli ilus! Emotsioon oli laes, kui värava lõi, aga kaks lastud väravat olid liialt kergelt saadud.
Nüüd, 2010ndal aastal, võime öelda, et oleme pettunud, et Itaaliale kaotasime. Oli täiesti hammustatav vastane, aga mis läinud see läinud.
Ennustus läks ka täppi. Pakkusin, et kas 0:1 või 1:2 Eesti kaotab ja lisasin, et tahaks, et Eesti ikka värava lööks
Fear the prophet!
Keegi leiab siis võiks ülesse panna, aga nagu kuulsin siis telekast sellest olukorrast kordust polnud? Mängust ei hakkagi sõna võtma...suht stress veel peal.Oskar8 kirjutas:tõsiselt tahaks näha uuesti seda penalti olukorda... olin suhteliselt lähedal sellele ja mina olin küll esimesest hetkest täiesti kindel et see oli penalti... no lihtsalt oli...
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
ERR Spordi intervjuudega videos on natuke näha seda, kuid mitte kõige paremini.Alex kirjutas:Keegi leiab siis võiks ülesse panna, aga nagu kuulsin siis telekast sellest olukorrast kordust polnud? Mängust ei hakkagi sõna võtma...suht stress veel peal.Oskar8 kirjutas:tõsiselt tahaks näha uuesti seda penalti olukorda... olin suhteliselt lähedal sellele ja mina olin küll esimesest hetkest täiesti kindel et see oli penalti... no lihtsalt oli...
Nii kaua kuni kohtunikud suuri jalgpalliriike hoiavad, pole kahjuks võimalik võita! Kõige haigem oli muidugi see olukord, kui Ženjov jooksis pastanägude #4'ga palli järgi ja see Pasta-Tagliatelle viskas lihtsalt käpuli, ise kohe pallist kinni haarates, mees lihtalt nägi, et Ženjov on kiirem ja sellest oleks väravavahiga 1-1 saanud minna. Ilmselgelt kuulub meeste trenni juurde ka Draamateater!