no kurat! hääletan, aga hööi juurde ei tule kuigi sellest on rohkem kui 24 tundi tagasi millal ma viimati hääletasin.,.. reedil pysib häälte arv 5506 peal :S
Karl kirjutas:Nii:) täna on siis minu poolt juba mingi 25 häält:D panin koolis ka kõik kanguri ja reedi poolt hääletama:D Talts polegi veel eest läinud vahe mingi 15 häält:) Ise hääletan taltsi asemel uvis helmanise poolt vb tuleb minu poolt kangur&reedile mingi 100 häält ära:D Kõik hääletama!!!!
+15 häält veel minu poolt ja Kangur 10 ees Reedil 50 veel puudu:)
Me saame nigunii maciulise kinni ja siis saavad mõlemad tähtede mängule, nii **** ei saa olla et mingi helmanise poolt hääletada:S
Karl kirjutas:Nii:) täna on siis minu poolt juba mingi 25 häält:D panin koolis ka kõik kanguri ja reedi poolt hääletama:D Talts polegi veel eest läinud vahe mingi 15 häält:) Ise hääletan taltsi asemel uvis helmanise poolt vb tuleb minu poolt kangur&reedile mingi 100 häält ära:D Kõik hääletama!!!!
+15 häält veel minu poolt ja Kangur 10 ees Reedil 50 veel puudu:)
Me saame nigunii maciulise kinni ja siis saavad mõlemad tähtede mängule, nii **** ei saa olla et mingi helmanise poolt hääletada:S
ma loodan , et saame jah , aga kaua hääletus kestab veel? Ja andke te tartu omad ikka meile kah hääli, mina panen koguaeg taltsile ja allingule ja tsin-ile hääli.
selles suhtes et hääletaks jah tsini,reedi,kanguri ja taltsi sisse, aga Allingut kyll mitte :S esiteks see oleks eriti nõme ja teiseks see ajaks nii läti kui leedu fännid marru ja siis saame ise ka laviiniga!