Kodulehe arutelu - head, vead ning mõtted
Re: Kodulehe arutelu - head, vead ning mõtted
poe hinnad eurodesse !
unista edasi, kodulehte uuendati viimati oktoobris. ainult uudiseid lisatakse juurde.xrip55 kirjutas:poe hinnad eurodesse !
Pidi ju üldse uus leht tulema, mis sellest on saanud?
-
- Kasutaja
kodulehte tahaks küll tõesti näha , uuendatud mängijate listi ja piltidega!
- --KingLeBron--
- Kasutaja
unistage edasi , selles elus te seda ei näe...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
No aru ma ei saa miks uus valmis ei saa. Enam-vähem püsiva sisuga kodulehe tegemiseks kulub umbes 2 tundi koodiga kui välimus välja mõeldud.
Keegi üldse teab miks on vaja uus leht teha? Mis praegusel viga on (peale selle, et seda ei uuendata)?
Foorumi link on kodukal ilusti väljatoodud.
SUPER !
SUPER !
Tantsutüdrukute link kadus, mis sest, et see ei toiminudxrip55 kirjutas:Foorumi link on kodukal ilusti väljatoodud.
SUPER !
-
- Kasutaja
MILLAL ÜKSKORD SEE MÄNGIJATE LIST UUENDATUD SAAB?
KML-EUROCUP-VTB
Kas siia foorumisse uusi ja teistsuguseid emotikone ei oleks võimalik lisada? Mulle tundub, et ma ei saa oma mõtteid muidu piisavalt hästi väljendada.
PS! Panin küsimuse siia teemasse, sest foorumi uuenduse teema on suletud ja uut teemat polnud mõtet ka teha.
PS! Panin küsimuse siia teemasse, sest foorumi uuenduse teema on suletud ja uut teemat polnud mõtet ka teha.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Uu, adminnid ja moded, mentidena olete kõvad, aga sooviksin siiski oma lihtsale ja puhttehnilisele küsimusele vastust.Bawse kirjutas:Kas siia foorumisse uusi ja teistsuguseid emotikone ei oleks võimalik lisada? Mulle tundub, et ma ei saa oma mõtteid muidu piisavalt hästi väljendada.
Väärikalt ette tänades,
Bawse
Ment oled sa ise võibolla.Bawse kirjutas:Uu, adminnid ja moded, mentidena olete kõvad, aga sooviksin siiski oma lihtsale ja puhttehnilisele küsimusele vastust.Bawse kirjutas:Kas siia foorumisse uusi ja teistsuguseid emotikone ei oleks võimalik lisada? Mulle tundub, et ma ei saa oma mõtteid muidu piisavalt hästi väljendada.
Väärikalt ette tänades,
Bawse
Aga milleks smaile juurde, su jutt on niigi smaili rikas. Eks ta ikka ole võimalik lisada, aga seda peab tegema admin.
Ma kasutan keskmiselt alla ühe emotikoni postituse kohta. Pole ju väga hull.marxx762 kirjutas:Ment oled sa ise võibolla.Bawse kirjutas:Uu, adminnid ja moded, mentidena olete kõvad, aga sooviksin siiski oma lihtsale ja puhttehnilisele küsimusele vastust.Bawse kirjutas:Kas siia foorumisse uusi ja teistsuguseid emotikone ei oleks võimalik lisada? Mulle tundub, et ma ei saa oma mõtteid muidu piisavalt hästi väljendada.
Väärikalt ette tänades,
Bawse
Aga milleks smaile juurde, su jutt on niigi smaili rikas. Eks ta ikka ole võimalik lisada, aga seda peab tegema admin.
Aga jään siis adminni vastust/tegevust ootama.
^ Sa võid need ju alati pildina postitusele lisada.