Jalgpall
Re: Jalgpall
Chelsea, käed eemale El Ninost!
A ja, Jürgen mida arvad Ajaxi käsipalluri ja inimsööja liitumisest Liverpooliga?
A ja, Jürgen mida arvad Ajaxi käsipalluri ja inimsööja liitumisest Liverpooliga?
ma ei tea lugesin seda uudist just ja nagu tuju muutumise kõver oli ikka nii ülesmäge, kui olla saab, peaks jooma minema selle puhul.. Aga kurb asi see, et mingi kuulukas et El Nino tahab lahkuda nüüd, loodan et see kuulukas.Alex kirjutas:Chelsea, käed eemale El Ninost!
YNWA !!!!
Luis Suarez is expected to complete his transfer from Ajax to Liverpool on Monday after successfully passing a medical this weekend.
The Club agreed a fee of up to 26.5million Euros with Ajax for the transfer of the Uruguayan international on Friday and a Liverpool FC spokesperson tonight said: "Luis Suarez has successfully passed his medical and personal terms with the player have been agreed. We expect to complete the remainder of the paperwork tomorrow."
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=412786" onclick="window.open(this.href);return false;Eesti jalgpallikoondis saab 29. märtsil Lillekülas toimuvas EM-valikmängus Serbiaga nautida vaid kodupubliku kohalviibimist, sest UEFA otsuse kohaselt lasub Serbia toetajatel staadionikeeld
Mis Liverpooli fännid arvavad Torresest ja tema üleminekust Chelseasse? Ja uuest ründajast Carrollist?
Torresest arvavad nad seda: http://sport.err.ee/jalgpall.php?06120095" onclick="window.open(this.href);return false;
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Huvitav kas Liverpooliga läheb nagu Cavsiga kes ka lahkuja särke põletasid?:D
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Mai usu eriti, et liverpool nõrgeneb sellevõrra, kuna Torres pole ka just kõike paremas hoos ja Carroll on ka päris hea ikka.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Eks näis, vaheldust on Liverpoolile tabeliseisu vaadates kindlasti vaja. Ei ütleks, et ründeduo Suarez-Carroll Torresest kehvem oleks.
kokkuvõttes ka mina tehinguga rahul, kuid see kuidas ja kuhu torres läks.. jätab soovida
kõik tema ütlused et I love liverpool and never play for another English club. Tõmbas omale sajaga veepeale igatahes.
Kui enne oleks soovinud, et edukat karjääri, siis nüüd: Fuck off and have a terrible career.. oleks mul särk ja elaks inglismaal, liituks nende põlengutega.
kõik tema ütlused et I love liverpool and never play for another English club. Tõmbas omale sajaga veepeale igatahes.
Kui enne oleks soovinud, et edukat karjääri, siis nüüd: Fuck off and have a terrible career.. oleks mul särk ja elaks inglismaal, liituks nende põlengutega.
Ja põletaksid ka meeskonna logo mis särgil nagu need debiilid?jyrgen kirjutas:kokkuvõttes ka mina tehinguga rahul, kuid see kuidas ja kuhu torres läks.. jätab soovida
torrese nime kindlasti ja selles on ka suurem point. Sama tehti Gerrardiga 2005. mitte et ma mingi püromaan oleks, aga viis kuidas oma viha välja elada. Asi ei ole üldsegi selles logos.maik kirjutas:Ja põletaksid ka meeskonna logo mis särgil nagu need debiilid?jyrgen kirjutas:kokkuvõttes ka mina tehinguga rahul, kuid see kuidas ja kuhu torres läks.. jätab soovida
Ise kui Chelsea pooldaja, olen selle üleminekuaknaga väga rahul!
Mina kui Liverpooli pooldaja olen natuke Fernando lahkumise üle kurb, kuid peaasi, et Manusse ei läinud:)
Jätab soovida ja seda enam, et ta Inglismaale jäi.
Viimati muutis Alex, 02 Veebr 2011, 22:52, muudetud 1 kord kokku.
manu - chelsea, sama asi minu jaoks, kuigi manu on vist kraadi võrra hullem tõesti.Karl kirjutas:Mina kui Liverpooli pooldaja olen natuke Fernando lahkumise üle kurb, kuid peaasi, et Manusse ei läinud:)