See, kuidas see joonistati ning kuidas see lõpuks välja kukkus, on omaette küsimus, aga puht ideeliselt ei olnud Suurorule viske joonistamine ju kuigivõrd imelik. Ta on tegelikult päris hea käega ning selge oli, et Tartu tähelepanu saab olema nii või naa Valge ja Järvi peal. Ilmselt loodetigi, et ehk tekib selle tähelepanu arvelt Suurorule viskeks natuke rohkem ruumi ning üllatatakse Tartut.toivo kirjutas: ↑Täna, 08:48 Ma panin ka pärast Suuroru viset vihaga striimi kinni. Ei taha hästi uskuda, et Evart joonistas sellise play, et 28,6%-se kolmestetabavusega mees, kes mängus oli tolleks hetkeks 3st ühe ära pannud hakkab põrgatuse pealt Curryt tegema. Aga kui kordust vaadata, siis ega midagi muud mõistlikku ei toimunud. Tamm üritas Valgele kolmese taga katet panna, aga mõlemad rollisid miskipärast ühele poole puntrasse kokku ning Järvi passis lihtsalt niisama teises ääres ega üritanudki vabaks saada. 12,6 sekundit on päris pikk aeg, korralik brainfart kogu meeskonnalt.
Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25
Suurorul oli koht iseenesest olemas ja enne Kuusmaa challenget ta umbes sellest kohast ka ära viskas. Viga tehti seal küll napilt enne viset, kuid vilistati minu meelest pärast viset - oleks jätnud siis vilistamata, mine võta nüüd kinni, kuidas õige oleks olnud. Ma olen rohkem kuri sellepärast, kuidas kaks raske tööga saavutatud +7 ja +5 eduseisu liiga lihtsalt maha mängiti, seal oleks võinud külma pead säilitada. Bradfordi oleks võinud pigem vahepeal maha jahtuma võtta ja siis just lõpus sisse tuua, sest kogemusi on tal Suurorust rohkem.
Tartule järjekordne üsna sarnane võit nagu Liepaja vastu, mis kuidagi ära kobistati, sest vastane ei visanud otsustaval hetkel enam sisse.
Tartule järjekordne üsna sarnane võit nagu Liepaja vastu, mis kuidagi ära kobistati, sest vastane ei visanud otsustaval hetkel enam sisse.
Pole midagi väga rääkida, selle aasta Tartu mängupilt ja komplekteeritus ütlevad mulle ,et järjekordselt pole midagi Cramo vastu teha, hea kui jõutakse selle satsiga Eestikate finaali, ENBL on pekkis, EstLat liigas on lootus ,et 8 hulka mahume, karikasarjas 4 hulka ikka vast jõuame aga sealt edasi sõltub vastastest ja meeskonna hetkekooseisust (uus täiendus ja vigastused-haigused) loodame, et leitakse hea mängujuht kes suudab selle meeskonna paremaks teha aga sellise leidmine on väga raske ja vähe tõenäoline on ,et Tartu juhtkond kellegi väga asjaliku leiab ja selle leidmisega läheb kiireks , karikamängud mängitakse ühe nädala sees, 10-15 veebruar, uus mees tahab ka rohkem kui paar nädalat meeskonda sisse elada, senised mängijad ca 1 kuu aga vähem kui kuu aja pärast on juba karikamängud. Kuusmaa on ka natuke pettumus, mõtlesin ,et meeskonnast viimase väljapigistamine ja mänguks ettevalmistus tema tugevus aga praegu tundub ,et nii see ei ole, noored ka Kuusmaa all väga palju kindlust pole saanud aga eks ta nats roostes ka ole, suurest kossust liiga kaua eemal olnud.marxx762 kirjutas: ↑Eile, 22:51 Pärnu sai siis Evarti juhendamisel esimese kaotuse ja Tartu sai vahepealsetele suurtele kaotustele veidi leevendust. Saab olema huvitav näha kas Evart suudab võistkonna mängu ka veidi distsipliini sisse tuua, sest teatud hetkedel läks ikka täitsa suvaliseks pommitamiseks ja kokkuvõttes mõneti see ka maksis mängu.
Siinse foorumi Tartu esindaja RK on viimasel ajal väga vaikne olnud ning ilmselgelt pole olnud põhjust rõõmustamiseks, aga ehk jagad oma nägemust või mida tunnevad fännid või mis on nö saunas räägitud - miks see olukord on selline nagu ta parasjagu on?
Sauna juttusid praegu ei rääkida väga pole, ma ise usun et see kodune tappa saadud mäng Talltechiga võib Tartu meeskonna järgmise hooaja komplekteerimises väga suurt rolli mängida ,et kuidas ja mismoodi asi üldse edasi läheb aga eks näeme kas minu kõhutunnetus on vale või õige.
Oleks pannud Joosep Toome treeneriks, siis saaksid Tartu poisid ka mängida ja areneksid, aga seda ju ei tehta. Kui ei taha, et noored koliks mujale mängima. Nagu Reinar ütles, et selleks et omad poisid areneksid, siis on vaja neid mängu panna. Muidu lõpetavad varakult karjääri ja kõik.
Joosep Toome on väga hea laste treener (lapsed kuni 15 a), arvan ,et noorte treenerina ta ei ole väga hea, Eestis mängijate puudus, keegi ei lähe kaduma, Tartu juba proovis mõned aastatd tagasi oma noortega mängida, ei tulnud väga välja, mõned läksid välismaale (Rosenthal, Saar ja Sepp), mõned mujale Eestisse (Peemot, Saal, Eelmäe, Tassa, Sverre Aav), mõni üldse lõpetas (Kivi), noorus on mööduv nähtus ja karjääri peavad kõik lõpetama, ega siin ei ole kindlat retsepti kuidas saada heaks mängijaks, peab olema töökas, andekas ja ka kannatlik aga peaasi et on klubisid kus saab mängida, meil paljud klubid ostsivad eesti mängijaid tikutulega taga ntx Keila KK, Viimsi ja Rapla,vbl ka Pärnu, õnneks on väga palju noori välismaal korvpallisüsteemides, koondisele tuleb mängijaid peale küll, meistriliigasse on vaja natuke parema tasemega mängijaid juurde, vaadates noorte taset siis vbl 3-4 aasta pärast on meil mängijatega parem seis, igatahes mina loodan seda, aga kui meistriliigasse tuleb lähiajal juurde mõni klubi siis eesti mängijate defitsiit on püsiv..habe kirjutas: ↑Täna, 15:13 Oleks pannud Joosep Toome treeneriks, siis saaksid Tartu poisid ka mängida ja areneksid, aga seda ju ei tehta. Kui ei taha, et noored koliks mujale mängima. Nagu Reinar ütles, et selleks et omad poisid areneksid, siis on vaja neid mängu panna. Muidu lõpetavad varakult karjääri ja kõik.
See ajastus on kuidagi eriti hea. Täpselt Coolbeti mänguks. Andres hõõrub vist käsi ka kokku ja näeb väga hammustamise kohta, arvestades Coolbeti rotatsiooni-vigastusi ja mängugraafikut.