average siis vastavalt 5,57 ja 2,33
Kus suitsu seal, tuld. Nuga eile Tartu vastu ka ei pelanud. Tegemist ju õige vintske vennikesega, kes meilgi siin üksjagu pahandust külvas Kalevi Spordihallis. Viimane mäng Inter Bratislava vastu kõmmutas ka 24 silma, kuigi sealt saadi paarkümne punktine kaotus ENBL-i playofsis. Ei tea kas läksid siis selle peale Masursiga suusad risti või lihtsalt pole Valmieral nii palju vahendeid välkareid hooaja lõpus palgal hoida. See vist juba ka varem läbi käind äkki, aga mulle oli uus info ülekandes, et Bobrov oli kõvasti radaril suvel, aga tema töötasu jääb kuskile 10 000 euri piirimaile ja teda ei saadud lubada. Seega jah ma ikka pingutasin üle oma numbritega üleval, kus arvasin, et äkki toob keegi 20 000 eurose mehe. Äkki kunagi jõuavad head ajad tagasi ja jõutakse ka selliseid palkasi Eestis asjalikele meestele maksta!
Ma ei saa väga aru. Minu meelest peaks asi loogiliselt käima, et enne suudad sa kodus oma staatuse “küla kuningana” ära kinnistada ning seejärel lähed muid jahimaid vallutama.marxx762 kirjutas: ↑05 Mär 2025, 22:30 Mis puudutab lätlaste või mõne muu riigi satsiga peetavaid mänge, siis minu meelest näitab see meie publiku üldist taset ja huvi ning väärtushinnangut. Kui ikka naabrile saab "kümpi sõita" siis see on märksa olulisem. Isegi see pole oluline, et oled teda juba 10x näinud. Paljude jaoks on oluline olla oma külas kuningas, mitte keegi keda teatakse suures linnas ning see pakubki enamusele rahulolu. See kui külla tuleb rikkam rumeenia klubi kus on suvalised antsud, siis see ei tähenda midagi, kuigi just võiks olla oluline end välismaiste satsidega võrrelda.
Ma pidasin silmas rohkem seda, et võtame näiteks Coolbet või Rapla või ükskõik mis Est-Lat võistkonna, siis kui Rapla mängib Pärnuga, siis on saalis märksa enam rahvast kui näiteks Zelli või Liepaja vastu. Mu point oli see, et kodust kossusõpra ei kõneta kahjuks lätlased ning nende võimalik võitmine. Pigem ikka pakub huvi et saaks naaber maakonna võistkonnast jagu.East kirjutas: ↑05 Mär 2025, 23:56Ma ei saa väga aru. Minu meelest peaks asi loogiliselt käima, et enne suudad sa kodus oma staatuse “küla kuningana” ära kinnistada ning seejärel lähed muid jahimaid vallutama.marxx762 kirjutas: ↑05 Mär 2025, 22:30 Mis puudutab lätlaste või mõne muu riigi satsiga peetavaid mänge, siis minu meelest näitab see meie publiku üldist taset ja huvi ning väärtushinnangut. Kui ikka naabrile saab "kümpi sõita" siis see on märksa olulisem. Isegi see pole oluline, et oled teda juba 10x näinud. Paljude jaoks on oluline olla oma külas kuningas, mitte keegi keda teatakse suures linnas ning see pakubki enamusele rahulolu. See kui külla tuleb rikkam rumeenia klubi kus on suvalised antsud, siis see ei tähenda midagi, kuigi just võiks olla oluline end välismaiste satsidega võrrelda.
Minu jaoks on näiteks oluline, et Kalev suudaks end siinse regiooni tippklubina kehtestada, aga see eeldab seda, et me ei ole kohalikus liigas Läti klubide järel kuskil kolmas või neljas, vaid ikkagi võtame eesmäriks VEFi ja Zellit igal võimalusel loputada. Ja staatust ei kinnistata mitte ühe või kahe hooajaga, vaid ikka pikema perioodi vältel.
Euroopa osas nõus, et seal saab rahvusvahelist positsiooni mõõta, aga see ei tähenda, et koduse regiooni võimuvõitlus peaks tagaplaanil olema või vähemtähtis.
UK korvpall ei ole midagi nii nõrk, selle uue nn Põhja euroopa liiga Tartu grupi põhiturniiri võitis Eagles kes on UK hetkel 4 sAdornoBrothers kirjutas: ↑06 Mär 2025, 12:38 Käisin hiljuti Lionsi mängul ja nägin Floodi Caledonia Gladiators'i vastu. Tundus väga asjalik vend, kolme viskas hästi ning oli korralik floor general. Samas vastane oli märksa nõrgem ning UK korvpall on oluliselt vähem tõsisem nähtus kui Euroopa oma.