Kuues on BurlacuMario kirjutas:Miskipärast mulle ei meenu, kes see 6. balkanlane on, kellest räägitakse. Jelić, Pelkić, Jokić, Kedzo, Vuksanović ja ... ?Madis kirjutas:http://www.kalev.ee/est/?news=965662&ca ... smangijaid
Uudised/Intervjuud.
Väga "konkreetne" artikkel küll.
Kust ta võtab, et üldse midagi Kalevi kontole läks, kui ta ei tea, "kui palju rahast EOKsse vahendustasuna pidama võis jääda"?
"Mu allikas väitis, et korvpalliliit ei ole poole aasta jooksul sellele kirjale vastanud."
Ma väidan, et Pulleritsul pole enam millestki kirjutada vist...
Kust ta võtab, et üldse midagi Kalevi kontole läks, kui ta ei tea, "kui palju rahast EOKsse vahendustasuna pidama võis jääda"?
"Mu allikas väitis, et korvpalliliit ei ole poole aasta jooksul sellele kirjale vastanud."
Ma väidan, et Pulleritsul pole enam millestki kirjutada vist...
Kaia Kanepi uus treener on Luca Appino
Eesti esireketi Kaia Kanepi (WTA 27) uus treener on itaallane Luca Appino, kirjutab kaiakanepi.com.
Leping uue treeneriga allkirjastati eile.
45-aastane Appino on töötanud mitmes tenniseakadeemias ja teinud karjääri jooksul koostööd selliste tippudega nagu Andy Roddick, Rafael Nadal, Carlos Moya, Fernando Gonzalez, Kim Clijsters, Daniela Hantuchova jpt, kuigi ühegi staari isiklik treener ta olnud ei ole.
"Tean Kaiat juba pikka aega. Treenisime eelmisel nädalal Prantsusmaal ja koostöö tundus sujuvat. Nii otsustasimegi seda pikemalt jätkata," rääkis Attoni veebilehe welovetennis.fr. vahendusel.
"Kaia on andekas ja tark mängija ning meil on koos suured eesmärgid," jätkas ta. "Tunnen, et ta loodab mu abile ja on väga võidujanuline."
Oma eelmise treeneri Pablo Giacopelliga lõpetas Kanepi koostöö septembris.
http://www.sportnet.ee/artikkel/77378
Sounds good.
Eesti esireketi Kaia Kanepi (WTA 27) uus treener on itaallane Luca Appino, kirjutab kaiakanepi.com.
Leping uue treeneriga allkirjastati eile.
45-aastane Appino on töötanud mitmes tenniseakadeemias ja teinud karjääri jooksul koostööd selliste tippudega nagu Andy Roddick, Rafael Nadal, Carlos Moya, Fernando Gonzalez, Kim Clijsters, Daniela Hantuchova jpt, kuigi ühegi staari isiklik treener ta olnud ei ole.
"Tean Kaiat juba pikka aega. Treenisime eelmisel nädalal Prantsusmaal ja koostöö tundus sujuvat. Nii otsustasimegi seda pikemalt jätkata," rääkis Attoni veebilehe welovetennis.fr. vahendusel.
"Kaia on andekas ja tark mängija ning meil on koos suured eesmärgid," jätkas ta. "Tunnen, et ta loodab mu abile ja on väga võidujanuline."
Oma eelmise treeneri Pablo Giacopelliga lõpetas Kanepi koostöö septembris.
http://www.sportnet.ee/artikkel/77378
Sounds good.
Kuulasin eile Kuku raadiost saadet "Vahetund Postimehega", kus oli juttu Eesti korvpallist Peep Pahvi, Priit Pulleritsu ning Karel Loide eestvedamisel. Tehti juttu meeste palkadest, suhtumisest neegritesse, välismaal mängimisest ning "müstilisest 5 miljonist". Minu arvates täiesti mõttetu ja sisutühi saade, mina isiklikult midagi uut ega huvitavat teada ei saanud. Pullerits ei olnud nagu üldse saadet ette valmistanud ega jaga ka korvpallist suurt midagi. Pahv oli omas elemendis, lahmides ja öeldes kõik konkreetselt välja. Loide oli lihtsalt poliitiliselt korrektne ja ajas mulli ning noogutas kaasa. Saate muutis mõttetuks ka pidev reklaamipauside tegemine. Aga kes soovib, saab kuulata:
http://podcast.kolhoos.ee/podcasthtml?p ... ostimehega
Ja ainus positiivne asi Pulleritsu juures on see, et ta hääldas Linehani nime õigesti...Esimene inimene Eesti meedias, kes seda tegi...Minu andmetel.
http://podcast.kolhoos.ee/podcasthtml?p ... ostimehega
Ja ainus positiivne asi Pulleritsu juures on see, et ta hääldas Linehani nime õigesti...Esimene inimene Eesti meedias, kes seda tegi...Minu andmetel.
Viimati muutis And, 13 Nov 2008, 15:41, muudetud 1 kord kokku.
Põhiline siis, Rocki lembust tunnistasid Pullerits ja Pahv otseetris. Kalevi leegionärid on neegrite gäng, sellisel tasemel mehi on korvpallis sadu. Rockis aga on omad joped, kõik leegionärid supertuntud, eesotsas giorgi sanikidzega
Niisama huvipärast kuulasin selle jama lõpuni ja Pullerits ilmselt lasi paar pisarat ka selle 5 miljoni jutu lõpetuseks.
Niisama huvipärast kuulasin selle jama lõpuni ja Pullerits ilmselt lasi paar pisarat ka selle 5 miljoni jutu lõpetuseks.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Giorgi Sanikidze wtf?
Viktor Sanikidze ja Giorgi Tsintsadze ikka.
Ei, aga Rockil muidu see positiivne, et suht sama sats on neil edasi. Beard ja Sanikidze küll uued ja paistab, et Sanikidze ost on ennast ära õigustanud
Mitte nagu eelmine hooaeg: palgati kalli hinna eest Šeštokas ning mees käis ikkagi suht vähe platsil.
Ei, aga Rockil muidu see positiivne, et suht sama sats on neil edasi. Beard ja Sanikidze küll uued ja paistab, et Sanikidze ost on ennast ära õigustanud
Mitte nagu eelmine hooaeg: palgati kalli hinna eest Šeštokas ning mees käis ikkagi suht vähe platsil.
Fear the prophet!
kel sa põhimõtteliselt nime vahetusele oled mõelnud vä ?? Nagu Kalev4everist võisk teha Rock4ever. Räägi demarriga äkki annab midagi tehaKalev4ever kirjutas:Giorgi Sanikidze wtf?
Kui oleksid saadet kuulanud, siis saaksid aru, miks Giorgi Sanikidze...Kalev4ever kirjutas:Giorgi Sanikidze wtf?
kas rakveres elab tõesti kõigest 17000 elanikku või tüüp pani veits mööda??Kalev4ever kirjutas:Giorgi Sanikidze wtf?