NBA Live 10 ja NBA 2K10
-
- Kasutaja
Re: NBA Live 10 ja NBA 2K10
Tahaks teada, et Kas te teete simi niikaua kui mängu pannakse või vaatate mängu ja ootate kui mängu saab. Ise kasutan teist varianti ja on olnud ka selliseid mänge kui üldsegi ei saa platsile. Tegin NBA's esimese mängu nii ja vaatasin 40m ära ega saanudki platsile.
Simi alati! Mida kauem sa mängu vaatad, seda vähem mänguaega sulle jääb. Ei tea miks see nii on, aga simulateides pole mul kordagi sellist asja olnud, et platsile ei saa.vabakutseline kirjutas:Tahaks teada, et Kas te teete simi niikaua kui mängu pannakse või vaatate mängu ja ootate kui mängu saab. Ise kasutan teist varianti ja on olnud ka selliseid mänge kui üldsegi ei saa platsile. Tegin NBA's esimese mängu nii ja vaatasin 40m ära ega saanudki platsile.
Kas keegi on My playeris D-league ka mänginud, ja sealt NBA'sse saanud? Mul endal kaob igastahes tuju ära kui ma D-liigi satun ega viitsi neid mänge mängida eriti, kui ei tea kas sealt on võimalik NBA'sse edasi ka saada ja kui kiiresti.
-
- Kasutaja
Sealt on võimalik küll NBAsse saada aga sa peab iga mäng täitma need ette antud asjad ära. Kui kiiresti sealt saab ei tea kuna pole sealt samuti saanud.martin kirjutas:Kas keegi on My playeris D-league ka mänginud, ja sealt NBA'sse saanud? Mul endal kaob igastahes tuju ära kui ma D-liigi satun ega viitsi neid mänge mängida eriti, kui ei tea kas sealt on võimalik NBA'sse edasi ka saada ja kui kiiresti.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Sain treeninglaagrist D-League-i ja seal eriti ei säranud, kuid suhteliselt lambist pakkus Bulls mulle umbes 15 D-League mängu pärast 10-day contracti ja sealt saingi NBA-sse. Nii et on küll võimalik, lihtsalt tuleb need mõned mängud ära kannatada
-
- Kasutaja
Kes mängib C või PF'ina seletagu miks Neile üldse ei söödeta? olen mõlemaid proovinud ja no kaaslased ei sööda üldse.
- Kivipallur
- Kasutaja
Äkki halb kohavalik?
see uus patch , tegi My Player mode suhtt sitaks ,
see on hea ,et veerandaja pikkust saab muuta ja framerate värk on ka parandatud ,
aga ma ei saa enda Centriga üldse enam mängida , sest 2kteam arvas , et see on probleem kui korvialustel visetel pole piisavalt kehakontakti , ja nüüd ma ei saagi enam layupe teha kuna igakord teeb mu mees mingi sita viske , ja see võetaks Bad Shot Selectioniks
just hakkas Centriga hästi minema , jõudsin iseg Rookie - Sophomore mängule 14,7 punkti ja 9 lauapalliga
see on hea ,et veerandaja pikkust saab muuta ja framerate värk on ka parandatud ,
aga ma ei saa enda Centriga üldse enam mängida , sest 2kteam arvas , et see on probleem kui korvialustel visetel pole piisavalt kehakontakti , ja nüüd ma ei saagi enam layupe teha kuna igakord teeb mu mees mingi sita viske , ja see võetaks Bad Shot Selectioniks
just hakkas Centriga hästi minema , jõudsin iseg Rookie - Sophomore mängule 14,7 punkti ja 9 lauapalliga
TARTU ROCK !
lihtne elementaarne asi nagu päris korvpallisvabakutseline kirjutas:Kes mängib C või PF'ina seletagu miks Neile üldse ei söödeta? olen mõlemaid proovinud ja no kaaslased ei sööda üldse.
tee palliga mängijale katteid, võta ründe laudu
seisa seal vabaviske ja kolmese joone vahel see koht kus tavaliselt pf mingit joonist täidab..
ise ka C aga suht sitas võistkonnas nimelt torontos seal ju need valged mehed, kes 3 panevad aind ja mingi calderon isetseb, kellegile ei sööda
aga jah ma enamus punne saan kas siis ründelaud või kate katest mänguga
nu mul kaitse C ka üritan kaitses rabada rohkem :p iga mäng suht 2 koppa vahest rohkem
-
- Kasutaja
Patchi kohta on midagi kuulda?
Räägitakse, et ~2 nädalat läheb veel
No ma sain nüüd peale üheksat mängu Celticsisse, ja mis on asja juures eriti kahtlane, et ma saan rohkem mänguaega kui Rondo ja kui ma d-liigis eriti hästi ei pannud siis nba's on kõik statid mingi 2x paremad ja veits lihtsam on mängida:Dkasutaja123 kirjutas:Sain treeninglaagrist D-League-i ja seal eriti ei säranud, kuid suhteliselt lambist pakkus Bulls mulle umbes 15 D-League mängu pärast 10-day contracti ja sealt saingi NBA-sse. Nii et on küll võimalik, lihtsalt tuleb need mõned mängud ära kannatada
martin kirjutas:No ma sain nüüd peale üheksat mängu Celticsisse, ja mis on asja juures eriti kahtlane, et ma saan rohkem mänguaega kui Rondo ja kui ma d-liigis eriti hästi ei pannud siis nba's on kõik statid mingi 2x paremad ja veits lihtsam on mängida:Dkasutaja123 kirjutas:Sain treeninglaagrist D-League-i ja seal eriti ei säranud, kuid suhteliselt lambist pakkus Bulls mulle umbes 15 D-League mängu pärast 10-day contracti ja sealt saingi NBA-sse. Nii et on küll võimalik, lihtsalt tuleb need mõned mängud ära kannatada
no muidugi on lihtsam klassi vahe ju
See on ikka kahtlane, et ebareaalselt palju mänguaega saab. Teistel pole siukseid probleeme?:D
-
- Kasutaja
Kui sa teed sim siis saab jah oma 30m mängida.martin kirjutas:See on ikka kahtlane, et ebareaalselt palju mänguaega saab. Teistel pole siukseid probleeme?:D